Postitused: 27
Teemad: 1
Liitus: Dec 2020
Maine:
2
FB-sse ilmus pilt, kus Rakvere Kuusakoski platsile oli ilmunud laiade lintidega T-74. Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, et pidurdada traktori sulatusse minemisest? Oleks ise ka mönedest juppidest huvitatud, aga köige parem oleks, kui keegi selle sealt ära päästaks.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Sellest, et mõnelt platsilt saab tänu kenale mõistvale pealikule mõne asja ka välja viia, ei tohiks siin avalikult tuututada. Seintel on kõrvad...
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kõik õige, aga rauaplatsilt millegi väljaviimine on seaduserikkumine. Olgu see või 19mm pronksist kuuskant...........
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 29
Teemad: 0
Liitus: Nov 2013
Rasakari no palju siis saadi mingi 1500 vast. Pisar tuleb silma kui vaatad kuidas komplektsed masinad hävitatakse . Krt ma annaks ennem mõnele tasuta töötegemiseks ära kui metalli .Omakandiski üks rajakas 2sellist metalliks lõigand A eks osad näevadki asjades ainult raha. Tegelt võiks nad ennem ikka kusagil soovis kuulutada ehk kellegil on soovi?
Postitused: 1,584
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
(14-05-2021, 07:21 AM)Tainas Kirjutas: Rasakari no palju siis saadi mingi 1500 vast. Pisar tuleb silma kui vaatad kuidas komplektsed masinad hävitatakse . Krt ma annaks ennem mõnele tasuta töötegemiseks ära kui metalli .Omakandiski üks rajakas 2sellist metalliks lõigand A eks osad näevadki asjades ainult raha. Tegelt võiks nad ennem ikka kusagil soovis kuulutada ehk kellegil on soovi?
Siis ma võin omad elektrimootorid südamerahuga ära viia
ma foorumis juba korra pakkusin, huvi null.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 206
Teemad: 5
Liitus: Mar 2011
Maine:
3
huvitav kas see võib olla toodud Viitna-Kadrina teeäärsest talust. Sealne rögiseja liikus ka vahetevahel aga ainult metsapoole ehk viidi lõplikult ära
Postitused: 5,355
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
74
No ei ole selliseid kuskil näha olnud. Neid on ikka vähem alles, kui arvatakse. Ja tavaliselt juhtub nii, et kõige levinumaid asju järsku enam ei olegi alles.
Postitused: 204
Teemad: 4
Liitus: Nov 2017
Maine:
7
Kuna raua hind tõusis ja tõuseb veel siis ilmselt ei hakka keegi enam pakkuma midagi vaid kõik otse konteinerisse. Kahju on tõesti sellest masinast, sest ilmselt on seal ka vanema malli SMD-14 koos pulkadega aga teha pole nüüd enam midagi.
Postitused: 204
Teemad: 4
Liitus: Nov 2017
Maine:
7
Tõsi aga kuusakoskist midagi jäätmetena sulle välja ei müüda. Kõik,mis platsile tuuakse on seaduse järgi jääde ja sellega on rida nõudeid. Eks ma saan ka firmast aru, mingi aeg oli seal teatud omavoli tekkinud ja kui firma vahetas juhti siis löödi kord majja. Kui ma õigesti mäletan selle samuse TA-6 bussiga,mis ka ära päästeti tekkis hiljem probleem. Ja probleem tekkis sellest,et keegi lobises suure suuga välja ,kuidas see platsilt ära saadi. Edasi algatati ametlik menetlus ülemuse suhtes,kes lubas sellel seal toimuda. Ütleme,et siit moraal: ära raiu kätt,mis sind toitis.