Postitused: 453
Teemad: 16
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
Uuriks,et kui uus t-40 tuli tehasest . Mis asjad olid kastiga kaasas?
Maine:
0
Ma mäletan, et ca 30 aastat tagasi kui olin tatikas siis sai üks t40 kast lahti tehtud. Seal olid istmepadjad, päikese sirm, peegel, kojamehe mootor vb ka kojamees, kabiini ventilaator , kõik tuled, haakelatt koos lõuaga, nagu mäletaks, et olid splindid haakelattile ja haagise pistik koos pesaga. Tööriistu ei mäleta ja varuosi ega filtreid samuti mitte .Vb olid need pakitud nii, et
polnud kohe näha, sest nägin lihtsalt kasti sisse kui see lahti tehti ja võeti mõned asjad ning traktor müüdi ära . Vahel paneb imestama, et sellised asjad meelde on jäänud. Meeles on ,et olid sellised silindrilised gabariidituled , kus on valge ja punane klaas ühe pirniga. Ma pole küll näinud ,et need ühelgi küljes oleks olnud . Veel on meeles ,et armatuuril olid kellad natuke erineva disainiga taustaga kui enamusel.
T-40 tel mida ma olen näinud.Traktor oli 80ndate lõpu toodang.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Neid silindrikujumisi tulesid mäletan mina küll T40 ja näiteks MTZ50/52 küljes olevat.
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Feb 2021
Maine:
0
Tere.Mul on selline küsimus:. Vahetasin roolibõimul tihendid ja panin kõik ilusti kokku tagasi ja siis tekkis probleem,rool keerab vasakule väga hästi aga paremale ei.Võtsin uuesti kõik lahti ja vaatasin videod(Venemaa) panin kokku ja probleem sama!
Oskab keegi öelda milles on probleem?
Postitused: 794
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Mure 40-ga, viimane kasutus kord läks siis arvatavasti 2 käiku sisse, enam ei aita et võtad kangi maha ja lükkad paika, nüüd on kõik käigu kahvlid nagu kinni poonud. Mis otsast tuleks läheneda probleemile.
Postitused: 10,734
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
129
Ülekanne pinge all. Lahuta sidur ja peaks vabanema.
Reversit ei saa vabale?
Maine:
0
Oskab keegi ütelda mis läbimõõduga ja mis sammuga on traktori poolse hüdro kiir ühenduse väliskeere. Mõtlen,et teeks mingid korgid kodus valmis.
Postitused: 3,290
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Peenfiltrist loobumine küll hea mõte pole.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 10,734
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
129
Filtri paigaldamine imipoolele on probleemide otsimine.
Asenda algne peenfilter parem soetatud järjestikfiltriga.
Postitused: 10
Teemad: 0
Liitus: Jan 2020
Maine:
0
Nimetatud filtril internetist leitud andmed:
- kasutus diislile
- maksimaalselt 45 l/h
- töösurve 5 Bar
- 10 mikromeetriline element
Proovin esialgu paagi ja etteandepumba vahel. Kui ikka gravitatsioon ja atmosfäär piisavalt mõju ei avalda filtrist läbi lükkamisele, siis panen filtri etteandepumba ja kõrgsurvepumba vahele. Ülevoolu suunan ikkagi otse paaki.