Postitused: 1,762
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
59
Ma ei kujuta ette palju tonne ehitusmaterjale ma oma RAM-iga( 2 gen ja cummins diisliga) olen ära vedanud. Samuti ka ehitus ja muud prahti prügimäele. Mitu aastat järjest sai käidud metsa istutamas. Kastikas on kasutades väga praktiline. Tänased tillipikendused linnapildis on muidugi teine teema. Tuttav oma uue 1,9L Isuzuga on muidu rahul. Aga kergelt kummitab alamõõdulise mootori kasutusresurss sihtotstarbelisel kasutamisel. Sõidab suht kogu aeg pea 1000kg mahuti kastis ojektide vahel. Ehk koormus on suht kogu aeg peal. Aga eks aeg näitab. Eilse seisuga läbitud 36K kilomeetrit ja 0 probleemi. Manuaalse kastiga. Selle killavooriga jääb kütusekulu väidetavalt sinna 10ne tuuri.
"Life is a highway, sometimes you fly, sometimes you crash,so you never know,what happend in the next mile"
Postitused: 11,134
Teemad: 38
Liitus: May 2005
Maine:
141
Kindel, et ainult hind? Ja mitte läbivus, raami tugevusvaru, mass ega kabiini kõrgus?
Härrased, siin otsitakse kastiga maastikuautot, mitte mudakolli.
Postitused: 11,134
Teemad: 38
Liitus: May 2005
Maine:
141
Sest pole piisavalt kliente. Mingi mõne tuhande peavigase pärast ei hakka keegi uut mudelit kokku ehitama. Palju tõhusam on lasta turundusel järgmine linnamaastur pähe määrida.
Vene autolaadsete toodete nautimiseks peab olema tahtmine tunda ajuti käe all mahalõikamata valukraate või tunnetada viltuväänatud ustest tõmbavat tuult. Ma tean küll, et kõigil asjadel sealmaal ei ole päris kõik peetis, aga kvaliteedist on neil endiselt "analooge mitteomav arusaam".
Või kuidas isand Honkomees ise arvab? Võiks üks kastiga Gazell olla pere järgmiseks esiliikuriks?
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
minul isiklikult on kuri kahtlus, et praegu uuena müüdavad autod ei vea mainitet 15-st aastat kuidagi välja.
Postitused: 2,580
Teemad: 55
Liitus: Jan 2008
Maine:
62
(14-10-2020, 10:39 AM)Envir Kirjutas: (13-10-2020, 23:04 PM)DevilDeVille Kirjutas: Ei saa ka norimata jätta - mida tähendab ailuksivõtmes sprotilikum sõidustiil? Sõitu, mille tegemise ajal on juht teadvusel? Sprotiteo predikaadiks võiks ikka dünaamika olla. A seda neil kärakatel ei ole. Siinmail pakutavatest vist Stranger Wildtrack või Raptor kõige ärevam. Ja see ärevus on selline vanadekoduelaniku uneeelne ärevus, et kuhu proteesileotamiseklaasi sisu sai vms. 10,6 sajani oli tegus nummer vast eelmisel sajandil. Võinoh, linnaliinibussil oleks ka tänasel päeval.
Kui on sellised eesmärgid, siis maksaks lihtsalt äkki Bemm ligi võtta, mis see ühte ausasse kastikasse puutub? Ma näiteks ka ei saa aru nutmisest, et kastika lehtvedrud pidid põrutama. Sportlik vedrustus ei ole siis üldse jäik ega põruta? Tugevdatud jäik lehtvedru kannatab väga hästi kurvile peale murda. Nii saabki šikaane ilma hoogu maha võtmata läbi suruda, väike pööre vastassuunas, siis kurvi ning lapatsit. Ennast kurvi läbimiseks viimaseni maha pidurdanud õõtsuvatest divantsikutest lendab mööda nigu nool. Võibolla oligi neil parem tõmme, see pole sel hetkel oluline. Sportlikkus ei tulene üksnes tõmbest, muud asjad loevad ka.
Mitte pahapärast, a mäherdused diivanid need sprott-tarbekastikatega käivad rinkal võiduajamas. Nuh, et mis klassis võinii. Kastikad tehku ikka oma kastikatööd, näiteks forwarderile mobiilset tankimisseadet pardassevedades ja sprott-autud sõitku rinkat. Ja sohvad istugu telekaees, kus inimesed nendeüle üldse ei pahanda vähese kurvikiiruse üle, kui vaid ekraanilt pakutav pilt otse tülgastust ei tekita.