[poolita] kassiliivakast

(28-07-2023, 22:11 PM)Naabrivana Kirjutas:  Hr. Kass-ile on tekkimas uus liikumis viis punkti a ja Türi Konsumi vahel. Loodan et ta võtab selle omaks ja saadab oma krigiseva tallapressi pintsile.... Tõuks Kassile!

Õhtust!
Tänan kaasamõtlemast! Aga mul ei ole äppi!  Sad Sestap, et mul pole seda äpimasinat, seda smartofoni. Ja igasugune rentimine, liisimine, laenamine jms ärimudel pole mulle üldse meelepärane. Va muidugi selline klassika, et laenad naabrilt näiteks kartulimuldamise muti ja tagasi ei vii...
Aga asjast ka - Näljakülas nägin täna 2 sellist kollase varrega tõuksi, üks on Kaare tänaval Espaki lähedal ja teine vähemalt teist päeva Kalevi - Liiva ristis ja tõenäoliselt see seal varsti jälle loodusega üheks saab. Üks halb uudis on veel - ca kl 14.00 paiku, kui ma Näljaküla Konsumi juurde üllatusvisiidi tegin, siis seal oli üks sinivalgekollane auto ja seal sees tavapärane segapaar ümbrust seiramas. Hea uudis on aga ka, nad ei tundnud mind ära või ei viitsinud lihtsalt autost välja ronida.  Cool
Kokkuvõtteks, ärge ärvake, et me siin Näljakülas päris eilased ka oleme, teistel meestel Konsumi juures olid juba ammu tõuksid olemas, nüüd on kõigil!

Vasta

(04-12-2024, 17:34 PM)Marko Kirjutas:  
(04-12-2024, 14:47 PM)ZIL 131 Kirjutas:  
(23-10-2024, 09:59 AM)ZIL 131 Kirjutas:  Õhtuks on selge, kas saan "tellise" registrisse Cool
Lootust anti.
Tehakse järelpärimine Euroopa teise otsa...
Päringu vastus Itaaliast on positiivne. Lubatud sõiduk registreerida.
Ei läinudki aastat Rolleyes

Näita meile ka, mis põnev asi on!

Tere õhtust, teravate elamuste nautijad!
Marko, oled ju juba vana kala, ei ole esimest päeva voorumis, mida Sa siit ootad? Ksf! Zil 131 on vaieldamatult ka vana kala, millalgi ta andis teada, et tal on vaja ilmtingimata endale soetada automobiil ZiL 131 ja siis alles läheb elu käima ja inimesed lendavad kuule...
Ma olen tõesti kuri ja halb inime ja vb ksf! ZIL 131 on väga hea suurte autode juhtimisel Põhjamaades ja muidu tore mees, aga mina ei ole seda kindlasti mitte kumbagitkigi, kuigi oskan sõita jalgrattaga ainult vasaku käega juhtides ja olenevalt jalgrattast ka isegi lahtikäsi ja keskmises joobes....
Siin on asi nii, et ksf! ZIL praktiseerib väga isikupärast ja spetsiifilist eneseväljendamise elektroonilist vormi, mis näiteks minu jaoks ei ole päris selgelt arusaadav. Muidugi mina ei ole mingi selle voorumi ega maailma asjadest arusaamise etalon ja kui inime tahab ja vaevub omi kaemusi ja läbielamusi siin voorumis kajastama, siis on ju väga tore! Muidugi veel toredam oleks, kui ka teised, vb minusugused vähe rumalamad ksf! - d ka saaksid aru, millest jutt või mis teoksil, siis oleks isegi veelgi toredam, aga see pole muidugi primaarne, tähtis on, et ksf! annab infot, emutsioone ja täidab meie ühist eesti vanatehnika infosalve millegagi (no ma ei tea, aga millegagi igal juhul täidab, aamen!)

Üldiselt, ea voorum, sitemaks ilmselt ei lähe (tegelikult ma olen siiski optimist, muidugi läheb veelgi), võib kusta, mul on projektid ka, aga ma siin neid muidugi ei kajasta, vähemalt selle vaimse seisundi korral, mis mul praegu veel on...
Vasta

Tere!
See ongi nii! Või mida Sa oleksid tahtnud teada või näha!? Et käibemaks tõuseb järgmisel aastsal jne!? Mul on ka siin vanas registris midagi ja ei ole mitte ühtegi töötajat, nii ongi!
Vb me ei ole üldse aru saanud, et automaks jms on väga hea ja kasulik meile kõigile?
Oli meil millalgi mingisugune rehverendum, et kas me tahme astuda kuhugu, vist oli mingisugu oü eu? Mina olin vastu ja kõik, keda mina tundsin, olid ka vastu, ainult onu Uno, +80 aastat tollal, oli poolt. Täna mina olen igal juhul poolt sellesse OÜ-sse jäämise  küsimuses! Vb kogu see autumaksu arutelu jama jms siin on olnud mõttetu? Rehvormierakonna valijana ma jätkuvalt kordan , makske ära ja ärge vigisege, küll te saate omad Cordid ka musta registrusse registreeritud, ei ole raske!

Aga muidu on muidugi nii, et ei ole tarvis ega viisakas tegelikkuse vastu ja kohta siin midagi kobisega, oleme ikka üksteise vasta sõbralikud ja kiidame ette ja taha, ise oleme popsid, aga on ka meil eesti keelt valdavaid suguvendi, kes saavad ja tahavad!  Cool
Vasta

eelneva kahe (tänase) postituse tarbeks oli autoregistri teema oma fookusega ilmselgelt liiga ahistav Wink

...aga liivakast on nigu mererand - kuni kaugemat sorti oü eu (tsiteerin klassikuid) või muu taolise piirini jagub ruumi, kuhu kõiksugust toredat paigutada saab Wink

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Vasta

Postimees leidis Kassi üles Türilt.

https://jarvateataja.postimees.ee/817493...kunstiteos
Vasta

(19-01-2025, 09:52 AM)MeelisV Kirjutas:  Postimees leidis Kassi üles Türilt.

https://jarvateataja.postimees.ee/817493...kunstiteos

Tere!
Tänan viitamast! Jah, maailm on varasemaga võrreldes palju muutunud ja vanad tõed ja reeglid sageli enam ei kehti...
Ka Näljaküla vanasõna "ükski prohvet ei ole kuulus oma külas" ei ole viimaste sündmuste valguses enam päris tõene!  Cool
Vasta

(08-08-2025, 14:20 PM)oliveer Kirjutas:  Alupeks süsteemi soovin veidi ümber teha. Panna mõned kraanid jms juurde. Kui aga lõikan sirge toru lahti ja jätan ca 2cm vahe siis liitmik ise ikka veel vahele ei mahu ilma suurema väänamista. Väänamist ilmselt väga teha ei tohi. 90kraadiste põlvedega seda lahendada oleks ka kummaline. Kas on mingeid spets otsasi selle jaoks või muid nippe?

Tere!
Tänan Teid küsimuse esitamise eest!
Isiklikult ma midagi sellest teemast muidugi ei tea, aga pakun välja sellise variandi, et lahendate selle probleemi kuidagi oma isikliku  ajupotensiaali kaudu (kui seda mingilgi määral on olemas?) ja pärast seda kuulutate tehtud lahendusest ja tööst antud hüpersupertehniliste lahenduste voorumi kaudu kogu maailmale. Mina isiklikult soovitan kuidagi diskreetselt minna ikkagi juba läbiproovitud ja aastakümneid kasutatud terastoru mõõdu 1/2 torutolli juurde, kõik, kes on kasutanud, on rahule jäänud! Kui see variant ei sobi, siis ma jätan endale julguse hakata siis voorumis arutama oma eesnäärme probleeeme  ja ka filipiini võõrleegionääride olmeprobleemide kajastamine võib saada siinses voorumis igapäeva teemaks, pigem on see siinse konnatiigi eksentsiaalsuse kohalt olulisem, kui mingi väga lugupeetud voorumlase sitamaja alupeksi toruteema lahendamine!
(veidi keerasin neid torukeermeid üle, aga tõesti, iga olmebrobleemi pärast vb poleks vaja seda niigi ülekoormatud voorumit veelgi rohkem lõhki ajada, muidu võib väga lihtsalt tekkida selline olukord, et põnevad olukorrad liikluses ja mureniitmises ei mahu üleldsegi enam siia misigamesmulliajamise voorumisse ja kui keegi veel superhead automuusikat tahaks meile lasta, siis ma isegi ei tea, mis ja kuidas....
Aga muidu väga hea voorum, järjest paremaks läheb ja võite vabalt kusta, projekt on, aga ei näita ja alupeksi torudest ka midagi eriti ei tea, sest see on ju väga salastatud teema, isegi ksf! M ei paista sellest midagi teadvat. 
Kirjutasin siia ainult seepärast, et kirjutada meeldib ja olen juba kergelt keskmises kirjutamise staadiumis.
Moraal selline - ärge tarvitage alkogoolseid ja narkodroopseid aineid, isegi siis, kui teile tundub, et nende manustamine on tõesti mõnus! Parem katsuge ise ka natuke vaeva näha, painutage oma alupeksi ise, viige taara ära sinna, kus seda hinnatakse ja kirjutage siia, kes kellest mööda sõitis, kes valesti parkis ja kes millalgi mingi toreda lauluviisi üllitas! Ja muidugi kiirustage ka omi mureniitmise postide siia lisamisega! Saan aru, et muttidega on sel ooajal fekaal asti ja sipelgetest lihtsalt ksf!-de aiku või loomupäerane tagasipidioidliukus ei võimalda siia mingisugusesse dehnikavoorumisse ? kirjutada...
Üldiselt on nüüd nii, et ma rohkem ei jaksa hetkel trükkida, edasi mõelge ise, kuidas seda alupeksi jama lah
endada, jõudu tööle, mõõgad vööle! Tegelikult hrutšovi aegse mehena, kes midagi nagu teha ei oska, siis pigem soovitaksin need mõõgad vöölt võtta ja seljataha veidi vööst allapoole ühte avavusse suunata - lihtsalt soovitus....
Vasta

(08-08-2025, 10:30 AM)Janka Kirjutas:  
(08-08-2025, 09:45 AM)DevilDeVille Kirjutas:  Ilma helkurita tegelane?

Ma ei tea, kas riigil on näpud tõepoolest nii põhjas, et vastu sügist enam kõigile veste ei jätku või on tegemist mingite esimest patrullikogemust saavate roheliste tüüpidega, aga no kui meie, autojuhid, peatume pimedal ajal teeservas, et minutiks suitsule või kusele minna, siis vähim, mida teeme, on lähituled maha, pargid peale ja ohutuled vilkuma.
 Tegelikult tuleb vest ka selga tõmmata, säädus nõuab, a seda viimast keegi eriti muidugi ei tee.

Tere!
Huvitav post, sestap võtsin kaasa rääkida! Meie autojuhid - no mina muidugi mingi autojuht ei ole, autuga ka ei sõida, aga omal ajal igaks juhuks ikkaga sõiduload ostsin, no mis see 10 rubla nõukogude ajal siis ikka oli, päevapalk ainult...
Nende tulede kohalt ka ei hakka siin vaidlema, ega ma neid ei oskagi vahetada ega lülitada, no moskvitšil ma nagu isegi veel mäletan, aga kõik see, vanatehnika, mis hiljem tuli , no pärast 1989, seal ma muidugi enam midagi lülitada ei oska, sorry vaan!
Ai per ssse. ei mäletagi, milest tahtsin kirjutada, aga mul on ühed tööpüksid, mis jäid üle ühest naabervirma nigeeria neigeerleasest, nenedl on mingi kitsas helkurriba kannikate vahel, siiani on selle koha pealt õnneks läiunud, valutavad oopis teised kohad....
Aga kustke post julgesti ära, projekti ei ole ja ka tulede paistel eriti ei helenda, ainult kannikate vahe, pükste nimi on "snikerts"! Lihtsalt muidu kirjutan, meeldib, vb keegi lugejatest isegi saab aru, miks kirjutan, ja kui ka ei saa, pole hullu, eesti on nii väike riik/maa, eestlasi on nii vähe, et pole üldse ime, kui keegi midagi aru ei saa, ma isegi ei imesta - eestlasi on ca 1 miljoon, voorumit loeb ca 0,01 eesti keelt mõistvat, palju neist eesti keelt mõistvatest tegelikult midagi mõistab jne.... Aga muidu ea voorum, kui ....
Vasta

Mida sa taotled? Perses asja veel rohkem perse ajada?
Ma vaatasin, kas kassipöörirohi on ka olemas. Ainuke vaste paraku selline:

https://nugiline.wordpress.com/2020/06/1...poorirohi/

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Kunagi ammu olid need jutukesed isegi muigamapanevad, praegu paistab teiseltpoolt kuvarit kibestunud vanainimene paraku. Tahad ehk tegeliku mure lahti rääkida?

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(10-08-2025, 01:21 AM)Marko Kirjutas:  Kunagi ammu olid need jutukesed isegi muigamapanevad, praegu paistab teiseltpoolt kuvarit kibestunud vanainimene paraku. Tahad ehk tegeliku mure lahti rääkida?

Jaa, Marko!
Nii ongi, tahaks juba ammu pensioonile, 2 aastat, 7 kuud ja kopikad. Muidugi eesnäärnega ei ole kõik korras, üleelmine nädal kukkusin kodubetoontreipi peale selili, ilmselt mingi roiedemurre, hommikul nagu ärkan ülesse ja enne lõunat...
Sorry. lihtsalt terviseprobleemid, st füüsisega seotud.
Sina, aga emeriitkommentaatorina aga sooviksid mingite vaimsete probleemide paljastamist - jah, on minulgi probleeme, alkoholism jms, aga Sina lase edasi, kui on, mida lasta - tooda parem midagi uut, mitte ära kommenteeri teisi, muidugi, tee, mida ise arvad, mulle siit teistpoolt kuvarit paistab, et ka Sinul on vedru ka toss maas, ajad ainult mingit kommentaari. Ikkagi lisan siia, et kui Sa, lugupeetu siia voorumisse midagi postitad, siis mul on kohe kubeke, kaenla all ja muudes intiimkohtades lööve, aga muidu kõik õige, rohkem oleks vaja selliseid kmh kmh toredaid ksf! - e , kes siia voorumisse oma tarka väärtust lisaksid, ilma igasuguse kibestumiseta jms... Mina seda muidugi ei saaks lugeda, aga teised tuhanded voorumilugejad saaksid siit palju häid mõtteid ja emutsioone...
Puänt selline - et kui saan kaineks, siis siia enam (jälle) ei kirjuta, aga Sina Marko, mis Sind õigustab või oled niigi juba "Õiglane"? Ma ei hakka oma hinnangut Sinu, kui "lgp- ksf!" kohta siin ja praegu avaldama ja keda see ka huvitaks. Pealegi - mul on selle kohta oma arvamus ja Sa ise provotseerisid selle välja ütlemise...
Vasta

(10-08-2025, 01:06 AM)Marko Kirjutas:  Mida sa taotled? Perses asja veel rohkem perse ajada?
Ma vaatasin, kas kassipöörirohi on ka olemas. Ainuke vaste paraku selline:

https://nugiline.wordpress.com/2020/06/1...poorirohi/

Tere, Marko, tere voorum, tere Euroopa!
Kui ma omal ajal kiunusin/jorisesin/vigisesin/kurtsin, et asi ei ole hea, siis mind kutsuti korrrale ja manitseti! Ma tean, et Sul, Marko, mälu on kehva, minul ka on, aga ma mäletan! Ja kui Sul on probleeme, siis mine peegli ett ja loe voorumi ajalugu ja ära aja siin oma perseleiutuse juttu, vaid häbene nurgas, aga seda Sa ilmselt ei oska, erinevalt minust.
Viimasel ajal Sa ainullt kommenteerid, looduses on selleks vist mingid raisa, laiba vms putuksd, väga vajalikud ökosusteemi kohalt, aga siinse voorumi seisukohalt on see tüpselt sama, kui keegi kass omal ajal kippus kirjutama, et voorum on pers ses!
Nüüd on nii. et mina rohkem enam ei jaksa ja Sinu vaieldamatud argumengid ongi võitnud, nii et pista need kassipöörirohud endale mingisse kehaõõnusse ja  kirjuta siia, kuidas see Sulle mõjus!
Ja võite muidugi ära kustutada, see on pigem minu, kui kibestuud vanainimese ja selle rohelise värske kommentaatori ksf! Marko vaheline väike arvetaklaarimine, aga see on ka väga oluline osa eesti vanatenika liikumise ajaloost!!!
Veel selline küsimus -kas seda ksf! Markot ei saaks kuidagi siit voorumist ellimineerida, ikkagi väga ta käib mulle närvdele?  Toungue
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne