13-12-2021, 10:32 AM
Seda küll ei usu. Tõendeid pakkuda seekord pole.
Vajadusel saavad protestijad nuuti.
Vajadusel saavad protestijad nuuti.
(13-12-2021, 10:22 AM)karlarnold Kirjutas: Seades eesmärgiks kliimaneutraalsuse, ei tohiks vist ära unustada inimesi ja muid keskkonnakomponente
(13-12-2021, 11:31 AM)olli Kirjutas: Kahtlemata on see tõsi, aga seal juures tuleb arvestada seda, et valdav osa maailma teadusest on seisukohal, et CO2 konsentratsiooniga atmosfääris tuleb tegeleda nüüd ja kohe, veel parem kui oleks juba eile tegeletud. Ja isegi siis pole kindel et midagi päästa annab. Aga sellega, kuidas liitiumi tõhusalt ümber töödelda, peaks muidugi ka kohe tegelema, aga sellepärast (veel) miljardid inimesed kannatama ei hakka.Vaat' selline jutt (mitte ksf! olli oma, vaid üldlevitatav) paneb mind CO2 paanika osas tõsiselt kahtlema. Mis tähendab "valdav osa teadusest" või "teadlaste hulgas on tekkimas konsensus"? Andke andeks, niimoodi teadus ei tööta. Miks näiteks ei öelda, et "valdav osa maailma teadusest on seisukohal", et Maa tiirleb ümber Päikese? Enamgi veel, kõigest nelja sajandi eest oli "valdav osa maailma teadusest seisukohal", et Päike tiirleb ümber Maa, ning teadlaste hulgas tekkinud konsensus oli nii äge, et keegi signore Bruno sellele vastuseismise pärast ära põletati.
(13-12-2021, 22:22 PM)Marko Kirjutas: Kas nüüd hakkab siin ka roheline sõda? Justkui niisama irisemist veel vähe oleks...Einoh, kui minu jutt siin ebakohane on, olen vastu vaidlemata nõus selle kustutama, eks ma siis kirjuta seda mõnda teise kohta.
(13-12-2021, 23:28 PM)olli Kirjutas: Nii palju ma võin lohutada, et ei jää need lapsed ei viiekümnendate Jaguarit ega 85. aasta mosset igatsema. Kuigi ega ma tollest kah pole aru saanud miks seda üldse kartma peaks.Asi ei ole jaguaris ega mosus ,teema on natuke laiem juba ,just ,lastest on kahju.Sest nüüd hakkavad viljad valmima, mida ca100 aastat on kasvatatud...
(13-12-2021, 23:57 PM)diselist Kirjutas:(13-12-2021, 23:28 PM)olli Kirjutas: Nii palju ma võin lohutada, et ei jää need lapsed ei viiekümnendate Jaguarit ega 85. aasta mosset igatsema. Kuigi ega ma tollest kah pole aru saanud miks seda üldse kartma peaks.Asi ei ole jaguaris ega mosus ,teema on natuke laiem juba ,just ,lastest on kahju.Sest nüüd hakkavad viljad valmima, mida ca100 aastat on kasvatatud...
Modedele ,teeks eraldi teema?
Näiteks pealkirjaga ,pidu hakkab läbi saama
(14-12-2021, 05:29 AM)raulex Kirjutas: Noori huvitavad järjest vähem autod, mossedest rääkimata.Ilma autode (rongide jm nö raske tehnika) huvideta ainult pehme teaduse või it-laadsete oskustega noorusega jääb majandus lõpuks jänni.
...
Pole palju oodata jäänud, et näha, kas käsi kullas või p***e mullas.