26-06-2022, 15:55 PM
kui kujutlusvõimet antud pole, siis peab vist tõesti murutraktorit lasso otsas ringi keerutama
https://images.depo.lv/i/fs/100/1000x100...151346.jpg
https://images.depo.lv/i/fs/100/1000x100...151346.jpg
(26-06-2022, 15:42 PM)Daff Kirjutas: ... Liiga jämedaks asi läheb hakkab tööjõudlus hoopis langema. Et jõud üle käiks tuleb saage tagasi hoida ja venitama hakatast lahja motoga võsakas, ka läbi elatud. Viimane 63-kuubine ei köhi vähemalt 4 mm jämedusega jõhvi ega ka näpujämmuse võsa peale, lihtsalt rinnuni paksu heinavaalu trimmeri katte peal ei jõua ise liigutada, see sunnib vähem ette võtma
Läbiproovitud teema.
(26-06-2022, 16:06 PM)honkomees Kirjutas:Just! Sama mul ka 2-2,5 meetrise rooga, mis on veel ka meetriste erinevate kõrreliste ja muuga, näiteks pune, raudrohu, piparmündi jms läänemaa vana rannakarjamaa-puisniidu taimestikuga läbi pikitud! Ma ei tee seda palju, kusagil juulis muidu niidukiga niidetava tee mõlemad servad mereni et oleks hea endal käia. Ja aidanud mõnel Sõbral samasugust uudismaaks muuta. Seal pole jõhviga miskit teha: niidad maha, riisud kokku ja vead minema lõkkeks VÕI lased kuivada ja siis teed murutrakatsiga pudiks. Kusjuures ma proovisin ka 225 tihedahambalise võsakettaga kolmiku asemel ja sellega on suisa lust! Mootorvikat. Aga just sama asi - lõikab, mitte ei peksa lolli jõuga ja masinale see meeldib, bensukulu väiksem ja sooja tekib vähem! Rääkimata reduktorist. Ja endale ka meeldib - ei väsi nii ruttu ära. Ja siis me "imestame", miks on tuhande-eurostel pilldiel mootorid koos, reduktorid laiali ja võllid kõverad??? Ei, vaat AEGA mul just on, ma võin ka RAHULIKULT tööd teha! Mis te "rabelete", mis pagana voolikud ja kaablid ja... ja kui ka ei saa tehtud, ju polnudki vaja saada! Teed järgmine kord edasi.(26-06-2022, 15:42 PM)Daff Kirjutas: ... Liiga jämedaks asi läheb hakkab tööjõudlus hoopis langema. Et jõud üle käiks tuleb saage tagasi hoida ja venitama hakatast lahja motoga võsakas, ka läbi elatud. Viimane 63-kuubine ei köhi vähemalt 4 mm jämedusega jõhvi ega ka näpujämmuse võsa peale, lihtsalt rinnuni paksu heinavaalu trimmeri katte peal ei jõua ise liigutada, see sunnib vähem ette võtma
Läbiproovitud teema.
(27-06-2022, 09:31 AM)Daff Kirjutas: Käisin proovimas huvi pärast. Panin vana motika siduritrossi trimmerile peale ja üritasin võtta üksikuid sõrmejämedusi puukesi.
Lepa kuidagi nätsutas läbi aga jalaka ja sarapuuga jäi hätta. Isegi heina sees vedas kahtlaselt raskelt.
Siis peksis trossi algosadeks ja selle pusaga sai ainult tuult teha. Õhus oli juba tunda, et takistus on mehine. Heina ei kannatanud teps mitte.
Jõhker piinamine.
(18-07-2022, 17:49 PM)Daff Kirjutas: Et kas bensiin läheb siis hapuks või ei lähe.Mul üks taiga vajaks taastamist, sädet viimati polnud, aga masin samas seisnud kuiva kuuri all päris mitmeid aastaid
Kui piisavalt kaua seisab siis ikka läheb küll.
Sain omale Taiga. Täispaagiga. Keegi ei tea kuna see bensiin sinna sisse valati. Bensiini järele ei lõhnanud ta teps mitte. Pauku ka ei teinud.
Killustiku peale maha valatuna tuld tikust ei võtnud.
Paberiga õnnestus põlema saada. Põles nagu tõrvapapp musta suitsuga.
Saest ka. On 89 aasta pill ja nii uus, et puud vist näinud pole. Saepuru mitte kuskilt ei leia. Plaadil veel freesi jäljed peal. Tiksub nagu kell.
(22-09-2022, 10:24 AM)mättamees Kirjutas: Tere!
Teadjamad ja targad ehk oskavad öelda-kommenteerida, mida kujutab endast Stiga (386,466 jne.) saag? Pakkumisel variante mitmeid. Hinnaklass ju peris soodus või on lihtsalt raha tuulde loopimine?
Metsa mineku ootel.