17-11-2022, 08:26 AM
Nüüd ma ei saa kohe millestki enm aru.Pildil mille küsija lisas on ju surveklapp https://www.pmkaubamaja.ee/et/pollumajan...06420.html ,siin räägitakse juba etteande pumbast...
(18-11-2022, 17:53 PM)umm Kirjutas: aga selgusetu ikka miks see surveklapp kui etteanne annab survet.Mina kes ma olen pumpa üsna palju kokku lahti lapanud saan asjast nii aru,et etteandepump pumpab kütuse üles ja ette ja etteane pumba tootlikus on korralik.See klapp hoiab pumba peas ettenähtud suht madala surve ja üleliigse kütte laseb see klapp solinal paaki tagasi...Minu pillil läheb tõesti pideva joana tagasivoolust paaki.Surve pumba peas vajalik,et küte pressida läbi pumba pea külgedel olevate peenikeste avade(2-3mm)plunserisse ja ka plunzeril umbes sama jämedad avad sees ja läbi plunseri peenete avade jõuab küte lõpuks pihustisse.Pumba pea on paigal,aga selles olev plunzer liigub üles alla ja pöörleb samal ajal vist vastupäeva.Mina paremini seletada ei oska.
(09-02-2023, 19:15 PM)muska71 Kirjutas: Ma vaataks kui võimalik sinna boch pumba....Õhk läheb sisuliselt ise välja,võtmest käima ja seisma jne...ja pumba remondiga võetakse jutule igal pool.Pumpa paigaldades ajad drelliga võlli pisut ringi ja veab ise kütte üles ja ei pea üle kere naftaga koos olema...Sel juhul, kas kellegil on pakkuda boch pumpa vajalike lisadega, et saaks erilist töökoda omamata selle ise külge keerata. seni võib pakkuda ka originaal puma mis saaks kohe peale panna.
(10-02-2023, 15:16 PM)umm Kirjutas:Ega seal muud pole kui pihustutorud uued teha või eri keermed paaritada tutsidel ja treida vaja ülemineku junn üks pool pumba korpus ja teine põka karteri kinnitus.2715 oskab äkki kommenteerida,et kui jämeda plunzeriga võiks/peaks lääne pump olema?(09-02-2023, 19:15 PM)muska71 Kirjutas: Ma vaataks kui võimalik sinna boch pumba....Õhk läheb sisuliselt ise välja,võtmest käima ja seisma jne...ja pumba remondiga võetakse jutule igal pool.Pumpa paigaldades ajad drelliga võlli pisut ringi ja veab ise kütte üles ja ei pea üle kere naftaga koos olema...Sel juhul, kas kellegil on pakkuda boch pumpa vajalike lisadega, et saaks erilist töökoda omamata selle ise külge keerata. seni võib pakkuda ka originaal puma mis saaks kohe peale panna.
(11-02-2023, 21:53 PM)muska71 Kirjutas: Ega seal muud pole kui pihustutorud uued teha või eri keermed paaritada tutsidel ja treida vaja ülemineku junn üks pool pumba korpus ja teine põka karteri kinnitus.2715 oskab äkki kommenteerida,et kui jämeda plunzeriga võiks/peaks lääne pump olema?Aus olla siis ei oska aga võin oletada, et 10mm on juba piisav.