Postitused: 64
Teemad: 4
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
See Vabaka disko on ilmselt natuke põnevam kui esialgne info, sest tolle Iveco vigastused ei saa kuidagi olla Passatski tehtud ning vigastuste kõrgus ja värvigamma reedavad, et see kokkupuude toimus kõigi eelduste kohaselt Pihukotiga. Ehk siis seal on ilmselt toimunud samaaegselt kaks õnnetust või siis on üks põhjustanud teise. Igal juhul ma paneks hetkel raha selle peale, et Pihukott sõitis Iveco´le kõrvaltänavalt ette. Ei imestaks kui seal miskist kobarkäkk aset leidis ja keegi kellegagi võidu sõitis vms.
Connecting technologies
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Ei olnud Passat süüdi, üks must liikur proovis vastassuunavööndi kaudu linna suunas põdratesti teha aga ei õnnestunud.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 4,163
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
Nõmmekana ütleks et närvilised maakad tahtsid kiiresti pangaorjama tulla... Reaalsus Vabaka ääres on see, et maakad püüavad tarka panna ja mööda Sihit sõita. Eks too mahakakaja tegelane mõtles samamoodi Kaarest täiega sisse lipsata et diagonaalis läbi Inimeste elurajooni lennata aga seekord ei mahtunud! Elades Sihi alguses ja tundes nii mõnegi maaka äratuntavat tranduletti, siis ei ole normaalne kui Hortese tagune maakas uhab mul tipptundidel majaeest mööda ja seda mitte 30 km/h ja IGA risti peal paremakäereeglit jälgides... Eriti hull on siis kui jälle kool algab! Siis on neid lolle, kelle võsukesed meetritki jala käia ei suuda, meil siin lõputult!
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Täna tõmbas küll kõhedaks ja kohe 2 korda. Mina ei tea, kas esivanemad oma võsukestele üldse enam liiklusest ja selle ohutusest ei pajata, aga tänava ääres seisva auto varjust jooksid 2 ca viieaastast sõiduteele. Kiirus õnneks oli õnneks selline et sai pidama. Parklast väljudes ja enne ristmiku pole ju mõtet hoogu üles tallata. Aga mõni temperamentsem ja noorem oleks saanud seal lõigul sellise hoo sisse küll, et lapsed alla ajada. Pool tundi hiljem väänas sama vana tegelane kümmekond meetrit enne ülekäigu rada tõuksiga kõnniteelt sõiduteele absoluutselt vaatamata...
Küllap aja märk. Autojuht, va saastaja ja pahalane, peab pidevalt kramplikult veenduma, et keegi kuskilt pargist või auto varjust talle ette ei jookse, tõuksiga või ilma, või sootuks mingi muu trikiga hakkama ei saa. Tõuksitajast rohehurmuril on privileeg söösta tänavale suvalisest kohast, olgu ta siis 5-e või 50-e aastane, autojuhil jääb üle ainult reageerida...
Krt., seni kuni autod pole ära keelatud, võiks feisspuugiemme või tema puuraidurseksuaalist isane oma üllitisele seletada, mis ja kuidas. Seda enam, et ka need mürkrohelised elektriautod saavad sama halvasti pidama kui neetud sisepõletajad. Enamalt jaolt ehk kehveminigi tänu suuremale massile.
Postitused: 756
Teemad: 2
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Need punavalged lindid katkiste liiklusmärkide / teepiirete küljes tähistavad lisaks ohutusele seda et juhtumiga tegeleb kindlustus , kindlustusel on mingi aeg antud , kindlasti on olemas lepingud , mõnel juhul hanked ja kes see ikka oma raha kiirkorras mängu paneb , parem on venitada .
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
23-08-2023, 22:14 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-08-2023, 22:17 PM ja muutjaks oli
Aare R..)
Mul oli umbes nädal tagasi ühe tõsiselt mõistusevastase manöövriga kokkupuude. Hakkasin Pärnust Vändra poole koorma järgi minema ja Pärnu nn uue silla alla minnes jõudsin Rääma tänava otsa, kui üks (jälle) Passat konkreetselt minu nina eest läbi lipsas- minu ja tema vahe võis olla vast 20-30 meetrit ja mul kiirus 50 tuuri.
Kusjuures täpselt samas kohas oli eelmine aasta ühel metsakal täpipealt samasugune olukord, kui talle üks Volvo XC60 samamoodi ette keeras. Nägin seda videot ka ja metsakamehel vist õnnestus kokkupõrget vältida, küll aga jooksis äkkpidurdusel käru esimene pakk tõstuki putkale selga ja purustas seal üht-teist jagaja küljes.
Ei saa aru, mida need küll mõtlevad, kes nii ette keeravad- ega see pole mingi arvutimäng, kus alustad uuesti, kui veokas uksest sisse tuleb.
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Täpselt sama koht jah, aitäh pildi eest.
Eks mul ole samamoodi, et ka peateel olen alati valmis selleks, et kõrvalteelt mingi "üllatus" tulla võib. Aga ikkagi on veidi mõistetamatu, et NII nina eest läbi sõita- "anna teed" märk on ju ka seal olemas. Noh, mine tea, mulises kaasreisijatega või mis iganes, seekord läks õnneks.
Postitused: 54
Liitus: Apr 2019
Maine:
4
Minu meelest see peateele ettekeeramine on saanud massiliseks see aasta. Ma täiesti kardan juba Lehola(Keila lähedal) kortermajade juurde viivat teeotsa. No täie rahuga keeratakse sealt kogu aeg ette. "Heal" päeval sõidan sealt 3x edasi-tagasi mööda ja siis 1 kord keerab raudselt keegi ette. Ja ka mujal maanteedel vajutakse sujuvalt ette pidevalt ja siis jäädakse venima.
Postitused: 44
Teemad: 0
Liitus: May 2023
Maine:
1
Kas seal Lehola juures ei ole mitte 70-ne märk ära võetud ,aga kohalikud sõidavad harjumusest teadmata,et teised sõidavad kolmandiku varasemast kiiremini.
Postitused: 64
Teemad: 4
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
Kas selle Vabaka viimase disko kohta miskist järelkaja kah kusagil ilmunud on? Oleks huvitav teada, mis seal siis ikkagi juhtus, sest mul on jätkuvalt kahtlus, et hoovus ei pruukinud selle suure rõõmu põhjustaja olla.
Connecting technologies
Postitused: 1,172
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
Kindlustuse silmis süüdi jääv isik ei = politsei silmis süüdi jäänud isikuga.