Postitused: 3,431
Teemad: 23
Liitus: Apr 2012
Maine:
34
Tundub, et lihtsalt mu omal s!tt aku, ctek laadis mingi paari-kolme tunniga täis, üllatav, tavaliselt läheb uue aku laadimiseks ikka tunde rohkem.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Postitused: 3,195
Teemad: 38
Liitus: Jan 2012
Maine:
41
äkki on ikka miskit muud kui need esmased "arvamused"
kas ikka sai tühjaks ? või siiski mitte ehk mingi blokeering ei lasknud käivitada.
kas ikka põlesid ainult salongituled või oli siiski veel midagi taga raadio, arvuti, park tuled, vms. ?
jne. jne.
kõike võib juhtuda aga kas keegi teab mõnda uue auto rikkis akut ?
enamasti teame me kõik uue auto akusid mis kestavad 7...8...10a.
Maine:
34
(22-11-2020, 10:16 AM)metsakohin Kirjutas: ...
Telefon tahab vastavat äppi omale ja võimalik, et ka juhtme abil ühendamist, siis saad peaaegu kõiki funktsioone suurelt ekraanil kasutada. Kolme eurone juhe ei sobi 
nii, sain siis teada, et seda telefoni ja lustikummuti ühendamist ei toimu

Tark arvuti ütles nii
Tsitaat:This app is incompatible with all of your devices.
elik 3 telefoni näeb ja ükski talle ei sobi, ehkki pidi juba alates Android 5 sobima ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Maine:
34
(22-11-2020, 18:57 PM)MeelisV Kirjutas: ...
kõike võib juhtuda aga kas keegi teab mõnda uue auto rikkis akut ?
enamasti teame me kõik uue auto akusid mis kestavad 7...8...10a.
ega ei tea küll, mul on uue auto aku ka 13 a kestnud.
Aga see aku sai ka teine kord tühjaks, nimelt pärast seda jamamist ja täislaadimist unustasin salongitule ikkagi põlema

ning nägin seda öösel, kui läksin opereeritud koeraga toast õues käima. Ei käivitu. Pärast seda laadis ctek oma 5 tundi vähemalt, enne kui tunnistas aku täis olevaks.
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
5
hmmm.huvitav.sakslasel on vähemalt veerand sajandit kasutusel loogika,et salongituled kustvad automaatselt ära olenemata salongivalgustuse nuppude asendist. kas idamaa toodang tõesti magama ei lähe.uskumatu tegelikult
Maine:
34
22-11-2020, 19:45 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-11-2020, 19:47 PM ja muutjaks oli
honkomees.)
(22-11-2020, 19:18 PM)MeelisV Kirjutas: ... võta mõni noorem generatsioon kõrvale aitab hädast välja
mul lapsed (põhikool) käivad pidevalt oma vana vanemate telefone korrastamas
mul lapselapsi pole ja lapsi aitan aeg-ajalt ise arvutiasjus, ikkagi 40 tagasi ja veel 20 a tagasi õpitud informaatikat ja IKT õpetaja diplom taskus. Muidugi igapäevaselt selle valdkonnaga ei tegele ja uudistega kursis ei ole.
Maine:
34
(22-11-2020, 19:37 PM)sturmbannführer Kirjutas: hmmm.huvitav.sakslasel on vähemalt veerand sajandit kasutusel loogika,et salongituled kustvad automaatselt ära olenemata salongivalgustuse nuppude asendist. kas idamaa toodang tõesti magama ei lähe.uskumatu tegelikult
mul kõik viimased 25 a olnud idamaised v.a.seesamune duster, kõigil on ikka olnud tulede sundasend, nt piiripeal tunde järjekorras istudes oli hea raamatut lugeda ,oleks ju nõme kui äkki tuba pime. Ka sel mitsul on 3 asendit, väljas, uste avamisel süttiv ja sees, viimane on ka poole eredam kui uste avades süttiv tuli.
Maine:
34
(22-11-2020, 20:08 PM)ounou Kirjutas: mis tehnoloogia sellel mitsul telefoni ühendamiseks kasutusel on, kas Android Auto, MirrorLink või Miracast? või need kõik?
Android Auto ja seda mittesobimist väidab ka google, kuna google kontode tõttu on talle ju kõik mu seadmed teada ...
Postitused: 1,613
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
30
(22-11-2020, 20:13 PM)honkomees Kirjutas: (22-11-2020, 20:08 PM)ounou Kirjutas: mis tehnoloogia sellel mitsul telefoni ühendamiseks kasutusel on, kas Android Auto, MirrorLink või Miracast? või need kõik?
Android Auto ja seda mittesobimist väidab ka google, kuna google kontode tõttu on talle ju kõik mu seadmed teada ...
Kas sa kaabliga ikka ühendasid auto ja telefoni. Sõltuvalt telefoni vanusest ja tarkvara versioonist võtab vahel asi lihtsalt natuke (loe: natuke palju) aega. Telefonil tuleb praktiliselt kõik protsessid ja tegevused lubada, vahel isegi olematud.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Varem pidi Androidautot lollitama, näiteks väitma, et oled Taiwanist ,et tööle hakkaks aga mul jäänud mulje, et umbes paar tuud tagasi hakkas asi toimima.
Ühel Karoqil kaks kuud tagasi igatahes mina kui eriline võhik nutitehnikast laadisin asju alla nagu auto käskis ja hakkas tööle.
Nimelt tahtsin Googlet ja Waze ekraanile saada ja võttis omaks.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,437
Teemad: 25
Liitus: Jul 2009
Maine:
55
Nii palju oskan öelda, et näritud õuna pildiga aparaatidel töötab ilma igasuguse trikitamiseta. Kuigi aparaat 2016 aasta mudel. Ei tahaks uskuda, et android tänapäeval alla jääb.
Postitused: 369
Teemad: 1
Liitus: Feb 2013
Maine:
12
Hr.honkomees,muretuid kilomeetreid! Minu soovitus,enne kui masima kasutusele võtad tee korralik korrosioonitõrje.Hea teha uuel masinal sest nii puhas põhja alt ei ole see enam kunagi kui uuena.Oma kastikal tegin ja kümneaastasel masinal pole täppi roostet,tösi iga paari aasta tagant olen uuendanud ka seda kihti seal all.Kõige roostealtim on raam ja kasti ristitalad.
Postitused: 2,601
Teemad: 57
Liitus: Jan 2008
Maine:
64
(23-11-2020, 08:41 AM)Kivipurustaja Kirjutas: Hr.honkomees,muretuid kilomeetreid! Minu soovitus,enne kui masima kasutusele võtad tee korralik korrosioonitõrje.Hea teha uuel masinal sest nii puhas põhja alt ei ole see enam kunagi kui uuena.Oma kastikal tegin ja kümneaastasel masinal pole täppi roostet,tösi iga paari aasta tagant olen uuendanud ka seda kihti seal all.Kõige roostealtim on raam ja kasti ristitalad.
Sekundeerin
Liitus: Jul 2007
Maine:
35
Sekundeerida enam ei saa, aga sama meelt- korrosionitõrje uuel japsi kastikal, mida pikalt pidada tahetakse, hädavajalik.
Postitused: 125
Teemad: 0
Liitus: Apr 2017
(23-11-2020, 17:38 PM)vant Kirjutas: Sekundeerida enam ei saa, aga sama meelt- korrosionitõrje uuel japsi kastikal, mida pikalt pidada tahetakse, hädavajalik.
Einoh miks ei saa, sekundeeri DevilDeVille-le