21-03-2021, 17:02 PM
Nii on kellegil Dolmar PS 352 ketipidurikaant müüa?
Veel pole maha löödud
(28-03-2021, 22:22 PM)Marko Kirjutas: Ma olen keerukamate muredega ikka Talupoja poole pöördunud ja alati tulemusega rahule jäänud. Viiekas kapiraha on tühine hea tulemuse kõrval........+1, Viljandi nurme poolt rämpsuks tunnistatud saag käib pärast Talupoja jures käimist juba 3 aastat nagu kell,pole küünaltki enam maha võtnud ja tuleb tunnistada,et isegi õhupuhatit pole näppind.......
Pealegi, ta oskab lisaküsimustele vastata.
(29-03-2021, 07:31 AM)hundu615 Kirjutas:Kasutan ka mina Talupoja koolitust(28-03-2021, 22:22 PM)Marko Kirjutas: Ma olen keerukamate muredega ikka Talupoja poole pöördunud ja alati tulemusega rahule jäänud. Viiekas kapiraha on tühine hea tulemuse kõrval........+1, Viljandi nurme poolt rämpsuks tunnistatud saag käib pärast Talupoja jures käimist juba 3 aastat nagu kell,pole küünaltki enam maha võtnud ja tuleb tunnistada,et isegi õhupuhatit pole näppind.......
(29-03-2021, 14:45 PM)JaakH Kirjutas:kas Talupojal on kohe päris bisness või niisama hobi? et kui bisness, siis võiks kodulehele siin viidata. muidu Stihli ametlik esindus (saku aiatäht) võiks asjalik olla, aga hind on ka vastav.(29-03-2021, 07:31 AM)hundu615 Kirjutas:Kasutan ka mina Talupoja koolitust(28-03-2021, 22:22 PM)Marko Kirjutas: Ma olen keerukamate muredega ikka Talupoja poole pöördunud ja alati tulemusega rahule jäänud. Viiekas kapiraha on tühine hea tulemuse kõrval........+1, Viljandi nurme poolt rämpsuks tunnistatud saag käib pärast Talupoja jures käimist juba 3 aastat nagu kell,pole küünaltki enam maha võtnud ja tuleb tunnistada,et isegi õhupuhatit pole näppind.......
(29-03-2021, 15:46 PM)ounou Kirjutas: kas Talupojal on kohe päris bisness või niisama hobi? et kui bisness, siis võiks kodulehele siin viidata. muidu Stihli ametlik esindus (saku aiatäht) võiks asjalik olla, aga hind on ka vastav.Talupojal see asi siin pigem hobi. Hobi aastast 87.
(11-04-2021, 12:10 PM)PSV Kirjutas: Iga saag oma tööks, elik saab ka jämedamaid, kuid milleks. Eelkõneleja poolt on toodud välja suurimad eelised. Võtad, saed, paned kõrvale ja tegeled okste ja tüvega. Ma lasen ise võsakaga 5-10-15 cm maha ja need on paras akukaga puhtaks ja tükkideks lasta. Ise võtsin just pealtkäega, kuna sellist veel polnud ja saab ühe käega saagida.Võsakaga 15 cm??? Ma tean- saab - aga on sel mõtet? Ma teeks siis juba kohe päris saega... Akusae ainus eelis ongi suhteline vaikus ja haisuvabadus, muid eeliseid neil ei ole. Kas on hind totter või on kaal arutu. Aga lõkkeplatsil võsa tükeldamiseks hää küll. Ja siis tõestiu juba pealthoitav arboristikas. Kuna mul Ryobi, siis selle akusaag on küll odav aga raske. Saeb aga mingit muljet ei jäta. Sõbral on autos, maal elamise üks tahke, kui maantee metsast läbi käib
Tsitaat:Võsakaga 15 cm??? Ma tean- saab - aga on sel mõtet? Ma teeks siis juba kohe päris saega...
Tsitaat:Akusae ainus eelis ongi suhteline vaikus ja haisuvabadus, muid eeliseid neil ei ole. Kas on hind totter või on kaal arutu.