24-07-2021, 18:08 PM
(24-07-2021, 16:28 PM)peeter11 Kirjutas: Äkki on kellegil siit pakkuda korralikke kartereid husqvarna 254 mootorsaele?Mul on täiesti olemas koos väntvõlliga 58818385 on mu nr
Veel pole maha löödud
(24-07-2021, 16:28 PM)peeter11 Kirjutas: Äkki on kellegil siit pakkuda korralikke kartereid husqvarna 254 mootorsaele?Mul on täiesti olemas koos väntvõlliga 58818385 on mu nr
(26-07-2021, 16:40 PM)linnuke Kirjutas: Selline lugu juhtus täna.Saen oma huskiga (135).igasugust sodi.Kuna spesial ketiõli otsas ,kallasin mingeid vanu õlijääke.Krt. naabrimees ,sama hobisaagia nagu mina tampis mind maa sisse sae teotamise eest.( Tal oli küll endal paarsada gr.midagi sees )Kas asi oli ikka õiendamist väärt.seda on võimalik mitmeti mõista. kas tegu oli uue õli jääkidega või mootorist läbi käinud õliga? kui uus mootoriõli, siis pole asi kuigi hull, kui vana ja mootorist läbi käinud õli, siis said asja eest
(26-07-2021, 16:49 PM)ounou Kirjutas:egas keti,lati vahelihe hõõrdumine pole ju võrreldav vända ,saale vahelisega.peaasi ,et libe õli lläks ikka ketile ,mitte bensu seguks.(nii igaks juhuks )(26-07-2021, 16:40 PM)linnuke Kirjutas: Selline lugu juhtus täna.Saen oma huskiga (135).igasugust sodi.Kuna spesial ketiõli otsas ,kallasin mingeid vanu õlijääke.Krt. naabrimees ,sama hobisaagia nagu mina tampis mind maa sisse sae teotamise eest.( Tal oli küll endal paarsada gr.midagi sees )Kas asi oli ikka õiendamist väärt.seda on võimalik mitmeti mõista. kas tegu oli uue õli jääkidega või mootorist läbi käinud õliga? kui uus mootoriõli, siis pole asi kuigi hull, kui vana ja mootorist läbi käinud õli, siis said asja eest
(26-07-2021, 16:58 PM)linnuke Kirjutas:seda ma saan aru, et ketile. saan aru, et see oli siis ikka vana ja mõnest mootorist läbi käinud õli. see ei mõju õlipumbale hästi, kett ja latt on kulumaterjal niikuinii. aga enda saele võid ju vett ka panna või üldse mitte midagi, ega see kedagi teist ei peaks segama.(26-07-2021, 16:49 PM)ounou Kirjutas:egas keti,lati vahelihe hõõrdumine pole ju võrreldav vända ,saale vahelisega.peaasi ,et libe õli lläks ikka ketile ,mitte bensu seguks.(nii igaks juhuks )(26-07-2021, 16:40 PM)linnuke Kirjutas: Selline lugu juhtus täna.Saen oma huskiga (135).igasugust sodi.Kuna spesial ketiõli otsas ,kallasin mingeid vanu õlijääke.Krt. naabrimees ,sama hobisaagia nagu mina tampis mind maa sisse sae teotamise eest.( Tal oli küll endal paarsada gr.midagi sees )Kas asi oli ikka õiendamist väärt.seda on võimalik mitmeti mõista. kas tegu oli uue õli jääkidega või mootorist läbi käinud õliga? kui uus mootoriõli, siis pole asi kuigi hull, kui vana ja mootorist läbi käinud õli, siis said asja eest
(26-07-2021, 17:21 PM)ounou Kirjutas: keskkonna seisukohast oleks parem ikka biolagunev ketiõli, mitte vana ega uus mootoriõli.Just! Täitsa nõus, aga..... miks peab keskonnasäästlikult toimetav kodanik maksma rohkem. Samal ajal, kui kõik teised saavad läbustada.... Asjad on ikka väga vildakad. Kui riik tahaks, et meil siin roheline oleks.... peaks biolagunev õli olema odavam, kui muud õlid. Sel juhul ma saaks aru, et riik hooliks meist ja meie rohelisest mõtteviisist. Aga kedagi ei huvita ju see, põhiline oleks, et saaks kantslist kiita, et kui rohelised me ikka oleme ja kui tublid.
(26-07-2021, 16:40 PM)linnuke Kirjutas: Selline lugu juhtus täna.Saen oma huskiga (135).igasugust sodi.Kuna spesial ketiõli otsas ,kallasin mingeid vanu õlijääke.Krt. naabrimees ,sama hobisaagia nagu mina tampis mind maa sisse sae teotamise eest.( Tal oli küll endal paarsada gr.midagi sees )Kas asi oli ikka õiendamist väärt.
(26-07-2021, 19:08 PM)Marko Kirjutas: Seda asja on siin mitu korda läbi nämmutatud. Rohepestud ajavad oma joru, pragmaatikud kasutavad seda, mis olemas. Setitamine ja kurnamine on elementaarsed asjad, puupeade jaoks panen seekord eraldi kirja jälle.Marko; või lõkkes.
Diiselmootorist tulnud õli koht on jäätmejaamas või lõkkes.
(26-07-2021, 19:20 PM)ounou Kirjutas: ega ma ei arvagi, et 99% siin automoto foorumis sõna võtvad kodanikud arvaks hästi keskkonna säästmisesse. ikka on kallis ja teised teevad ju ka ja 100 muud rohepesu häda. mu postitus oli sellele 1% suunatud. ega kas valad oma vanaõli niisama maha või läbi mootorsae - pole mingit vahet. mina ei vala, viin jäätmejaama. eks kuidas kelle IQ lubab.Mina oma nn.kapsamaal pole õli kunagi maha kallanud.(omad kaevud jne.) Vanad õlid lähevad mul kõik vanade kuuride taladele .seintele.
(26-07-2021, 21:07 PM)Kivipurustaja Kirjutas: Ja-jah! Ja siis puruneb mõnel metsatraktoril voolik,kuused tilguvad õlist...
(26-07-2021, 16:40 PM)linnuke Kirjutas: Selline lugu juhtus täna.Saen oma huskiga (135).igasugust sodi.Kuna spesial ketiõli otsas ,kallasin mingeid vanu õlijääke.Krt. naabrimees ,sama hobisaagia nagu mina tampis mind maa sisse sae teotamise eest.( Tal oli küll endal paarsada gr.midagi sees )Kas asi oli ikka õiendamist väärt.