Tere!
Tänan kõiki minu murepostitusele vastanuid, eriti ksf! Abselundi! Oskame küll kirjutada, kui tahame, isegi ajakirjanikud saavad hakkama!
Käisin just Konsumis, kuna inventuuri käigus jäi silma, et esmatarbeproduktid on otsakorral... tagasi jõudes märkasin, et ei ole kusagil võtmekimpu majja tagasi pääsemiseks!
Viskasin koheselt poodeldud 4 pudelit Ehedat Viina lumehange ja tegin restardi Konsumisse, paraku võtmeid selle käigus ei õnnestunud leida. Aga juba tagasiteel loova mõtlemise tulemusena püstitasin üboteesi, et vb ma ei võtnudki võtmeid kaasa ?
No nii oligi ja juba olles toas pärast läbielatud sokki ja selle tagajärgede leevendamiseks manustatud ravimi mõjuma hakkamisel hakkasid ka tarvitatud medikamentide kaasmõjuna näpud sügelema...
Niisiis ksf! Apselundilt väga hea post! Aga kas oli ikkagi vaja meie väitlusse kaasata ka lgp. Georg Otsa? Ja ka sm. Ostrovski ja Osanini laulus õhku visatud mõtted on minu, kui Ülgemetsa, sorri, Rapla Kekskooli poistegoori vilistlase arvates kõigiti õiged ja inimlikud?
https://www.youtube.com/watch?v=S3zfs-Q7ivo
Edasi jällegi ei saa ma nõustuda ksf! Mati Nuude ja Aivar Riisalu (viimaselt ka laul Sinine Vilkur, vanaveoautode kollektsioon jne jne) kerge naeruvääristamisega!
Nende panus eesti rahvalaulu pärandisse ja maa( ja ka linna!) inimeste identiteedi tugevdamisse ja üldse kogu eesti rahva konsolideerimisse ei ole muidugi sama suur ja võimas, kui Koidulal (100.- ) ja Jakobsonil (500.-), aga ei ole üldse mitte väike! Kindlasti palju suurem, kui kõigi siinsete maeiteaisegimitte, mitme registreerunud üle 10000 ksf - l!
Nii et ei ole see voorum ega elu niisama lihtne nagu mõni ajakirjanik seda on võimeline kirjeldama, kolhoosi lõikuspidu pole ka tegelikult vaja siin välja naerda, inimesed tegid tööd, nägid vaeva ja kui elu juba pidu pidada lubas, siis seda ka tehti!
Meil virmas oli ka eelmine reede uue hoone avamispidu, teada oli, et joogiga saab olema kitsas ja ma ei osalenud, aga ikka mõni keevitaja suutis pea lõhki kukkuda ja oli olnud tore pidu!
Ja ma ei teagi üldse, kes see John või Rasmus Kage on ja need lääne mõttetud "muusikapalad", mida siin suure entusiasmiga positsioneeritakse, kui autus kuulamiseks eriti mõnusad heliteosed on minu jaoks kas mõttetu kagohvoonia või lihtsalt liigvalju lärm!
tervitades, Priit
Türi - Paide - Tamsalu raudtee alguse vahetust lähedusest,
(olles selle raudtee trassi jalgrattal läbi sõitnud)
Muide, kui kellelgi on Opeli tehases valmistatud 3 - värvilist esmaabikappi pakkuda, siis kirjutage PS!