(06-05-2021, 00:30 AM)Formika Kirjutas: (05-05-2021, 23:51 PM)kassitapp Kirjutas: Siin otsutab ikkagi ksf! F...a , mis on õige ja mis on vale. Tal on kogemus, ta teab, ta oli asi 198X aastal, kuidas Kremlist sõitis välja kollasinine Volga ja ülepldse ta on otsinud infot ja ka ukraina seltsimeestega pool tundinud konsulteerinud. Ei ole võimalik, et venelased panid mingid nahast nurgad kuhugi, kõik tehti aneemrilaste osadest, va. rummukapslid ja radiaatorimärk. Ja nii on, ei ole võimalik, et venelased olid suutelised sellist keerulist detaili ise valmistama, oleme ausad ja vaatame 1979 aasta ZiL-i . Ja NL liidu vapp misiganes liiduvabariikide osalusega ei ole mitte ülepakkumine, sest teema autor on korduvalt googeldanud ja suhelnud mitme spetsialistiga lausa mitme nädala jooksul ja teab, kuidas asjad olid ja kuidas on finantsialiselt mõistlik asju teha!
Andke minna, jõudu tööle!
Härra Kassitapp, kui peale kassitapu ja enda segikammimise aega ja raha üle jääb, siis võiksite ka mõne KGB auto valmis ehitada või GAZ A või M1-e. Teil paistab ju kohutav kogemuste pagas selles asjas olevat. Mul ei ole ja selle ma googeldan, otsin vastuseid nii seal kui siin pool piiri. Midagi pole teha, kui Eestis peale Teie nende KGB autode kogemustega mehi ei ole.
Tüüpiline Formika kopi/paste vastus, möödavaadates millele tegelikult viidati.
Vaevalt et minu silm kedagi huvitab, aga siiski on minu silmis sisutühjad postitused stiilis "oikuiäge, mütsmaha ja sügavkummardus" ei vääri mingit tähelepanu. Buratiiino võib kasvõi medali anda, ega meil kahju pole. Need postitused kus läbi udu on aimata mingitki kriitikanoolt,
konstruktiivset kusjuures, saavad siin reeglina vastuse: amissaisemeesoledteinud või kuieimeelditeeomaleisekgbvolga. See meeldimine on siin justkui kuhugi ridade vahele kirjutatud kohustus. Nii sünnivad ollivuudi 1990 aasta kollased sinisetriibuga volgad, tõenäoliselt on seda juba moskvas kopitud tükki kümme, rahvas juubeldab ja kestvad ovatsioonid ei taha vaibuda, tagaridades sosistatakse: "seemaksiskuuskümmendtonni.. ja gorbaendomaolevatolnud.. japlusskõmmkaveelotsa".
See on puhas meelelahutus ja ajaviide, ei midagi enamat, ei ole seda nõu siin kellelegi tarvis. Peategelast võib kiita küll, aga mina kiidaks ikka selle eest, et need kummilutid siin kõik kenasti ülespildistatud ja väljariputatud saavad ja eriti äge oleks kui nende eest saab makstud kuldrubladega, sest just nii olla originaalis tehtud. Tellimus oleks ilus väljastada NL-i saatkonna blanketil ja tiražeerida läbi koopiapaberi, koopiad anda rahvusarhiivi, kust need hiljem jälle "üles leitakse". Sõna"
present" läbikriipsutada ja asendada käekirjaliselt sõnaga "kummist", parandus soovitavalt viseerida kaubandusatašee allkirjaga. (võimalusel kasutada sulepead, mitte pastakat, seejuures pöörata tähelepanu, et blanketi
vapil oleks NL kujutatud
ilma Karjalata). Saata tellimus soovitavalt diplomaatilise postiga, no äärmisel vajadusel käib ka telegramm. Telegrammis kasutada vähemalt 2x sõna kumm või kummist. Telegrammi fotokoopia (pildistada
Minox kaameraga) sokutada Riia automuuseumisse, mille kohta teha hiljem järelepärimine. Ja vastuse riputame korrektselt siia üles. Ei ole ju midagi keerulist.