Postitused: 380
Teemad: 3
Liitus: Feb 2013
Maine:
2
Kasutajaogemus: Echo srm-420es
Viis hooaega kasutusel olnud ja hooajaga ca 20l bensiini läbi lasknud. 10l aastast võsa (võsakettaga) ja 10l heina ( kolmikteraga)
Jõust pole puudu jäänud ja otse piinama kah mõistus ei tõtta.
Vahetult peale garantiiaja (5a.) lõppu murdusid sarved pooleks. Õnneks ei ole kallis osa- ca 18 eur.
Mootori ega muuga probleeme pole esinenud.
Postitused: 328
Teemad: 0
Liitus: Oct 2012
Maine:
4
Küsimus:kuidas peab võsakas tasakaalus olema?
Postitused: 2,694
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
(06-05-2024, 23:29 PM)mutikas Kirjutas: Küsimus:kuidas peab võsakas tasakaalus olema?
Ma ise ei tea, kuid wikipedia teab.
"
Rakmeid vajavatel lõikuritel on rakmete kinnitamiseks mitu pesa, et oleks võimalik reguleerida vastavalt inimesele sae tasakaal."
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 3,242
Teemad: 18
Liitus: Apr 2012
Maine:
26
Tasakaalus on tasakaalus st et sirge seljaga seistes on võsaka ketas vm tööorgan tööasendis mõne cm kõrgusel maast, ei tõuse ega lange maapinnale.
Aga seltsimehed, palun jagada kasutajakogemusi eelmainitud Husqvarna 545FR, Echo SRM520 ja 420 nig Stihl FS411 raske rohuga võitlemisel - hein krt kasvab mühinal, varsti peab hakkama mööda orukaldaid turnima.
Võib ka pakkuda oma alternatiive seks otstarbeks kuni 900€ piires.
Postitused: 228
Liitus: May 2016
Maine:
2
07-05-2024, 08:23 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-05-2024, 13:46 PM ja muutjaks oli
Mihkus.)
Mul on SRM420 vist äkki olnud üle 5a juba. Heina niidab enam vähem, saab pikapeale kassitapust ka jagu. Heina niidab poolemeetrise läbimõõduga, siis ei pea edasitagasi lahmima. Seda katet ma ei kasutagi, lasen mõne kivi peal parajaks kui liiga palju välja tuleb. Mootorit pole sellega veel kokku lasnud
Võsa jaoks on vars natuke pikk aga sp ei hakka mitut riista ostma
Kõige paremini niidab 2.5mm tähega, kõvema taimestiku jaoks sh vaarikad/võsud peab midagi jämedamat vaatama
Selle aja sees olnud 2 häda. Käepide on kehva kinnitusega (Laguneb kergelt laiali) Nüüdseks loodetavasti parem disain. Karburaatori nõel jäi 1 korra kinni, ujutas mootori üle ja aru ei saanud mis jama on. Peale karburaatori lahti lammutamist töötab siiani, anomaalia... Oleks siis oksiidi või sodi olnud, perfektselt puhas kõik.
Ise võtaks 520-ne. Ei kaalu oluliselt rohkem ja on võimsam
Postitused: 541
Liitus: Nov 2017
Maine:
20
Silmaringi avardamise mõttes küsin, et miks seda kõrget heina on vaja trimmeriga niita?
Postitused: 541
Liitus: Nov 2017
Maine:
20
Läheb ehk liiga targutamiseks, aga miks sa seda teed? Mul on kogu krunt 1 hektar ja isegi seda ma ei viitsi täielikult ära niita. Kuigi sile maa jne.
Postitused: 3,242
Teemad: 18
Liitus: Apr 2012
Maine:
26
09-05-2024, 15:16 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-05-2024, 15:18 PM ja muutjaks oli
honkomees.)
Veel üks kogemuste küsimine.
Kuidas on heina niitmine spets võsalõikuse mudeliga (võimas, lühike võll, kiire ja väiksema nurgaga reduktor 25vs35 kraadi) keskmist kasvu inimesel, kas tekib palju ebamugavusi?
Tehti väga hea hinnaga pakkumine aga käes hoidmine on üks asi, mõnda aega tööd tehes võib ilmneda probleeme.