Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(23-10-2021, 18:10 PM)krossifänn Kirjutas: Selline küsimus et kuhu oleks võimalik ära anda sõiduauto plekkveljed koos rehvidega? Jäätmejaam ilmselgelt tahab eraldi aga kas metallkokkuost võtab jutule? Ilmselgelt tuleb peale maksta millega olen nõus aga et kuhu - kas "kummiboksist" läbi ja eraldada või saab ühestükkis kuhugi ära anda?
Kõige lihtsam on kettaga läbi velje rehviserv läbi lõigata, mõlemalt poolt muidugi. Pärast seda saab rehvid näppude abil kätte ja on eraldi müüdav vanaraud ja tasuta äraantavad rehvid. Olen jäätmejaamas näinud ka velgi, millel rehviservad küljes. Rehvid olid noaga maha lõigatud. Seal metalli eest ei maksta, ilmselt see pisike kogus kummi võib olla.
Soovitav on oma jäätmejaamast küsida muidugi, kas nii saab. Samas kui oled ühe rehvi rellaka ja teise noa abil eraldanud, siis on otsustamine lihtne. Ketaste röögatu kulu? Hm, ühe kettaga teeb 8 ratast labaselt ära.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Hea terav puss lõikab külje pealt revi läbi kenasti.
Postitused: 1,057
Teemad: 5
Liitus: Jan 2011
Maine:
16
Tänud kaasfoorumlasetele vastuste eest! Kulub mõni ketas mis siis - saab vaevast lahti ja materjal taaskasutusse.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(23-10-2021, 19:58 PM)muska71 Kirjutas: Hea terav puss lõikab külje pealt revi läbi kenasti.
Tikksaag +õli toimivat ka.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 562
Teemad: 11
Liitus: Jan 2011
Maine:
22
23-10-2021, 21:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2021, 21:37 PM ja muutjaks oli
Envir.)
Kustkohast võiks saada alumiiniumist U-profiili, mille mõõdud on: 30x26x30mm (külg x selg x külg), paksus 2,5mm?
Profiili on tarvis autokasti 21mm paksusega vineertahvli kantimiseks. Kokku umbes 6,5m.
Oleks hea, kui saaks just selliste ristlõike mõõtudega. Mul vajab väsinud autokast kohendamist, teised küljetahvlid on niisugusega kanditud. Otsing pakub lehekülgede viisi ... seda, mida mul vaja pole. Kui keegi viitab konkreetset firmat, oleksin tänulik.
Postitused: 754
Teemad: 26
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
Sapa, metal express, hydro extrusion baltics....
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Postitused: 527
Teemad: 4
Liitus: Nov 2012
Maine:
27
25-10-2021, 11:06 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-10-2021, 11:07 AM ja muutjaks oli
ivo86.)
No kui kaua kulub ise kodus rehvide maha lõikamisele ajaliselt ja mitu eurot see väärt on vs lihtsalt koormasse juurde visata.
Ma olen täheldanud ka seda, et kui kogu aeg vanarauda samasse kohta viia, suhtutakse minusse ka kuidagi soojemalt.
Mul on pigem probleem selles, et maal on ports vanu veoauto mõõdus rehve jms, mida kuskil ära ei oska anda.
250 eur/t ka ei tahaks maksta selle tarkuse eest, et debiilikust esivanemad otsustasid 15 lillepeenart nendest teha ja nüüd kaeva ükshaaval välja ja maksa peale ka veel.
Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Eks see oleneb vastuvötupunktist, meil siin gapsalu küljeall saab rehvidega velgi tasuta ära anda piiramatus koguses. Kuna taadid on teinud endale vahendi nende velgede poolitamiseks ja siis jääb metal juba kasumipoolele ilmselt.
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 685
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
6
Veljel rehvid ja nende eraldamine kõlab selle foorumi kontekstis nagu esimese maailma probleem. Kummiheebelid ei tohiks ju veel kõik ERM hoidlates olla.
Postitused: 310
Teemad: 1
Liitus: May 2019
Maine:
5
Kui meil vallas ohtlike jäätmete kogumisring on olnud, siis on ka veoauto rehve vastu võetud tasuta.
Pähkliajude hirm
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Suvel tegelesin ka veoka rehvi probleemiga,mul ca 10 ratast,ääsmäel rehvide vastuvõtt,aga ilma veljeta ja tasuta saab loobuda kui velge pole.
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
(25-10-2021, 11:06 AM)ivo86 Kirjutas: Mul on pigem probleem selles, et maal on ports vanu veoauto mõõdus rehve jms, mida kuskil ära ei oska anda.
250 eur/t ka ei tahaks maksta selle tarkuse eest, et debiilikust esivanemad otsustasid 15 lillepeenart nendest teha ja nüüd kaeva ükshaaval välja ja maksa peale ka veel.
Mul tuli maaseest 2 traktorirehvi välja.
Rehviringluse kodulehel tegin avalduse ja nad saatsid saatekirja Kuusakoskisse.
Kui paber kohal siis kärutasin rehvid kohale ja midagi maksma ei pidanud.
Jõhvis
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 527
Teemad: 4
Liitus: Nov 2012
Maine:
27
See on super info - uurin ise ka sama varianti. Mul neid seal on 10-15 tk küll
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Võibolla pead pereliikmete ning sõprade vahel kogused ära jagama ning ise tegeled transpordiga.
Sõiduki rehve võis tasuta ära anda 8tk aasta jooksul.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.