20-06-2021, 10:49 AM
saab sõita küll kui sõidad vaikselt,hoiad pikivahet,koorma kaalujaotus peab õige olema jne.mul korra ka 2 tonni peal olnud,aga see lõhkumine ja üle tonni enam ei pane.vedru kiiged näitavad kaalu lae mulle ära.
(20-06-2021, 10:49 AM)muska71 Kirjutas: saab sõita küll kui sõidad vaikselt,hoiad pikivahet,koorma kaalujaotus peab õige olema jne.mul korra ka 2 tonni peal olnud,aga see lõhkumine ja üle tonni enam ei pane.vedru kiiged näitavad kaalu lae mulle ära.Mille taga sa seda kombot vead?
(13-02-2022, 15:45 PM)v6sa Kirjutas: Agados Dona on täispõhjaga platvormhaagis. Sellist ma meelsasti väldiks, kuna põhi on kõrgem. ...Ok, arusaadav. Meil on väikeste 10'' ratastega põhja all, kastipõhi madalam kui tavaline Respo 1702 haagis oma külje peal väljas täismõõdus ratastega, käsitsi suuri asju on hea peale laadida. Viimati tegin ülevaatuse ainult Agadosile, Respo jäi vaid territooriumil vedudeks, kui vaja.
Olen Donat kunagi rentinud ja jättis hea, kui kipaka mulje. ...
(13-02-2022, 16:15 PM)honkomees Kirjutas: ...
Meil on väikeste 10'' ratastega põhja all, kastipõhi madalam kui tavaline Respo 1702 haagis oma külje peal väljas täismõõdus ratastega, käsitsi suuri asju on hea peale laadida. ...
(13-02-2022, 16:37 PM)v6sa Kirjutas: Kas saaks siia numbreid, palun?. ...1. Õhtul koju minnes käin parklas kärude juurest läbi, äkki õnnestub vaatamata lumele mõõta.
Kuidas pisike rehv on vastu pidanud? Kas olete pidanud vahetama? Oli asendust hõlbus leida? Ei tundu just odav mõõt olema.
Tsitaat:"Suletud alal" veetakse asju traktoritega ja nende haagistega, mitte ei lõhuta kalleid mänguasju.Meil seisis traktori haagis aastaid kasutamata, kuna kõrgele laadimine ebamugav ja lisaks ühe traktoriga majandades oli hea temaga laadida ning auto taga käru vedada. Käsitsi laadimiste puhul vedas traktor sõiduautohaagist. Lõpuks käskisid Tallinna ülemused traktorihaagise maha müüa ... Nüüd on üks käru oma territooriumi tarbeks ülevaatuseta ja teine siis pikemata otste oma.