Postitused: 2,963
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Näpi erinevaid tarbijaid ehk nende lüliteid.
Keera süüde välja ja siis lülitad ja ehk õnnestub ka auto seisma saada.
Tuled, ventikas, raadio...
Omal on transit teinud sama nalja. Aitas tulede lülitamine ”auto” asendist ”nulli”.
Postitused: 281
Teemad: 34
Liitus: Sep 2004
Maine:
3
vanette nissanil oli sama mure, panin lihtsalt lüliti vahele kõrgsurvepumba suretusklapile.(kui seda klappi nii nimetada võib, definitsioonides ma pole eriti kõva) Aga minu puhul oli viga genekas, sealt kuskilt kuidagi jäid voolud peale . Ühe genekaga tegi nii teisega oli kõik korras.
Postitused: 173
Teemad: 19
Liitus: Sep 2010
Maine:
3
03-04-2021, 20:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-04-2021, 20:30 PM ja muutjaks oli
peeter11.)
(03-04-2021, 20:09 PM)Raudpats Kirjutas: (03-04-2021, 19:32 PM)S1lver Kirjutas: raamatu järgi miski EDC relee võtsin välja siis suri ka buss välja , aga enne olin juba salongis nn süüte välja keeranud . muudmoodi ta seisma ei jää enam .
EDC - Electronic damper control, see kontrollib kütusesegu sisselaset ja vist ka kogu põlemisprotsessi
Electronic Diesel Control siiski,tasuks diagnostikaarvutiga asi siiski üle vaadata.Seal võib ka lihtlabane katkihõõrunud juhtme probleem olla.Muidugi võid süüteluku põhja ka üle kontrollida.
IZ-56 61a,IZ-ju2k 71a,Dnepr MT-9 74a
Postitused: 380
Teemad: 3
Liitus: Feb 2013
Maine:
2
Kiire google ütleb, et diagnostika pistiku võiks leida kaasõitja poolelt armatuuri plastiku alt. On teine ümargune ja sarnaneb mb omale.
Ei tea kas mootor on ühisanumaga või mitte, seega mainin, et ühisanumaga bmw mudelitele on harv juhus miks käima jääb, latirõhu regulaator.
Postitused: 10,757
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
131
03-04-2021, 21:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-04-2021, 21:32 PM ja muutjaks oli
v6sa.)
Kuskilt saab see saraban lisavoolu. Keegi ei tea, kas ja milla valepidi käivad voolud võivad huvitavaid audiovisuaalseid efekte pakkuma hakata.
Arvutiga seal vaevalt midagi teha on, ilmselt tuleb hõõrdunud kohta otsida kimbust.
Ega seal midagi ei ole keevitatud lähiajal?
Postitused: 794
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Kõik on juba elu eest guugeldanud ja panen siia mis leidsin esimesest vastest, variant on et genekas on mingi diood tuksis ja läheb vool kuhugi kuhu ei peaks, seda peaks olema lihtne välistada.
Postitused: 2,284
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
Vanaldasel transitil, millel aga kütusepumpa juba ainult läbi kaablite juhiti juhtus ka sarnane viga külge tulevat.
Ainult selle vahega, et süsteem läks lisaks ka limpmõudi.
Viga peitus kütusepumbas asuvas suretusklapis, milles miskine kummijublakas ära oli kulunud. Mina sinna pumba sisse nelja rumala jalaga ei roninud ja lasin Oisu diislionul asja korda teha.