Postitused: 1,443
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
Maikl Naidi Kitt meenus, sellel oli ka selline 'silent mode' nupp, kui kurikaeladele oli vaja hääletult ligi hiilida.
Aga mina näen tulevikku küll neis kõllides- elektrikad ei tee ju üldse mingit häält. Samas teinekord oleks tore, kui ikka teeks.
Postitused: 5,295
Teemad: 72
Liitus: Oct 2011
Maine:
131
Olles oma kärudel neid mingi tuhat tükki vahetanud läksin lihtsama vastupanu teed, eemaldasin need sest kui pole tuld-pole probleemk. Minimalismis peitud teinekord oma võlu. Mõned tuled olid nii eredad et pimedas sõites häirisid märgatavalt.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Kusjuures, ma panin juba ammu nende tulede asemele helkurid ja null probleemi.
Erinevates ÜV punktides käidud ja pole märkust saanud senini.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 3,694
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
13-05-2021, 16:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-05-2021, 16:04 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
LED teemal edasi kirudes ja teemat laiendades: mu maakodu valvekaamerate pilti edastab aliexpressist pärit "industrial grade" Kuwfi ruuter. Muidu toimiv lahendus, aga selle tulukestega saab koridori rohekalt valgustatud. Tegin minagi teibituuningut
Ma loodan, et enamus selle igakuisest 2kWh+ energiatarbest moodustab ikka mobiilivõrguga suhtlus ja kohapealne wifivõrgu tekitamine.
igatahes ei kujuta ette, et taolise asja nn tehasekujul nt elutoanurka teleka taha või selle kohale pistaks.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 359
Teemad: 1
Liitus: Jan 2006
Maine:
18
Nende haagise esimeste ääretulede asjas. Kuna omal üks klaas katki ja ülevaatus ees, otsisin seadusesõna välja. Vast sai õige koht, pln parandage kui ei ole:
Kood 212. Eesmine ääretulelatern
Nõuded: 1) M, N ja üle 1600 mm laiusele O kategooria sõidukile peab paigaldama ning O kategooria sõidukile, mille laius ei ületa 1600 mm, võib paigaldada kaks alumist eesmist ääretulelaternat.
Niipalju, kui aru saan, ei tohi 2000 laial kerghaagisel neid lepikusse saata, kuigi väike lootus juba tekkis? Kui tõsiselt kuskil kontrollimise asja võetakse, on juba iseasi.
Postitused: 10,884
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
138
14-05-2021, 12:48 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-05-2021, 12:48 PM ja muutjaks oli
v6sa.)
Ega see laial haagisel ilus ole, kui kitsal teel vastutulevast leediheiturist möödumisel selgub, et auto taga olnud valgustamata haagis parajasti esirattasse hakkab tungima paari sentimeetri jagu.
Postitused: 1,408
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(13-05-2021, 16:03 PM)13piisab Kirjutas: LED teemal edasi kirudes ja teemat laiendades: mu maakodu valvekaamerate pilti edastab aliexpressist pärit "industrial grade" Kuwfi ruuter. Muidu toimiv lahendus, aga selle tulukestega saab koridori rohekalt valgustatud. Tegin minagi teibituuningut 
Hiina imeasja puhul ei oska öelda aga ühel vähe uhkemal mitme antenniga wifi ruuteril sai menüüdest igasugu tulukesi vähemaks sättida.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
35
Käru eesmisi ääretulesid saab kaitsta mingil määral. Näiteks läbipaistvat silikooni peale mäkerdades või selle vahendusel täiendavat löögikindlat pleksiklaasi peale liimides. Tegelikult seda vist päris näpuga seaduse järge ajades jällegi teha ei tohi, sest tule või reflektori klaas/kate ei töötavat koos kaitsva kattega nõutavalt. Sellegi poolest soovitaks läbipaistva silikooni vahendusel liimida tule klaasile tükk pleksi või makroloni vms. sitket kive taluvat materjali. Kui see on viisakalt vormistatud, ei tohiks TÜV- inspektor ka joru ajama hakata.
Maine:
60
Tasuks uurida nende LED nurgatulede puhul mingist veoautode varuosapoodidest külmhaagistele mõeldud nurgatulesid. Külmikutel seisavad mõnedel mudelitel seal nurgas LED tuled ja klaas on luuptule lahendusega. Igavene kõva asi. Sellised tulukesed peaks olema 10-33 voldi vahemikus toimivad.
Maine:
60
Ma mõtlesin süvistatavaid. Kahe kruviga kinnitus. Aga element paistab jah sama olevat.