26-10-2021, 01:07 AM
Oleneb võibolla tont-teab-millest. Ma olen mõnikord sinna jalgrattarehve andnud ja ei ole kobisetud.
(26-10-2021, 01:07 AM)hall kass Kirjutas: Oleneb võibolla tont-teab-millest. Ma olen mõnikord sinna jalgrattarehve andnud ja ei ole kobisetud.Jaama tn. jäätmejaamas on üks üliinnukas naisterahvas, kellest ka eespool juttu oli. Ise sattusin sinna naelrehvidega autoga prügi viima nädalake pärast naelrehvi lubatud hooaja lõppu ning tükk tegemist oli platsile saamisega, et lõhun asfalti neil ja ei tunne kalendrit. Teine juhus, sõber tahtis ära anda 8+ rehvi ühe sõiduautoga, milles 2 meest nii, et üks mees annab 8 ja teine ülejäänud. Tädile see muidugi ei sobinud, üks inimene saab ühe sõiduauto kohta ära anda 8 rehvi, teine mees oleks pidanud tulema oma sõiduautoga ja oma rehvidega eraldi. Said ka kuidagi ikka kaubale.
(26-10-2021, 09:13 AM)karlarnold Kirjutas: Igasugune heietamine stiilis "proovi ikka kuidagi teistmoodi, mul küll õnnestus tädi ära rääkida" on kohatu.
(26-10-2021, 11:29 AM)tõnn Kirjutas: Või tulen homme emaga tagasi - pole just eriti energiasäästlik mõtteviis.Kas ei ole mitte nii, et homme võid ise ka tagasi minna ja jälle saad 8 rehvi ära anda. Ehk piirang on 8 tk korraga.
(26-10-2021, 13:50 PM)Peeter2 Kirjutas: Mul oleks vaja lahti saada ühest belarussi tagarehvist (kasutuskõlbmatu).
Kui ma ta noa ja relaka kaasabil juppideks teen ja tasapisi tava-prügikasti ajan, kas see on väga paha?
Haagist rentida ja 50km kaugusele linna vedada ka ei tahaks.
(26-10-2021, 13:42 PM)ounou Kirjutas:Nende kahe korra vahele peab jääma aastavahetus.(26-10-2021, 11:29 AM)tõnn Kirjutas: Või tulen homme emaga tagasi - pole just eriti energiasäästlik mõtteviis.Kas ei ole mitte nii, et homme võid ise ka tagasi minna ja jälle saad 8 rehvi ära anda. Ehk piirang on 8 tk korraga.
(26-10-2021, 13:50 PM)Peeter2 Kirjutas: Mul oleks vaja lahti saada ühest belarussi tagarehvist (kasutuskõlbmatu).Tikksaag ja õli on lihtsam, aga kas prügisse tohib sokutada ei tea.
Kui ma ta noa ja relaka kaasabil juppideks teen ja tasapisi tava-prügikasti ajan, kas see on väga paha?
Haagist rentida ja 50km kaugusele linna vedada ka ei tahaks.
(26-10-2021, 13:50 PM)Peeter2 Kirjutas: Mul oleks vaja lahti saada ühest belarussi tagarehvist (kasutuskõlbmatu).
...
(26-10-2021, 17:45 PM)v6sa Kirjutas: Oleneb, mis mõttes paha.Heeh, asi asub ju pärapõrgus (vihje - linna 50km) ja vaevalt keegi seda lähikonnas tahab. Rehv näeb kole välja ja sai tema peal juba erinevaid lõikeriistu proovitud
Maakerale ilmselt oleks tükkideks lõigatud rehvi kahju mäes väiksem, kui käru ja auto ja eraldi tehtud sõidu kulu. Aga see ei huvita hetkel kedagi.
Olenevalt jäätmevedajast on traktorirehvide panek prügikasti otsesõnu keelatud või üldiselt rehvide panek olmeprügisse keelatud. Iseküsimus, kustmaalt loetakse rehvitükki rehviks, eksole. Ja kas Eriti Paha Kuri Teo sooritanu kast viiakse ikka ära, küsides lisatasu või jääb täis kast õuele ja tuleb tühisõiduarve. Mis on paha.
Traktorirehvi tükeldamisel on üsna suur tõenäosus end vigastada. Kiirabi praegu ei tule. Üsna paha on ilmselt otsastlõigatud näppu või relakakettatükke täis silmnäoga EMO välisukse taga järjekorras oodata...
Mul on kuidagi kõik traktorirehvid ära viidud. Kes tegi kummiroomikut, kes laste liivakasti, kes vajas ämmale maasikapeenraks....
Proovi enne KB/Soov/FB grupp, äkki veereb ise minema.
(28-10-2021, 20:08 PM)moscito Kirjutas: Lugu selline, et leiti üles 44 a. tagasi lindistatud lint esivanemate sünnipäevast. minul on poolpidune majak 203 ja kuulates on koos sünnipäevaga ka samal kuulda topelt lindistus. Kas on võimalik, et keegi on kunagi üle lindistanud ja nüüd mõlemad kuulda. Või tekib mingi anomaalia sellega, et salvestati mono, aga kuulan stereo helipeaga.Kuulad mono reziimis ja õiget rada, siis peaks OK olema.