15-04-2021, 01:04 AM
Koguneb vanu metallitöö ja mõõteriistu.Raamatuid ka.
(15-04-2021, 09:21 AM)Daff Kirjutas: "Selfisid" mida radar koju saadab.
(15-04-2021, 09:37 AM)v6sa Kirjutas:(15-04-2021, 09:21 AM)Daff Kirjutas: "Selfisid" mida radar koju saadab.
Nad ju ei saada, neid peab välja nõudnma
(14-04-2021, 22:44 PM)spitfire Kirjutas: Mul on segastel asjaoludel tohhujaa kossukaarte ja klepse mingite ida-lääne NBA mängijatega, kusagilt 2005 aastast või varem. No ikka sõna väga otseses mõttes tohhujaa. Kui kellelgi on selline tunne, et neid võiks tal hädasti tarvis olla, siis mina vastu ei ole.Tänan meelde tuletamast, müügi eest päästetud kaarte hulgas on mul ka sarnane kaardimäng, milles saab näha autode sisetehnikat. Aasta pole peal, aga autode hulgas on - kui uued autod - Audi 100 C4, Volkswagen T4 ja Z32 Nissan 300ZX nii et peaks olema 1990. a. lõpu või 1991. a. alguse kanti.
Veel on üle üks paras ports 3D superautode kaarte. Kah umbes 2005 aastast. Ma ei tea miks peaks auto kaardid olema 3D, aga nad on.
(22-09-2022, 00:14 AM)pen.skar Kirjutas: Hädaga olen kollaste diiselmasinate kogujaks hakanud. Lapsed helistavad- et kümne minuti pärast jõuab rekka sinna. Tee värav lahti ja võtke maha. Norra-Rootsi -Soome oksjonilt mingi peletis saadud jälle. Hea, et komplektsusega pole probleemi olnud. Ilusti kopad, kihvad, korvid kaasas. Nuputa ainult, mis hädaga müüki sattunud ja kuidas remontida. Polnud enne meetripikkust ja vaksapaksust akut näinud. Dumperil andis kulunud keskliigendi laagripessa tollimõõdus laagri asemele meetermõõdust laager sobitada. "Telefoniputkal" pääses tähikute ja roomikute vahetusega. Pumppihustid laaduril käima saada. Oodata, kui raps võetud- saab, et põllul Multicari vedada. Starteri ja pidurcleaneriga ainult valget. Südameopist viilisin ära, seega suurt tegijat must ka pole. Ikka lau-pühapäeval kojutulnud meeskonnaga.
(22-09-2022, 00:59 AM)isandpauk Kirjutas:Ega see kui sa ostad endale uue (15t kaaluva) tööriista ei tähenda veel, et sa neid koguks!(22-09-2022, 00:14 AM)pen.skar Kirjutas: Hädaga olen kollaste diiselmasinate kogujaks hakanud. Lapsed helistavad- et kümne minuti pärast jõuab rekka sinna. Tee värav lahti ja võtke maha. Norra-Rootsi -Soome oksjonilt mingi peletis saadud jälle. Hea, et komplektsusega pole probleemi olnud. Ilusti kopad, kihvad, korvid kaasas. Nuputa ainult, mis hädaga müüki sattunud ja kuidas remontida. Polnud enne meetripikkust ja vaksapaksust akut näinud. Dumperil andis kulunud keskliigendi laagripessa tollimõõdus laagri asemele meetermõõdust laager sobitada. "Telefoniputkal" pääses tähikute ja roomikute vahetusega. Pumppihustid laaduril käima saada. Oodata, kui raps võetud- saab, et põllul Multicari vedada. Starteri ja pidurcleaneriga ainult valget. Südameopist viilisin ära, seega suurt tegijat must ka pole. Ikka lau-pühapäeval kojutulnud meeskonnaga.
Hea teada! Minu ja ksf. Nastiku "Kollaste traktorite omanike klubi" on ilmselt sünonüüm "kollasele diiselmasinale". Kas teeme kõigepealt MTÜ-d eraldi või moodustame kohe liidu? No vähemalt eraldi foorumi peaks kindlasti tegema
(15-04-2021, 22:47 PM)speedsta Kirjutas: Ma vist kogun fotoaparaate, tuleb tunnistada. Koguse poolest 20+ ja enamus peaks olema ka töökorras. Eelmine aasta pildistasin 7 erineva kaameraga, filmile siis täpsustuseks. Mõnes mõttes kallis hobi aga samas, kui hakata toidupoe arvetega võrdlema, siis väga kurta ei saa.Kui mägi ei tule Muhhamedi juurde vms. Leidsin vanad pildid...
Siin teeb pilti 1938.a Fotokor-1, mis kasutab 9x12 negatiive. Nullist kuni klõpsuni kulub 5-10 minutit, sest sättida mõõta ja kontrollida jne on vaja aga eks see olegi omaette väärtus.
ksf hulguse kaamerates sooviks küll pilti näha. Tegelikult pole mul neid vaja aga ... teate isegi.