27-03-2021, 19:09 PM
Ei kujuta ette end 100m x 10km liinialust harimas, või mida iganes seal tegemas, põllumajandusliku kasu eesmärgil.
(27-03-2021, 21:36 PM)gruppen Kirjutas: Liinialuse heina müügi puhul siis tekib ilmselt kohe see jutt, et "oi, too hein on ju kiiritatud ja pahade võngetega"
(28-03-2021, 09:08 AM)Rauno. Kirjutas: Lihtsalt teadmiseks
(28-03-2021, 14:16 PM)mlsluik Kirjutas: Siin närimiseks üks lindiga nõkats, hind oli poolteist kilo, ühtegi juhet pole, käima läheb vändast, joob diislit, tõstab tonni vabalt, mast zoomiga ja vints ka peal. Käike kolm edasi, kolm tagasi.Ühesõnaga ideaalne pill, kelk juhile haakesse ja saabki metsa toimetama minna. Iseasi muidugi, kuidas nende suht kitsaste lintidega pehmel pinnal ja lumel kannab aga vägev asi ikkagi. Miks selliseid enam ei teha?
(28-03-2021, 16:04 PM)honkomees Kirjutas:Tehakse ikka aga maksavad samamoodi sõgedalt. Me ju ei tea siin omas nukas suurt teise riikide asjadest midagi. Mis asjapuud mägismaadel tööd teevad on meile ju tundmatud. Pfanzelt Moritz, Kapsen 18, IH Essence jne. Ja eks ole ju lõputult mikrolintide platforme ka, lihtsalt ei ole näinud neile sellist poomi peale pandavat. Kasvõi MagnaTrack. Jummala pull asi jälle. Hiinast tuleb ka mida iganes, ka lintidega asju. Eestis pole ju pisike roomik üldse popp, minu arust pole meil isegi rendist midagi võtta a'la vähe tummisemaid roomik-dumperid jms, mida Rootsi täis on! Küll nägin mõndasid selgelt Rootsist kasutatuna tooduid just selle uue elektriliini ehitusel. Selle kõikse väiksema leidsin, peaks ära proovima, kuidas pehmemal töötab. Süles pakkude tassimine on päris tüütav. Kui selline asi sanglepikus maapeale jääb ja liigub, võib küttepuude tegemiseks alternatiiv küll olla.(28-03-2021, 14:16 PM)mlsluik Kirjutas: Siin närimiseks üks lindiga nõkats, hind oli poolteist kilo, ühtegi juhet pole, käima läheb vändast, joob diislit, tõstab tonni vabalt, mast zoomiga ja vints ka peal. Käike kolm edasi, kolm tagasi.Ühesõnaga ideaalne pill, kelk juhile haakesse ja saabki metsa toimetama minna. Iseasi muidugi, kuidas nende suht kitsaste lintidega pehmel pinnal ja lumel kannab aga vägev asi ikkagi. Miks selliseid enam ei teha?
(28-03-2021, 17:04 PM)pannkook Kirjutas: see on küll vahva pill.Tegelikult on seismisplatvorm ka olemas ja ohutuse tagamiseks peaks vastu hooba koguaeg toetama, aga noh...
Peaaasi, et kallale ainult ei tule ja alla ei aja.
(28-03-2021, 18:08 PM)PlyVal64 Kirjutas: Eestis pole ju pisike roomik üldse popp, minu arust pole meil isegi rendist midagi võtta a'la vähe tummisemaid roomik-dumperid jms, mida Rootsi täis on! Küll nägin mõndasid selgelt Rootsist kasutatuna tooduid just selle uue elektriliini ehitusel. Selle kõikse väiksema leidsin, peaks ära proovima, kuidas pehmemal töötab. Süles pakkude tassimine on päris tüütav. Kui selline asi sanglepikus maapeale jääb ja liigub, võib küttepuude tegemiseks alternatiiv küll olla.
(30-03-2021, 22:40 PM)mlsluik Kirjutas:See ju sama nis telefoniputka! See on ju teada, kuhumaani läheb! See on KOHE kinni. Küll saaks hakkama pohlamännikus. Neid müüakse Rootsis odava raha eest pidevalt. MA füüsika klassi poisina vaatan peale ja ütlen, kuhumaani see teoorias läheb(28-03-2021, 18:08 PM)PlyVal64 Kirjutas: Eestis pole ju pisike roomik üldse popp, minu arust pole meil isegi rendist midagi võtta a'la vähe tummisemaid roomik-dumperid jms, mida Rootsi täis on! Küll nägin mõndasid selgelt Rootsist kasutatuna tooduid just selle uue elektriliini ehitusel. Selle kõikse väiksema leidsin, peaks ära proovima, kuidas pehmemal töötab. Süles pakkude tassimine on päris tüütav. Kui selline asi sanglepikus maapeale jääb ja liigub, võib küttepuude tegemiseks alternatiiv küll olla.
Aga palun. Minupoolt tehnika, Priidupoolt töö ja demopäev. Võtan viskiklaasi ja sigari ka kaasa ning naudin vaatemängu. Pehmet metsa ja erinevaid väljaveoteid mul jagub, saab nii 200meetri kui ka kilomeetri kauguselt tuua puid. Atvga lapsemäng igatahes, ega roomikuga ei saa hullem olla... Homsest olen koos dumperiga eestis olemas ja ootan külla lindimehi kes suuga söövad ja kätega linnu ehitavad.
Teeme ära või mis arvate? Töö lihtsustamiseks on kastil juba vints ka küljes.
(30-03-2021, 22:40 PM)mlsluik Kirjutas: ...
Homsest olen koos dumperiga eestis olemas ja ootan külla lindimehi kes suuga söövad ja kätega linnu ehitavad.
...