Postitused: 3,425
Teemad: 22
Liitus: Apr 2012
Maine:
34
(18-03-2022, 22:43 PM)mutikas Kirjutas: Paar päeva tagasi flexoilis koos maksudega 16 eur.
tundub et eri flexoili putkades on erinevad hinnad - mina pole neil (võrus) kunagi alla 19€ näinud, vahepeal on nt handymannis olnud odavalt saada.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Postitused: 481
Teemad: 16
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
(06-04-2022, 15:43 PM)ounou Kirjutas: (09-03-2022, 19:59 PM)Naabrivana Kirjutas: Küsimus. Kui soovida soetada võsalõikurit nö koduseks kasutamiseks ja välja jätta Husku ja Stihl siis jäävad valikusse Echo, Stiga ja Oleo-mac. Mootori võimsus sinna ca 2+kw juurde. Mida võtaks, mida jätkas sealt valikust?
Millise lõpuks valisid ja kuidas rahul oled?
Valik langes selle kasuks ( müügimehe osav jutt lisas kindlust selle soetamiseks)
võsalõikur
Kaasas korralikud traksid (kahjuks olen mina nende mõõtudele ebastandartne) Võsaketas on kaasas, kolmnurk ja trimmipea. Käima pole veel jõudnud panna aga esimesel võimalusel st nädala paari jooksul tõmban käima. Masinal on ka pikem toru -olen ise ka pikem ja selle võrra peaks olema lihtsam niita ehk siis lõike nurk on maaga paralleelsem.
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.
Postitused: 259
Teemad: 0
Liitus: May 2016
Maine:
3
Selle pika toruga on tihedas võsas paras jama tegutseda. Endal srm 420
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Ma ütleks, et see varre pikkus väga ei sega, pigem kipub neil tagaots selja taga olevate puude taha jääma. Ees oleva võsaga pole häda, selle võtad ju järjest maha. Lühema varrega on pikemat sorti inimesel just väsitav toimetada.
Postitused: 3,425
Teemad: 22
Liitus: Apr 2012
Maine:
34
(07-04-2022, 11:03 AM)Aare R. Kirjutas: ... Lühema varrega on pikemat sorti inimesel just väsitav toimetada.
Mu kandis elab eesti pikim mees
(kurjade keelte poolt kutsutud - kraana), teda võsakaga töötamas vaadata on lihtsalt valus - vaeseke on lausa kahekorra.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Postitused: 4,916
Teemad: 71
Liitus: Aug 2009
Maine:
26
Ma kah 195 pikk ja võsaka ketas suure nurga all,aga olen sirge seljaga hakkama saanud.
Postitused: 2,149
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
14
Appii kas Husku 346xp plastikaatkorpust (kus päästikusang ja bensapaak ja suur sang külge käib). Trehvab kellelgi ülearu vedelema jäänd...? Jube jäme keerdus elukas sattus vasta. Näpud ja silmnägu~molu mölisemiseks jäivad alles, aga saenatuke natuke pihta sai....
Mida lähemal Pärnule.... !!!
Tervisid, Ivar.
loll on loll olla.
Postitused: 471
Teemad: 25
Liitus: Jun 2015
Maine:
7
(12-04-2022, 15:05 PM)IIIFFFAR Kirjutas: Appii kas Husku 346xp plastikaatkorpust (kus päästikusang ja bensapaak ja suur sang külge käib). Trehvab kellelgi ülearu vedelema jäänd...? Jube jäme keerdus elukas sattus vasta. Näpud ja silmnägu~molu mölisemiseks jäivad alles, aga saenatuke natuke pihta sai....
Mida lähemal Pärnule.... !!!
Tervisid, Ivar.
on olemas.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 2,888
Teemad: 116
Liitus: May 2004
Maine:
33
Kas selline väike saag kõlbab okste laasimiseks?
Hecht 929R
https://www.osta.ee/mootorsaag-hecht-929...65087.html
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 131
Teemad: 8
Liitus: Jan 2005
Maine:
2
Mina sellise ostsin...otse nende lehelt. Lappasin laiali ja komplekteerisin, eile said ka vedelikud sisse, metsa veel pole saanud. Võrreldes Hpg-ga on viimistlus parem(viimast käisin poes "näppimas", kui ta ca 50 raha oli. Esimene käivitus on veel tegemata...
Postitused: 3,494
Teemad: 205
Liitus: Jan 2004
Maine:
73
Need ühekäe saed on üsna talutav lahendus, kui palju ei ole korraga vaja oksi laasida. Mul on mingi stiga võinuga aastaid juba olnud ja ei kahetse. Võtad, teed siuhti mingi lõike või paar ära ja viskad tagasi nurka vedelema. Kui plaanid terve päev oksi laasida, siis sobiks ilmselt väike kahekäe saag paremini.
Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.