13-02-2021, 23:48 PM
Sai muretsetud traatkeevitus, oleks vaja reduktorit AGA co2 balloonile, kas on midagi olulist mida ostmisel/tellimisel vaadata.
(10-01-2021, 15:55 PM)MOOTOR Kirjutas: Kas keegi omab ühefaasilist Lincolni Powertec seeria keevitust? Või teab kontakti kellel on Powertec ühefaasiline keevitus?Minu sõbral jäi just üks väga vähe tööd teinud Lincolni 3in1 (MMA/MIG/TIG) Powertec aparaat pimedaks. Diagnoos oli mingi juhtplokk/moodul ja rahulik 800 euri.
Ühefaasilised Powerteci keevitused: POWERTEC 161C, 191C, 231C, 271C
Ise huvitub kõige rohkem just Powertec 191c mudelist, aga igasugune info on teretulnud.
Ka veel kui kellegil on pilti Powerteci ükskõik missuguse mudeli seest, eriti just pea trafost siis see oleks väga informatiivne.
Aitäh
(15-02-2021, 10:10 AM)MellMellMell Kirjutas: Enda keevitust(lincoln) sai läbi puhutud siis ega sealt ka midagi remonditavat vastu ei paistnud, sama muidugi kõigi uuemate kohta mida seest näinud on ta siis esab, kemppi, fronius või telwin.. Nii ta kahjuks läheb, kas on ekstreem tingimuste masin või siis tahab olla soojas kuivas toas.Mis keevitus teil on? Inverter või trafo? Olen kuulnud, et trafod onkarmimatele tingimustele vastupidavamad, sellepärast tahakski trafot. Minul hakaks keevitus olema soojustamatta aiamajas, mis ei ole ka kõige kuivem koht. Olen kuulnud et Lincolni Powerteci trafode elektroonika plokid on valatud vaigu sisse. Ilmselt on see tehtud sellepärast, et teha elektroonikat natukenegi niiskuskindlamaks, samas kui midagi läbi peaks kärsatama siis ei saa seda remontida. Sest tootja üteb, et see on ikkagi IP 23 H. Mida see H tähendab, seda mina ei tea.
(19-03-2021, 15:30 PM)tõnn Kirjutas: Kas keegi kasutab poolautomaat keevitusel täidistraati?Osta siis väike ca poole kilone kera.
Kiideti Lincolni oma kuid hind on suht krõbe.
Ehk keegi müüks mulle proovimiseks jupi, vana lõppeva rulli.
(20-03-2021, 11:12 AM)honkomees Kirjutas:Mulle tundub et räägime natuke mööda siin. Guugeldamise järgi saan ma aru et sama läbimõõduga täidistraat nõuab vähem volte/ampreid, sest on seal ju metalli vähem sees kui täistraadil. Elektroodi ju mõõdetakse ka metalli paksuse, mitte elektroodi katte paksuse pealt(tselluloosi omal väga õhuke ja roostevabal eriti paks kate).(20-03-2021, 11:02 AM)Kult Kirjutas: Stokkeris soodukaga 1.7mm isekaitsev täidistraat, mis mõõdus tavalise mig traadiga ta võrdne on, sest on tal ju mingi pudi traadi sees mis tuleks nagu maha arvutada..düüsi mõõt on ikka määrav, sõltumata sellest millest see traat on