Postitused: 691
Teemad: 58
Liitus: Nov 2003
Maine:
1
Küsimused siis sellised et:
kas originaalis polegi neid salongisoojendust=?
millised on originaalis istmed ma mõtlen mustrit ja katet =?
millised on polstrid polstri muster =?
kas tagastange on nagu esistange aind vändaauk on kinni pandud=?
ette tänades Tamar. . .
Postitused: 251
Teemad: 49
Maine:
3
Salongi soojendust neil aparaatidel tõesti ei olnud.
Istme riie minu autol on mingi halli ja sinise vahepealne, muster meenutab väikesi ruudukesi.
Uste polster on pruunist termatiinist(on sihuke naha moodi asi, kardan et pole originaal. Kipun arvama et uste polster oli samast materialist mis istmedgi)
Terv.Jaanus
Postitused: 1,296
Teemad: 69
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
Salongi materjalid olid üldjoontes samad, mis sama ajastu Pobedadel. Villasest riidest, enamasti mingid trähnilised või triibulised, soliidsetes toonides, mitte mingil juhul lillelised või neeru kujulise mustriga. Plastkante ja dermatiini ei kasutatud. Sarnast originaalse mustriga riiet võid leida ka vanaema diivani pealt. Muidugi juhul kui see diivan ikka Mossega samast ajastust on.
Lagi oli samuti Pobiga sarnasest pastellses toonis riidest. Esiistme seljatoe metallosad olid autoga ühte värvi.
Tagastangesse pole auku tehtudki, ega see mingi \"Paraadi\" auto polnud!
Tõnu Piibur
5116265
Postitused: 244
Teemad: 19
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
Oli lillelise istmekatte ja uksepolstriga M400 mida toodeti Moskva 800.aasta juubeli puhul 1947.aastal ja oli ka dermantiiniga kiirabi variant.Neid loeti tol ajal ilmselt erimudeliteks.Kusagilt lugesin veel ,et nn. tavalistel M400-401 oli tootmise jooksul neli erinevat kanga varianti.
Maine:
1
jah et siis on reaalne et mu m401 on lilleline istmemuster (praegalt peal ja pole jälgegi et oleks olnud midagi muud seal peal) aga uksepolstrid on mingist kunstnahataolisest kokku klopsitud ja laepolster on üldse ma ei tea mis ja tahaks siis teada mis materjalist oli lagi ja teised polstrid hea oleks kui saaks kohe mõne põhjaliku pildi mõnest taastatud almast milles oleksid kõik polstrid nagu vaja (nagu oli originaalis)... ahjaa keegi võiks rääkida et palju kõik polstritööd (terve almajagu) maksma koos materjali ja tegemisega võiks minna...
Postitused: 5,841
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
34
Kui Sul on erimudel Moskva juubeliks, siis peaks sellel olema ka vastavad kirjad näidikutel. Selline komplekt oli Mellistes väljas.
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
1
jah aga ikkagi tahaks kusagilt saada pilte taastatud m400 või 401 et milline ta siis oli polstrite ja istmetekohapealt... autagalleryst ei saa ma midagi huvitavat seal kahjuks pole selliseid pilte...