Postitused: 1,584
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Kasvuhoone. Kolm aastat kestnud venelane, see, mida kõik kiruvad kokkupannes, sest sitaks palju pisikesi kruve ja mutikaid. Mina läksin kergema vastupanu teed, jätsin kruvid tagavaraks ja kinnitasin tõmbeneetidega, lihtlabaste alukatega. Kogu koostamine sai peaaegu üksi tehtud, ainult katte panemisel oli proua ankruks. Kestab, kannatab lund ja torme, eelmine aasta naene küüris puhtaks plastiku. Kruve kasutasin plastiku kinnitamisel ja alla tegin õlitatud puidust raami, seega tuli ka maasse minevad jalakesed väheke pikemaks teha. Puitraami saan vahetada, see on kruvidega kinni. raam andis ka väheke avarust juurde.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 759
Teemad: 63
Liitus: Nov 2015
Maine:
24
Omal ka sarnane kruvidega kokkukäiv profiilmaterjalist venelane, ainult sai talviste üle poolsaare puhuvate marutuulte tõttu võetud tugevdatud variant. Üksi peale tööd kokkupanek võttis pea nädalajagu õhtuid kuna osad detailinumbrid olid loetamatud ja kokku-lahtikruvimisi ja jopenpuhhe kulus omajagu. Panin ka alla ringi 150 mm lauast ja ankurdasin armatuurlatiga küljed maa külge. Roheliseks on läinud ainult altservast kust olen trimmeriga alumise serva katteliistu minema lasknud, sealt on igasugu jama hakanud mööda polükat ülespoole ronima. Lumi langeb ise maha ainult siis peab seina äärest kohe minema viskama et plastikut sissepoole kaardu ei suruks.
Järgmine sai analoogne aga kanttorust venelane, selle panime juba kahekesi õhtuga kokku.
Meil on miski venelane (jah, samuti terve guugli kruvidega) krooniaja lõpus püsti saanud ega ole ma oma laiskuses selle pealt lundki ära lükanud. Poolsilindriline ristlõige on isajänesest juba hea, pealegi on katuse juurde tugevdavad kolmnurgad kujundatud (ain't nende vastu on kerge pead ära lüüa). Selle ajaga on küll ära kulunud uste tihenditeks kasutatud lehtkummist ribad.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Kas kellelgi on siin forumis võimekus metalli painutada? Lehe pikkus ca 110 ja paksus 4mm. 4 90kraadist ja 4 45 kraadist painet ühele lehele oleks hea.
Hetkel kiiret pole ja homme hommikul kell 8.00 ust kraapima ei tule
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(16-04-2021, 17:05 PM)maisalup Kirjutas: 4mm. 4 90kraadist ja 4 45 kraadist painet ühele lehele oleks hea.
See on üsna suur soov.....
Suurtööstuses pisiasi, kodukulibinid saavad tavaliselt hakkama nii, et lasevad vaba käega (sügavuse mõttes) soone ette, paenutavad näppudega ja keevitavad uuesti kokku.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,442
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
Võib mõnest väiksemast suurtööstusest küsida, ferresto nt on teinekord mõistlike hindadega üllatanud
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Ma ei tea, kus seda painutust teha tahetakse- Tallinas, Narvas või Hiiumaal, aga mina oma kodukandis olen sellisele murele leidnud küll lahenduse. Viljandimaast ja VMT- st käib jutt.
Postitused: 794
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Küsimus Zil velgede kohta. Kas on mõni selline variant ka kus on ET 0, ehk siis veljekilp on velje keskel, mitte ääres või veel kaugemal. Probleem on järgmine et vaja saksa kartulikombaini rattaid(sama poldivalem) laiemaks saada ja äkki saab ilma leiutamata selle tehtud.
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Võibolla leiad E 280, E 301 vedavad rattad kellegilt ja istuvad kohe alla. Ka Zilli balloonkummiga on majandis kartulikombain liigelnud.
Postitused: 328
Teemad: 0
Liitus: Oct 2012
Maine:
4
Saksa püti velg sobiks sinu tahtmisega kõige paremini.