Postitused: 195
Teemad: 5
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
Ole hea Teet võtta jah see Poola katusealune kaasa. Jään võlgu.
MB 260E W124
G3 GTI
Nissan Qash Ai-Ai
Postitused: 3,630
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
ivar73 Kirjutas:kas paneme sauna kaa kütte?
niiet kummipardid-muu saunavarustus kõigil kaasa! Ivar ähvardas (Fordi ilmselt) keema ajada
Tsitaat:Sõidukitest:
Sauna tuletõrjeautos Ford
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 1,141
Teemad: 268
Liitus: Feb 2003
Maine:
9
ilge jama, kuna eelmine nädalavahetus kaotasin rattal numbri ära ja auto pole ka töökorras, siis seekord jääb tulematta... lisaks pean veel omme tööl ka olema
Jawa 350OHV, Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20/Mustang, Jawa Robot, Jawa Perak, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559/Super Sport, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638, Velorex 16, 2x Riga, ET-600, Moskvits 2140 '79 ...
Postitused: 457
Teemad: 54
Liitus: Jul 2002
Maine:
1
Kurb aga tõsi on see, et sel aastal ka minu füüsiline kohalolek jääb ära mõningatel riiklikel ja isiklikel põhjustel. A kui te tunnete, et õlu libiseb hästi ja meel on röömus siis teadke, et ma olen sel hetkel mõtetes teiega. Tervitan kõiki tublisid kes ennast kohale vavad ja ka neid kes seda ei tee.
Postitused: 560
Teemad: 58
Liitus: Oct 2002
Maine:
5
Käisin kokkutulekul ära . Väga mõnus seltskond oli ning juttu jätkus kauaks. Kellel homme aega on võiks nende inimestega kampa lüüa. Ilusat jätkuvat koosviibimist!
Priit Kuldsaar
priit@made.ee
+372 510 9332
www.vanaautod.eu- kollektsioon piltidel
Sai samuti nii eile kui täna üritusel osaletud ja kõik oli väga tore!
Külastasime Järva-Jaani Tuletõrjemuuseumit ja kaesime üle kogu nende tehnika. Siinkohal Suured Tänud noorperemehele kes meile kõike näitas ja tegi välja ka selle supersauna tuletõrjeautos, sai isegi leili võetud ja kogu pakketti nauditud(mullivann, dušš tuletõrjevoolikust jne.) Igaljuhul Ülikõva, lihtsalt kahju oli antud kohast lahkuda!!
Siinkohal tervitused kõigile nii siin kui sinna Linnamäe otsa!
Postitused: 136
Teemad: 7
Liitus: Mar 2004
Maine:
0
08-08-2004, 12:06 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-08-2004, 09:34 AM ja muutjaks oli
redeagle.)
Väga mõnus oli
lahe seltskond ja juttu jätkus piisavalt, minugi poolt suuured tänud ivarile muuseumikülastuse ja supersauna paketi eest, teinekordki käsi kaasa lööma sellistel üritustel.
Milvi ruulib
174 Jaapanlast kapoti all
Postitused: 631
Teemad: 84
Liitus: Aug 2002
Maine:
1
Jõudsin isegi just kokkutulekult tagasi. Moskiito pidas end kogu tee korralikult üleval ja viis meid ilusti kohale. Oli igavesti mõnus ja meeleolukas üritus ning sai juurde ka palju uusi tuttavaid. Minu ja mu sõbra poolt suured tänud kõigile kohaletulnuile.
Eks siis umbes aasta pärast on uus nägude ülevaatus ja koosviibimine.
1950 M-400; 1962 K-175A; 1984 Accord, 1973 Mopar power, Swedish daily-driver Wagon
Postitused: 136
Teemad: 7
Liitus: Mar 2004
Maine:
0
Väga hea korgits, mõte jooksis meil samas suunas aint sa olid kiirem
174 Jaapanlast kapoti all
Postitused: 3,630
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
kahju vaid, et laupäeva pärastlõunaks jagus kohalolijaid vaid veerandi jagu reedeõhtusest. Jõmisesime siis vaikselt edasi, kuid isegi automoto-jutud hakkasid otsa saama
aaaga reede õhtu ning laupäeva hommik olid kokkutulekule kohased.
Järva-Jaanis kohatud külalislahkus oli tasemel. Suur tänu Ivarile. Nüüd tuleb tagantjärele tegeleda \"suveniiri(de)\" otsimisega. Kel kasutult seisva pritsumeeste vara kohta andmeid, pressige palun PS nuppu!
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
juba ainuüksi selle multika pärast läheks kohe tagasi.
ja saunast pole mõtet rääkidagi...
Postitused: 195
Teemad: 5
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
Eh ma just mõtlesin, et keegi pilti ei teinud.
Endal juhtus võrdlemisi tobe juhus reede õhtusel lahkumisel.
Sõitsin siis vaikselt , pisar silmas kuna pidin vara lahkuma, Raasiku poole kui nägin teeääres võsas välgatas midagi. Võtsin hoo pisut maha kuna mina sa neid metsloomi tea. Järsku hüppasid teele 3-4 laigulises vormis, maalitud nägudega mehed.
Vat seda ei mäleta kas mõnel kuuliprits ka ühes oli või mitte.
Igatähes vajutasin automaatselt gaasipedaali põhja ja vaatasin et neist mööda saaks (äkki autorööv nagu Poolas popp). Hetke pärast mul ajus midagi plahvatas - käimas ju Erna retk. Pärast oli enda üle pisut häbi...
MB 260E W124
G3 GTI
Nissan Qash Ai-Ai