Postitused: 59
Teemad: 1
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
Pubekana sai päris mitmed suvevaheajad igasugu sodi niidetud ja selle käigus erinevaid jõhve proovitud. Vaieldamatu lemmik oli see eelnevalt mainitud duoline. Ilma selle traadita juhtus ikka alalõpmata mõni traat, oks, takjavars ühe otsa ära lõikama ning siis kisu jälle pea lahti, et uuesti ots välja sööta.
Postitused: 55
Liitus: Sep 2021
Maine:
0
need niidi otsad saaks ju mõne 10cm2 sparta otsa panna ja rohtu ikka normaalse aparaadiga niita
Postitused: 761
Teemad: 63
Liitus: Nov 2015
Maine:
24
2,7 mm Oregini täht, Rakveres niisama polnud aga tellides toodi kohale. Lõikab ka pea 6-7 mm võsa võrdselt putketega.
Postitused: 4,169
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
Ok, täielikku jäätmaad niites on arusaadav. Nii vähe kui mul on sellist niita olnud, olen pärast lihtsalt tihehambalise kettaga jämeda pikali lasknud. Vahetus on ju imelihtne! Armatuuriga kestab jah kauem aga raua vastu ei saa. Ja Hechtil on ka trimmikaitsme eemaldamine ühe poldiga, kui see peaks häirima. Selles suhtes meeldis mulle too poldiga kinnitusega unimersaalpea rohkem et lisavidinad ei jää maha ega kao ära! Võti ja ketas kaasas ning piisab.
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Ma pole ise enam aastaid jõhvi kasutanud, aga eks seal on ka see põhjus, et ala on kogu aeg sama ja need mõned kohad, kus midagi on, on ka juba teada. Samamoodi nagu eelpool öeldi, siis ei näe "jaanipäevaks kõrgeks kasvand" rohtu mõtet jõhviga lasta, ikka kolmikuga. Saab ka peenema võsa rahulikult maha.
Postitused: 6,911
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
20+ aastat tagasi sai eksperimenteeritud igasuguste piklike paenduvate asjadega, mis trimmipea august läbi mahtusid. Subjekt oli 220V 500W Flymo, hiljem tekkis teine veel. Juhtmed, trossid tamiilid ketid jne. Võitjaks jäi alati tross miskipärast. Labane töötlemata kippus pintsliks hirmsasti, aga teibituna, joodetuna või liimis ujutatuna oli ikka vägev küll võrreldes originaalis ettenähtud 1,5mm plastniidiga.
Teisele trimmerile tegin nn taganeva teraga kolmehambalise suva plekitükist, aga see hukkas lõpuks mootori ära. Liiga raske käima vedada. Pöörlemise ajal lõikas muidugi kõike, mida ette anti.
Selles kontekstis tundub hüdrovoolik tamiili asemel lihtsalt superidee.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,711
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Kui keegi soovib jõhvi asemel kasutada militaarset telefoni kaablit siis mul seda mõned kilomeetrid üle.
Sees tross, mõni karv vaske ja paks plastik kate.
Asun Jõhvis kuid liigun ringi.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 1,065
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Kuskil nägin kasutuses saeketti pilliroogu lõikas küll vahvalt.
Postitused: 55
Liitus: Sep 2021
Maine:
0
rohu jaoks on tehtud see hammastega saeketas ja kive pole vaja lõigata eriti
Postitused: 4,169
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
Ma olin Luual ühes toas saarlasest RMK saemehega, kel oli noorendiluhoolduseks võsaka otsas muruniidukitera... Et lõikab heaste ja laialt kõike ja saab kiiresti teha. Ma jätan sellised asjad pigem vahele ja vahetan tööorganit. Ja kasutan selleks ettenähtud asju.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Ega sinna jõhvi asemele ikka igasugust manti ei ssaa toppida. Määrav on ikkagi jõhvi läbimõõt.
Liiga jämedaks asi läheb hakkab tööjõudlus hoopis langema. Et jõud üle käiks tuleb saage tagasi hoida ja venitama hakata
Läbiproovitud teema.
Aquila captas non muscas.