(10-04-2023, 10:29 AM)Peeter2 Kirjutas: Kuna see teema on sujuvalt muutunud "üldharivaks", siis postitan ka seda mis mul hingel on .
Nimelt samuti lõunaeestlased.
No tere, jah!
Vähemalt üks normaalne ksf!
Ma ei hakka siin kirjutama, palju mina nende lõuna- ja õhtusöögieestlase pärast siin voorumis kottida olen saanud, normaalne kaasatöötav ksf! teab seda niigi! Veelgi enam, osa nendest lõuna (nn eestlastest) on ju lausa mulgid!
Õli bensiini (või oli see vastupidi?) valab veel seegi kurb tõsiasi, et mul öösel norskab kõrval Mulgivallast pärit vanaemasõber, kelle juures ma elan!
Aga see pole siin oluline, oleks omal olnud omal ajal vaja olnud piisavalt mune (või siis mitte üldse neid testiikuleid) omada...
Läheks veidi radikaalsemaks ja viskaks õhku hüpoteesi - kas need lõunaeestlased on üldse ÕIGED eestlased? Väike näide, on meil virmas tööl palju lätimaalasi (kõik korralikud lugejad muidugi teavad), on ka Arnolds. Palusin teda puurida 4 ava (ehk nagu tavainimesed ütlevad - AUKU!). Arnolds võttis kohe tuld ja teatas, et teeb 8! Mõne päeva pärast uurisin, et nu, Arnoldtšik, kak u nas s etimi otverstijami (dõrkami (( kõikmuidugi teavad, et läiti keeles sellist värdhäälikut nagu Õ ei ole olemas, neil on I))? Arnolds kohe lubama, et ja ja, tema teebs needs avads. Mõne päeva pärast ma jälle nii jutu jätuks uurisin, et Arnolds, ega su esivanemate hulgas äkki eestlasi ei ole olnud? Et kuidagi eestipäraselt edeneb sul see avade puurimine? Ja mis oli, jah, Arnoldsi esivanemad on mingil määral kusagil lõunaeestlaste kõrvalruumist toimetanud... Aga rahustuseks lugejatele, Arnolds need avad ära puuris, 8 tk nagu lubas ja suhteliselt edukalt, 8-st üks sobis ideaalselt, ülejäänud mitte eriti!
Siis oli veel lugu... oli meil koolikaaslastega Virumaal Lammasmäel väike nn kokkutulek, kammisin end nagu tavaliselt kohe umbe, läksin kõigiga tülli ja teatasin, et enam te mind enam kunagi ei näe! (ja nii on ka läinud!) Ja astusin ma püsti päi ja vingerdades sealt minema, sammusin ja sammusin ja mingi aja pärast sattusin ashvaldteel kokku paariliikmelise mittelõunaeestlaste seltskonnaga, kas püüdis upitada mingisuguse asja kaubaveokasti mingisugust nõukogudeaegse raskemootorrattataolist toodet, a` la K 750 M, näiteks. Mind nähes seltskond kohmetus ja seda hetke kasutades ma koheselt esitasin oma küsimuse, et kas keegi peksa tahab saada või anda? Vastajad polnud eriti kompetentsed antud teemal vastama ja ma esitasin järgmise küsimuse, juba lihtsama, arvestades vastajate ikut (no teate küll, see number, mis näitab, kui loll keegi on). Küsimus oli - kuidas ja kus suunas on siit p..sse kukkunud kohast võimali teleporteeruda Türi Näljaküla Konsumi lähinaabrusse? Jah, küsimus oli võistlejate jaoks liiga keeruline, ilmselgelt polnud keegi võistkonna liikmetest A-M foorumi liige ega lugeja!
Olles ise mitte eriti rumal EESTLANE, tegin kavaldades küsimuse lihtsamaks - kuidas on siit täiega p...sse kukkunud kohast võimalik teleporteeruda Paidesse? Kohe läksid kõigil vastajavõistkonna liikmete näod naerule, väike meeskonna sisene nõupidamine ja (ilmselt) kapten vastas, et - jaa, Paide, see on kusagil Lõuna - Eestis ja siit küll kuidagi sinna ei saa, pole kunagi saadud ega saa ka tulevikus!
Tänasin viisakalt ja teatasin, et mul pole ka aega neile praegu peksa anda ja lahkusin väärikalt teadmata suunas...
Kogu mu isapoolne suguvõsa oli sadu ja sadu aastaid elanud seal kuradi Virumaal ja vanaema pool lausa sealsamas Rakvere kandis, vb vastajad oli isegi mu sugulased, no ilmselt olid, kui peale Põhja sõda ja katke (katkusid) siin meil ainult mõni õige eestlane üldse ellu jäigi...
Igatahes millagi jõudsin Viru - Nigulasse, langetasin pea sealse Vabadussõja ohvrite mälestusmärgi ees ja heitsin bussioote paviljoni pingikesele õiglase und puhkama, et mõne aja pärast jälle vastassuunas Tallinna poole bussiga tagasi kihutada!
tervitades, Priit, kõige õigem eestlane siin voorumis ja Näljakülas üleüldse
Nende halbade lõunamitteestlaste kohta mul oleks ikka väga palju postitada, ikka väga palju, aga hetkel ma ei hakka rohkem trükkima, pean WC-sse minema kiirelt, käisin eelnevalt keldris igasuguseid asju vaatamas...
Ja Peeter, mis teemad, mis alavoorumid - kõik on ju üks homodekeenne vana???tehnika voorum, mida per.set, mida mun.ni (nagu vanad PÄRISeestlased armastasid voorumisse kirjutada) Sa siin tahad liigitada, oleme ikka EESTI mehed ja ärme lase neil põhjalätlastel siin pead tõsta!