MURUTRAKTORID- ostuabi, hooldus, remont...

pildimaterjal ka oleks abiks Cool
Vasta

(20-10-2024, 08:13 AM)pannkook Kirjutas:  pildimaterjal ka oleks abiks Cool

Vanasti sai otse telefoni pildid panna,enam ei sobi ja mina ei oska nende piltidega miskit peale hakata...
Vasta

(20-10-2024, 10:50 AM)muska71 Kirjutas:  
(20-10-2024, 08:13 AM)pannkook Kirjutas:  pildimaterjal ka oleks abiks Cool

Vanasti sai otse telefoni pildid panna,enam ei sobi ja mina ei oska nende piltidega miskit peale hakata...
Salvesta arvutisse pildid. Igas arvutis on PAINT-nimeline programm. Ava pilt paintis, painti all servas on pluss ja miinus, nendega saad suurendada ja vähendada pilti ekraanil. Siis teed uue prntScrn nupuga pildi. vana kustutad paintist ja paste nupuga saad uue soovitud resolutsiooni ja suurusega pildi, mida võid lõigata väiksemaks, joonistada sellele lisasid ja salvestad. Siis ei ületa pildi kilo- või megabaidid lubatud suurust foorumis. 
Minu telefon on 2000-ndete algul ostetud, võibolla uuematel on ka need funktsioonid, pole kursis.
Meenus, et vanade telefonide pildiresolutsioon oli väike, uutel on hiiglama suur.    

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

(20-10-2024, 13:59 PM)aavu Kirjutas:   Igas arvutis on PAINT-nimeline programm.
 Võibolla tundub norimisena, aga ma väidan, et see pole sugugi nii.
Üldjoontes kehtib see Windows OS-iga arvutite puhul, kuigi ka mitte alati. Alates Win 10-st ei pruugi see klassikaline Paint sugugi arvutis olemas olla.
Ja operatsioonisüsteeme on teisigi. Linuxid, õunad, androidid ja see pole ka veel kõik.
Aga pilditöötlus mingil kujul on neis kõigis saadaval, sestap postituse üldine mõte on täiesti asjakohane.
Vasta

Eelkirjeldatud arhailisele kirvemeetodil nikerdamisele on natuke lihtsam alternatiiv selliste piltide muutmiseks. Kui nagunii on juba plaanis telefonist arvutisse saata siis tehke seda üle e-maili. Enne saatmist küsib telo, kui suure mahuga pildi edastame. Valida soovi korral väike või keskmine, milline just mahu poolest siinse keskkonna jaoks sobilik on.
Vasta

(20-10-2024, 18:21 PM)Aare72 Kirjutas:  ...Kui nagunii on juba plaanis telefonist arvutisse saata siis tehke seda üle e-maili. Enne saatmist küsib telo, kui suure mahuga pildi edastame. Valida soovi korral väike või keskmine, milline just mahu poolest siinse keskkonna jaoks sobilik on.

?? Minu telefon küll midagi ei küsi, mailid lihtsalt ei lähe läbi postkastist, jäävad rippuma saadetavate kausta, kuna pildimaht st reso jm seaded pildistamisel on suured, fail ca 10-15 MB
Ma olen muidugi tänapäevase telefoni kasutamisel ka äärmiselt ebapädev, kasutan helistamiseks ja pildistamiseks ning autos navigeerimiseks, ei rohkemaid äppe.
Vasta

No vaat siis. Ilmselt on osadel tootjatel lisarakendused telefoni juba sisse ehitatud, osadel mitte. Aga lihtsaid vidinaid piltide töötluseks on huvilisel netist alati võimalik lisada. Ja muidugi ära ei tasu unustada iidset rahvatarkust: RTFM! Ehk et tunne oma seadme tegelikke võimeid!
Võimalik, et asi on selles ka veel, et uutel mudelitel lisatakse igasugu uusi tilulilusid juurde ja vanu roogitakse masinatest välja. Mul on endal pea 9-aastaseks saav 6S, sellega olen vajadusel niiviisi hakkama saanud. Pole rohkem pead viitsinud vaevata.
Vasta

(01-10-2024, 09:01 AM)Peeter2 Kirjutas:  Husq LT151 Kohleri mootoriga traktor.
Peaks olema selle traktori pikaaegsetele omanikele tuttav teema. Karburaatori all olev elektriline klapp läheb tuksi ja bensiin voolab välja.
Eelmine aasta ostsin uue, maksis sadakond euri. Kuna kiire oli, tuli osta. 
See aasta sama jama. Mõtlesin et tellin Hiinast terve uue karburaatori. 100 eest saaks neid neli tükki. Kuna hooaeg läbi, siis aega on katsetada.
Kellelgi kogemusi?
Kurikuulsa Nikki karpa koopia olen Alist paar aastat tagasi soetanud ja hetkel siiamaani peal - tühikäik on selline kahtlane, aga ilmselt võib viga olla ka regulaatori hoobade seadistuses, sest orikaga oli sarnane probleem, muus osas ütleks, et käib küll. Üldiselt jah, mõttekas mitu osta, sest  võib juhtuda, et saad praagi. Kui karburaator korras kas siis poleks mõttekam Hiinast ainult klapp tellida?
Vasta

(23-10-2024, 11:17 AM)meeterkeere Kirjutas:  
Peaks olema selle traktori pikaaegsetele omanikele tuttav teema. Karburaatori all olev elektriline klapp läheb tuksi ja bensiin voolab välja.
See aasta sama jama. Mõtlesin et tellin Hiinast terve uue karburaatori. 100 eest saaks neid neli tükki. Kuna hooaeg läbi, siis aega on katsetada.
Kellelgi kogemusi?
Kurikuulsa Nikki karpa koopia olen Alist paar aastat tagasi soetanud ja hetkel siiamaani peal - tühikäik on selline kahtlane, aga ilmselt võib viga olla ka regulaatori hoobade seadistuses, sest orikaga oli sarnane probleem, muus osas ütleks, et käib küll. Üldiselt jah, mõttekas mitu osta, sest  võib juhtuda, et saad praagi. Kui karburaator korras kas siis poleks mõttekam Hiinast ainult klapp tellida?
Mul hetkel oli tegemist "lahtivõtmise veaga" ehk võtsin uuesti lahti, panin kokku ja töötab. Ilmselt nõelklapp jukerdas. Elektriline jupstükk kuhu juhtmed külge lähevad, toimib. Sihukese vidina eest 100 eur küsida on muidugi sigadus.
Vasta

Täna sai siis raideri keskliigend laiali kistud,püstine võll laagritel ja pikali võll mingitel puksidel,õnneks olid veel elus.Kataloog netis näitab kenasti puksid ja laagrid ära,aga seal kus asjade ostmise tellimise koht on seal selliseid vidinaid lihtsalt pole...Keskliigendile mõlemale võllile panin määrdeniplid.Kui juba keskelt pooleks oli ja roolitrossid lahti vaatasin ka trosside rulliku laagri üle,kah karjus ja roostes teine...Sai ka see ära päästetud.Esirattad on kah plast puksidel ja töökojas hooludses ei vaevuta isegi neid hetkeks alt võtta,näpuotsaga määret panna,ikka võiduka lõpuni kuni puksid kulunud ja saab uued alla panna...Nüüd siis kõik liiikuvad osad lahti kistud ja üle käidud.Ikka nagu vanal heal vene ajal ostad poest kalli masina ja punkt1 kisu kohe laiali ja määri ära ja ehita ümber....Sai ka pildid tehtud naise teloga,aga taaskord ei sobi...Vaatasin ka seda paint programmi ja minu mõistus peale ei hakka ja no ei viitsigi piltiega vahekorras olla...
Vasta

Kunagi sai Husqvarna r13c ka tagasilla kiige pukse vahetada, ilmselt neid mujalt ei pakutud, kuna sain mõõdu järgi alas kuulist, istusid nagu valatult.
Vasta

(23-10-2024, 13:16 PM)Peeter2 Kirjutas:  
(23-10-2024, 11:17 AM)meeterkeere Kirjutas:  
Kellelgi kogemusi?
Mul hetkel oli tegemist "lahtivõtmise veaga" ehk võtsin uuesti lahti, panin kokku ja töötab. Ilmselt nõelklapp jukerdas. Elektriline jupstükk kuhu juhtmed külge lähevad, toimib. Sihukese vidina eest 100 eur küsida on muidugi sigadus.
Osatakse küsida jah Big Grin , eriti meie kohalikul turul. Originaaljuppide hinnast saab veel kuidagi aru, aga sageli saad selle jõhkra hinna eest sama Aliexpressi toodangu
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 5 külali(st)ne