Postitused: 346
Teemad: 1
Liitus: Feb 2013
Maine:
11
Võis olla ka,et keegi varem hooratast maha võtnud ja originaal kiilu ära kaotanud või mingil muul põhjusel sinna ise midagi aretanud mis vähe kõrgem ja edasi pole palju vaja mõelda... Mul olnud sama juhus ja lõpuks omanik tunnistas kinganinasid põrnitsedes,et noh-jah õues remontis, kiil kukkus rohu sisse, enam üles ei leidnud, viilis ise uue ja nii see juhtus.
Postitused: 346
Teemad: 1
Liitus: Feb 2013
Maine:
11
Ma vaataks ka rihmamajanduse kriitilise pilguga üle.
Postitused: 319
Teemad: 3
Liitus: May 2012
Maine:
4
Tõsine heina niiduk. Kõik niidab ära, ka kahe meetrise. Sellist hõredat põlvini kõrrelist laseb täiskiirusel, kui pind sile. Mul juba kümneid hektareid niidetud, korra terapuki ära ka lõhkunud, Reginetis olemas, Foralist sain päevaga.
Aga ilumuru väga ei tee, kuna jätab väikese vaalu ikkagi maha. Mul nüüd linna asja on, uurin, äkki saab mõistliku hinnaga tavalise muruniidu organi ka lisaks, siis saab vastavalt vajadusele kasutada.
Kust leidsid sellist veel? Reginetis oli laoseis otsas ükspäev.
Postitused: 319
Teemad: 3
Liitus: May 2012
Maine:
4
Ei. Suht tihti saab kõigutada, kui kuhugi natuke kandma jääb. Paar korda olen tõsta ka saanud
Postitused: 3,028
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
Veeretati mu hoovile üks elustamist vajav Stiga Park PRESIDENT 16HST. Tekkis küsimus, et kas kellelgi on üle mõni selline doonoriks?
Esiratta võlle oleks vaja - rattad vist olid kunagi puksidel aga ammu enam mitte, nüüd on võllidel juba 3-4mm sooned sees.
Iste räbalateks, bensukraan katki ning kraani ja paagi vahele käiv kummirongas üldse puudu.
Niidudekk vajab vähemalt keskmist terapukki koos rihmarattaga.
Need paistavad siis esialgu peamised hädad.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 3,028
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
Bensukraan ja selle kummirongas said lahenduse ja masin õnnestus isegi käima saada aga mootor teeb sellist häält nagu vana mersu diisel - mingi tugev lagin sees nagu käiks kolb pähe. Mootoriks BS vanguard 16hp V2. Mootor sai maha võetud, lahkamist plaanis alustada esmaspäeval. Seniks kõik soovitused teretulnud, kus alustada võiks.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
13-08-2021, 09:12 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-08-2021, 09:12 AM ja muutjaks oli
ahtos.)
Kas on ka murutraktori romulat kuskil-vaja oleks kettveoga aparaadile tagasilda(yardking).
Postitused: 10,734
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
129
Vallepis oli mingi hunnik erinevaid rümpasid kevadel õuel. Neil ei ole?
Maine:
10
Seal pole kasutatud juppe kunagi müüdud.Ju need olid remondi ootel.
Maine:
10
Mis õli võiks käia MTD100 tagasillas?Punne pole ja instruktsioon ka puudub-tekitaka punnid ja vahetaks õli ära.Puksidele panen niplid ja löön määret sisse.
Postitused: 32
Teemad: 0
Liitus: Aug 2017
Maine:
0
Eeldan, et jutt käib AT100st, variaator kastiga. Tee mugavasse kohta määrdenipli koht ja tavaline määre sisse. Kuivale jääbki sisendvõlli puks, mis hakkab häält tegema.