Jah, muidugi! Jah, muidugi ma tean, et igas auditooriumis leidub grupp huumorilembe, kes tervitab kõiki nn pissi-, kaka- ja nokunalju müriseva naeruga, lihtsalt vahel kipun seda unustama.
Ja Laurile, kui Unic - Moto klubi tegusale liikmele oleksin pidanud kõne all oleva teksti (mida julgesin oma piiratuses naljaks tituleerida) pikemalt ja selgemalt välja kirjutama, proovin siis uuesti...
Tuleb isa külgkorvidega mootorrattaste kokkutulekut ja sõitu vaatamast ja ütleb tütrele : "Kõik olid emmid!" Ei midagi, tütar toimetab edasi, ei pahanda, ei punasta, ei imesta. Veidi aja pärast tuleb sama üritust vaatamas käinud Valdo ka tagasi. Valdo on küberneetik, insener, eesti teede- ja mõisaajaloo uurija, Eesti Jalgrattamuuseumi looja, Eesti Muuseuminõukogu liige, Valgetähe medali ja ja paljude omavalitsuste teenetemärkide kavaler, Anija valla aukodanik, keskkooli kuldmedaliga ja kõrgkooli Cum laude lõpetanu, jne (täpsemalt lugege Wikipediast) ning ka A-M foorumi moderaator.
Niisiis, Valdo tuleb tagasi, astub tuppa ja konstanteerib nukralt : "Mitte ühtegi külgkorviga mootorrattast M-72 ei olnud!" (Kusjuures Valdo, kui insener ja hobiajaloolane pidas tegelikult silmas, et ei olnud ühtegi mootorrattamudelit M-72, M-72M, M-72N ega ka K750 esindatud).
Ma ei ole kindel, et suutsin nüüd edasi anda selle sõnumi, mida ma tahtsin eelnevalt lugejatele edastada. Siin on mitmeid nüansse ja varjundeid, aga põhipuänt on selles, et tavainimese jaoks on kõik külgkorviga "oposiit mootoriga" nõukogude raskemootorrattad "emmid" (nagu ka kõik roomikutega sõjaväe soomusmasinad on nede silmis tankid). Aga spetsialisti jaoks on "emm" ainult M-72 ja K750, sest neil on lenksuheeblid "teist pidi"

, unicmotolase jaoks aga on kõik need "emmid" muidugi ühed fallosed kõik!