Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
20-02-2023, 21:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2023, 21:21 PM ja muutjaks oli
Aare R..)
Huvitav, kas Spotify-s siis põhjalikumat taustauuringut ei tehta? See B.U.S. kõlab juba esimestest taktidest ju 90-ndate keskpaiga muusikana, selle jaoks ei pea isegi kuskilt midagi otsima. Pean küll tunnistama, et vähemalt ei meenu, et ma oleks seda varem kuulnud, aga miskipärast arvan, et laulja on samast ajast pärit Corona-nimeline esitaja?
Kaveritest rääkides- Weekendi ajal (ma ise küll ei käinud, kuigi toonasest elukohast oli üritus vaid poole kildi kaugusel) käis mu kasupoja juures tema sõber, rollu pakiraamil kõlar lirtsumas, küsisin siis, et tead, kelle lugu on? Ütles, et heh, Martin Garrix. Ma siis vastu, et hehe, see on oma 15 aastat vanem lugu, Energy 52 Cafe Del Mar. Ja arvan, et eks see nii vist käib ka, et nooremad ei tea enamus lugude tausta ja nende jaoks ongi tegu uue looga. Samas- üks asi on kaver, teine asi on mingi nö. käigu kasutamine "uue" loo jaoks.
Üks populaarsemaid lugusid läbi aegade on vist Depeche Mode'i Enjoy The Silence, millest on tehtud erinevaid kavereid ja mille sämpleid on tohutult kasutatud.
Samas olen selline inimene, kellele absoluutselt- eriti praegusel ajal- ei meeldi vanade lugude kaverid.
Postitused: 144
Teemad: 0
Liitus: Nov 2015
Maine:
4
Ma'i viitsi eelmist posti rohkem muuta. Aga ei ole Corona, ehkki tämber on sarnane. On Sandra Chambers avalike andmete järgi. Teinud Itaalias paljudes projektides kaasa. See on tavaline nähtus, et lauljaid ''laenutatakse''.
See Spotify-asjal on ilmselt mitu põhjust. Moded ei jõua kogu massi hallata, siis võetakse plaadi viimane release, jõudmata/viitsimata tegelikku olukorda kontrollida. Pole ka ilmselt nii tõsiseltvõetav źanr või artist nende arvates.
Maine:
24
20-02-2023, 21:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2023, 21:47 PM ja muutjaks oli
Aare R..)
Tjah, žanrina ei ole 90-ndad tõesti võibolla paljude jaoks tõsiseltvõetav, aga lood kõlbavad lörtsimiseks küll. Miks ma ütlen lörtsimiseks- kui paljude meelest oli 90-ndate musa mõttetu, siis no see, mis noote praegu selle ajastu lugude sõnadele külge pannakse, on ikka päris jube. Meesterahvad inisevad, paljud lood on ise nagu nutulaulud jne.
Aga noh, see on minu arvamus.
Ma natuke vaatasin ka seda Corona ja Sandy Chambersi asja- näitab küll, et vähemalt mingi aeg oli Corona laulja Sandy Chambers ning selle nimega tuleb veel hunnik projekte internetiavarustest välja.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(20-02-2023, 22:11 PM)Aare72 Kirjutas: Rokimehed ilmselt põristavad juba taldu vasta maad
Õige jutt, viimane aeg ninnunännust puhata!
https://www.youtube.com/watch?v=FjV8SHjHvHk
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
24
20-02-2023, 23:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2023, 23:49 PM ja muutjaks oli
Aare R..)
Marko, kah hea lugu!
Kuid muusika on ikkagi selline, mille puhul ei saa öelda, et üks või teine stiil vale oleks. Lihtsalt inimeste maitsed on erinevad ning paraku kiputakse rockmuusikat rohkem ülistama kui midagi muud.
Muuseas, sellest Helloweeni loost on teinud oma versiooni rootslaste Hammerfall, üks mu lemmikuid rockmuusikast (ma päris doomi ja deathi ei kuula, kõige raskem võibolla näiteks Sabaton). Ja see Hammerfalli laulja on Helloweeni lauljale väga sarnase häälega.
Sama lugu ei hakanud panema, aga üks näide:
Ahjaa, krt kui juba rocki peale jutt läks, siis mul on täitsa meelest ära läinud vahel kuulata järgnevat, endise Sepultura laulja Max Cavalera pundi Soulfly lugu, mis on öösel sõitmiseks jõhkralt hea lugu!
Postitused: 1,057
Teemad: 5
Liitus: Jan 2011
Maine:
16
Neile kellele meeldib lumi ja ekstreemsused.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Üsna huvitav kombo kokku keevitatud.
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
31
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,057
Teemad: 5
Liitus: Jan 2011
Maine:
16
1994 klopiti vaibad puhtaks sellise mussi taustal.
Maine:
24
Päike hakkas pilve tagant piiluma ja järgnev lugu on nagu rusikas silmaauku, lihtsalt ajab rooli taga jala tatsuma ja sõrmed rütmi kaasa trummeldama!
Maine:
31
Maine:
31
07-03-2023, 19:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-03-2023, 19:22 PM ja muutjaks oli
Aspelund.)
Postitused: 3,246
Teemad: 18
Liitus: Apr 2012
Maine:
26
Kuna mul on kalli kaasa väitel kõrvade peal tallanud mitte karu vaid elevant, siis mina muusikat ei kuula vaid vaatan ... vanamehel on tore ju (vanamoodsa) muusika taktis liikuvaid ilusaid tüdrukuid vaadata. Eks ma tean, et kõik mis mulle meeldib on üks kolmest pahast ... ja ei lähe kokku enamiku maitsega.
Olen siis omale mälupulgale mingi hunniku salvestanud ja kui autoraadiost mingit normaalset jutusaadet ei tule ning muusika ei istu, siis panen mängima ja meenutan, kuidas tüdrukud välja nägid ja ei jää roolis magama - nt
ja muusikapuntidest istuvad igasugu sloveenia-slovakkia-horvaatia jms nn rahvaliku muusika ansamblid, Atomik Harmonik on üks lemmikumaid
nn agropop
rusiinide (see slovakia ja ukraina vahel asuv rahvakild) rahvamuusika