07-03-2023, 20:30 PM
mõned tirooli rahvalaulikud ka
ja pseudokantri tüdrukud, oehh
(07-03-2023, 21:28 PM)Daff Kirjutas: Alpenzusjes on siin juba uue koosseisuga. Blondid neil pidevalt uued. ...Ähh, ma ei ole sihuke muusikafänn, et mingeid koosseise teaks jms aga on jah silma jäänud, et blond tädi näeb eri videotes vähe erinevalt välja. Aga ma pole sellele tähelepanu pöörand, naistel ju passipilt mõttetu asi, iga jupi aja tagant ise nägu peas vastavalt krohvile.
(20-02-2023, 21:37 PM)Aare R. Kirjutas: Tjah, žanrina ei ole 90-ndad tõesti võibolla paljude jaoks tõsiseltvõetav, aga lood kõlbavad lörtsimiseks küll. Miks ma ütlen lörtsimiseks- kui paljude meelest oli 90-ndate musa mõttetu, siis no see, mis noote praegu selle ajastu lugude sõnadele külge pannakse, on ikka päris jube. Meesterahvad inisevad, paljud lood on ise nagu nutulaulud jne.Minu arvates 90-nendatel oli palju head souli ja RnB stiilis laule mis olid ka mujal maailmas edetabelites , kuid üldises vaibakloppimise vaimustuse taustal ei pääsenud nad Eestis domineerima. Kuid mulle on jätsid nad juba siis palju sügavama mulje kui see suhteliselt primitiivne vaibakloppimine..
Aga noh, see on minu arvamus.
(12-03-2023, 06:47 AM)E303 Kirjutas: Minu arvates 90-nendatel oli palju head souli ja RnB stiilis laule mis olid ka mujal maailmas edetabelites , kuid üldises vaibakloppimise vaimustuse taustal ei pääsenud nad Eestis domineerima. Kuid mulle on jätsid nad juba siis palju sügavama mulje kui see suhteliselt primitiivne vaibakloppimine.
(25-03-2023, 22:43 PM)mlsluik Kirjutas: Kellegil Ivar Vigla Leelo-Leelo mp3 või videofailina on saata? Youtuubist on ära kadunud.https://arhiiv.err.ee/video/vaata/ensv-leelo-leelo