Postitused: 6,878
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
See presidendivärk on keeleliselt minu tagasihoidlike oskuste baasil siuke piiripealne. Küll on auto kirjelduses mainitud, et katuseluuk puudub ilmselt turvaprobleemide tõttu. Huvitav nüanss on veel see, et müüja on tihti merel ära ja ei saa suhelda. Selliseid meremehi, kes sõbrale autot ostavad, olen enne ka kohanud..........
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,234
Teemad: 34
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
02-03-2021, 01:37 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-03-2021, 01:41 AM ja muutjaks oli
linnuke.)
Minu õeraas töötas 90 ,e paiku meie tollaste bosside autobaasis Tatari tänaval.Kui mingit infi vaja ,võin küsida.Muidu juskui naised saunas................
kus juures Ta tegeles igasuguste autojuppide teemal.
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
kas masina vin-koodi pole.selle järgi saab ju teada varustuse ja kuhu riiki uuena müüdi
Postitused: 310
Teemad: 1
Liitus: May 2019
Maine:
5
kui kellegi tõesti ostuhuvi oleks, siis küllap saab presidendi kantseleist ka teada kas ja millise presidendi masinaga tegu
Pähkliajude hirm
Postitused: 426
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
4
Huvitav et peale uste servo sulgurite on ta omas klassis suht plank.
Mis ka õige,rahva raha pole raisata.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 5,044
Teemad: 210
Liitus: Mar 2005
Maine:
161
Õhtust!
Tänan, Linnuke, et Sa ei ole (olnud president), suur tänu Sulle! Mitte igaüks ei oleks suutnud sellisele ahvatlusele vastu panna! Minu poolt +1 igal juhul! Niigi on meil pidevalt probleeme selle teemaga, aga ausalt õelda, ma ei julgegi väita, et ma oleksin olnud suuteline keelduma! (Nissan Almera, Toyota Avensis, IŽ Kombi, LuaZ..., Tuula 200 jne).
Elagu Eesti, elagu A - M foorum!
tervitades, Priit
Postitused: 620
Teemad: 115
Liitus: Mar 2009
Maine:
7
Mina olen presidendi auto roolis olnud,(Rootsi presidendi)Volvo mis on Tõnu Biburi käes,seal maksumaksja raha ei raisatud täitsa plank ainult side vahendeid oli palju niiees kui taga,auto väljast ilus pikk aga sees ei midagi.Veel on kapotiall sireenid ja mögafon.Tegin selle autoga pojale pulma sõitu sellepärast täpselt tean,kasutasin ka mögafoni kuna Vändra -pärnu vahel oli tee rem.olin ajahädas ja ütlesin palun lubage ette sõita mul väga kiire,autols olin üksi ja pulmapärga polnud veel peal,keegi ei signaalitanud,ette ei sõitnud ja sain foorialla esimeseks