Postitused: 310
Teemad: 1
Liitus: May 2019
Maine:
5
no on ju siin ikka julgelt pooled kirjaoskamatud. kus on seaduses kirjas, et tent peab olema? ja jälle ikka sama vana plaat peal - kes maksab, kes maksab? kordan üle - pole absoluutselt minu asi. äkki nõutakse veel, et rehvil peab mustrit olema - kes selle küll kinni maksab???
Pähkliajude hirm
Postitused: 1,588
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
(13-07-2021, 23:03 PM)ounou Kirjutas: no on ju siin ikka julgelt pooled kirjaoskamatud. kus on seaduses kirjas, et tent peab olema? ja jälle ikka sama vana plaat peal - kes maksab, kes maksab? kordan üle - pole absoluutselt minu asi. äkki nõutakse veel, et rehvil peab mustrit olema - kes selle küll kinni maksab???
Aru ma ei taipa, oled sa kirjaoskamatu või on muud probleemid, vaata mõni post tagasi, kus ise väitsid, et ei ole kirjas, mille kohta käib kinnikatmine.
P.S. Suuri tähti pole igastahes koolis õpetatud, aga punktid/komad olemas.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 774
Teemad: 4
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Hea küll "ässad" , kuidas olla kui ma vanaisana oma Opel Astmaga sõidan maanteel ja kiirusel üle 80 km/h hakkab 2 aastasel lapselapsel halb . Konkreetne nõuanne .
Postitused: 3,663
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
13-07-2021, 23:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-07-2021, 23:40 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
(13-07-2021, 23:24 PM)edvard Kirjutas: Hea küll "ässad" , kuidas olla kui ma vanaisana oma Opel Astmaga sõidan maanteel ja kiirusel üle 80 km/h hakkab 2 aastasel lapselapsel halb . Konkreetne nõuanne .
A) Sõidad piirkiirusel. Vajadusel autoga, mis sobib
B) valid sõiduaegu või trasse
Liiklus on teistega arvestamine, sh teiste aja hindamine. Reeglid ongi just selleks, et kõigil oleks teel ok. Teed nii, et Sa ei takistaks teisi, kes muidu vaikimisi sõidavad heades liiklusoludes veidi piirkiirusest üle.
Keeran näites vinte peale:
- teise mehe lapsel hakkab äkki 60kmh halb
- kolmas on lugenud, et turvalisus on kiiruse eksponentfunktsioon ja 50kmh on kõige turvalisem sõidukiirus. Ning temale on turvalisus ajast palju tähtsam
Mõistus, empaatiavõime ja kohati ehk ka kellegi rusika kartmine on kõige paremad liikluseeskirjad. Paremad, kui edvardi või tema lapselapse naba.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 310
Liitus: May 2019
Maine:
5
milline katmise viis peale täistendi veel sobiks ümarpuidu maanteetranspordiks?
ka võrk sobiks. seaduses on kirjeldatud kolm varianti, ei hakka siia uuesti kopeerima, siin teemas on seda juba tehtud.
Pähkliajude hirm
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
14-07-2021, 11:36 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-07-2021, 11:47 AM ja muutjaks oli
Aare R..)
Ma lühendaks selle variandi "kui mulle ei sobi ja raha maksab, siis seadust ei täida" selleni, et "raha maksab ja seadust täidan ka". Ma vahin pidevalt peeglisse ja ENDISELT ei tähelda mingit rämedat järjepidevat pururahet taga, nagu öeldud, siis midagi tuleb seni, kuni hoo üles saan, kuid suurem osa sellest on tolm. Seega jätaks selle iba metsakoormate katmisest neile omavahel õlle kõrvale arutamiseks, kes sellest midagi ei jaga, aga mitte avalikus ruumis.
Muuseas, mind päris huvitab, mis ala mehed need on, kes neid geniaalseid ideid välja käivad, moo arvates on need sellised, kes veokaid, eriti metsakaid vaid teel liikumas näevad.
Postitused: 2,735
Teemad: 115
Liitus: May 2004
Maine:
23
14-07-2021, 14:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-07-2021, 14:39 PM ja muutjaks oli
tõnn.)
Liiklen tööasjus üle Virumaa, Rakkest - Narvani.
Kaetud on ka palgivedajate lemmikpiirkonnad mis ei asu esimesel kilomeetril ehk siis Kunda ning Sillamäe.
Spetsialist energeetika valdkonnas, täpsemalt tegelen mõõtetehnika ning andmesidega.
Edit:
Ei joo õlut.
Eks õigus ongi sellel kelle baranka on suurema diameetriga.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 774
Teemad: 4
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Teid on nii lihtne "käima tõmmata" !
Metsaveokeid olen ise kaalunud , okaspuud vedavad pole kuigi sagedasti "lõhki" , kasekoorem praktiliselt alati , ülekaalus on puiduhake , mineraalväetised .
13 ndale , kuhu jääb riiklikul tasemel välja hõigatud - kõige tähtsam on inimese ja tema lähedase elu ja tervis ?
Eks ma varsti provotseerin teid veel .
Inglastel on ju termingi olemas: "white van man".
Postitused: 2,987
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Üks seltskond on selline hirmust kange juht.
Konkreetselt üks juhtum paljudest.
Poolas 1+1 tee parasjagu kõver ja külast külasse.
Möödumine võimatu sest vastu tuleb liiklus.
Saksa nr auto, autos 3 naist pensioni eas. Lubatud kiirus 90...70...50 aga see tädi üle 65 ei lase. Asulas 40.
Iga kurv iga küngas iga vastu tulev auto kõik märgiti ära pidurdamisega. Mina kaubikuga oleks kõik need kurvid lasknud ühe käega muretult 90ga aga see auto pidurdas oma 65 kiiruse veel 60 peale ja nii igas kurvis.
Ja oi kui pikk saba taha kogunes.
Mööda saades oli tädi roolis kaks kätt sangad kell 10ja 2 kõht vastu rooli ja kangastanud pilk otse ette. Hirm oli kaugelt näha.