Postitused: 223
Teemad: 16
Liitus: Jun 2015
Maine:
2
Kirjutan ka ühest manöövrist, mis võttis silme eest täitsa mustaks kohe. Juhtus see kevadel. Pime õhtu, tibutas sellist vastikut vihma mis halvendas nähtavust tuntavalt. Sõitsin Mustamäe teel suunaga Nõmme poole. Plaan oli keerata paremale Kadaka teele. Ise ka päris väsinud ja kehva nähtavuse tõttu ma päris täpselt pimedas ei jaganud lahti mitu rada seal paremal pool täpselt on. (Hilisemal vaatlusel selgus et bussirada + paremale pöörde rada) Igatahes liiklusohtuse mõttes võtsin natuke kiirust maha ja tõmbasin paremale. Ilmselt paiknesin seal bussi ja paremale mineva raja keskel. Aga no pimdes vihmaga jooni näha pole. Bussid ka enam ei käinud... Minu ees ca 30m oli üks auto kes samuti hakkas paremale pöörama ning võttis hoo üsna maha ja seetõttu polnud mul nagu kiiret ka kuskile, et sinna ristmikule välja jõuda. Ristmikule lähemale jõudes sain aru milles asi. Seal pimedas vihmas oli üks õnnetu jalakäija, kes hakkas teed ületama minu vaatepunktist siis paremalt vasakule.
Üle tee see mees ei jõudnudki, sest 10cm tema nina eest põrutas äkki minust möödunud auto läbi. See oli see sama tüüp kes oli mul paar kvartalit varem närviliselt perses kinni istunud. Ja nüüd siis otsustas, et enne ristmikku tuleb ikka mööda saada. Tüüp tegi möödasõidu kahest autost paremale mahakeeramise peal kus on ülekäik. Vaene mees kellest ca 50 km/h auto 10cm nina eest mööda pani jäi nõutult keset teed seisma. Vaatas minuga tõtt ja ja kalkuleeris, et kui ta oleks pool sekundit kiirem olnud, oleks surnud.
Miks selliseid asju tarvis on... ma ei tea.
Jawa 360 + Velorex 560, 2x Vaz 2121, ETKVL autoroller
Postitused: 2,693
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Kuskil suvalises kohas läks üle tee või oligi jalakäijate ülekäigukoht?
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 2,693
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
06-08-2024, 14:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-08-2024, 14:42 PM ja muutjaks oli
tõnn.)
Ei tahaks küll kaubikujuhi tegevust kuidagimoodi kaitsta.
Kuid asju juhtub ikka siis, kui kahe "tarkpea" teed ristuvad.
Niimoodi oma elu hinnaga hakata õigust taga ajama...
Videost jäi justkui mulje, et kukkudes jäi jalg tagaratta alla ja see võib eluks ajaks vigastuse tekitada.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 6,882
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(06-08-2024, 14:40 PM)tõnn Kirjutas: Kuid asju juhtub ikka siis, kui kahe "tarkpea" teed ristuvad.
Igati nõus! Jalamees ei loobunud ka siis kui juba oli täiesti selge, et sohvril on tema pininast täiesti savi. Milleks ronida rataste alla?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,171
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
Alustaks ikka sellest, et rattad ei tohi sattuda kõnniteele idee
Postitused: 206
Teemad: 11
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
Mõistuevastaseks liigitub ilmselt ka selline tegevus.
Sõidan 95 km tunnis GPS järgi, minu järel veel üks auto, enne 70 ala surub meist mööda Hilux, Navara, või midagi sarnast, vastu tuleb rivi autosid. Seejärel tegelane paneb pidurit ,ja jääb seisma, et teha vasakpööre poodi, aga vastutulijad takistavad. Mul haagis taga, pidin päris korralikult pidurdama, et talle mitte selga sõita, möödumisvõimalust ei olnud, andsin talle signaali ka, kas see kohale jõudis pole teada. Kas tõesti on nii kiire, et ei suuda poodiminekut 10 sekundit edasi lükata, niikuinii pidi ootama vastutulijate järgi, ja meie tänu talle ka, muidu oleksime saanud segamatult sealt 70 alast läbi sõita.
Postitused: 1,286
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
PPP olemasolust praegusel ametipostil ei sõltu Tallinna arengustrateegiate elluviimine. Kvaliteetse linnaruumi printsiipide küüniline moonutamine antud pöördumises näitab, et algatuse autorid ning allkirjastajad ise ilmselgelt ei ela Tallinna kesklinnas.