20-10-2024, 08:13 AM
pildimaterjal ka oleks abiks
(20-10-2024, 10:50 AM)muska71 Kirjutas:Salvesta arvutisse pildid. Igas arvutis on PAINT-nimeline programm. Ava pilt paintis, painti all servas on pluss ja miinus, nendega saad suurendada ja vähendada pilti ekraanil. Siis teed uue prntScrn nupuga pildi. vana kustutad paintist ja paste nupuga saad uue soovitud resolutsiooni ja suurusega pildi, mida võid lõigata väiksemaks, joonistada sellele lisasid ja salvestad. Siis ei ületa pildi kilo- või megabaidid lubatud suurust foorumis.(20-10-2024, 08:13 AM)pannkook Kirjutas: pildimaterjal ka oleks abiks
Vanasti sai otse telefoni pildid panna,enam ei sobi ja mina ei oska nende piltidega miskit peale hakata...
(20-10-2024, 13:59 PM)aavu Kirjutas: Igas arvutis on PAINT-nimeline programm.Võibolla tundub norimisena, aga ma väidan, et see pole sugugi nii.
(20-10-2024, 18:21 PM)Aare72 Kirjutas: ...Kui nagunii on juba plaanis telefonist arvutisse saata siis tehke seda üle e-maili. Enne saatmist küsib telo, kui suure mahuga pildi edastame. Valida soovi korral väike või keskmine, milline just mahu poolest siinse keskkonna jaoks sobilik on.
(01-10-2024, 09:01 AM)Peeter2 Kirjutas: Husq LT151 Kohleri mootoriga traktor.Kurikuulsa Nikki karpa koopia olen Alist paar aastat tagasi soetanud ja hetkel siiamaani peal - tühikäik on selline kahtlane, aga ilmselt võib viga olla ka regulaatori hoobade seadistuses, sest orikaga oli sarnane probleem, muus osas ütleks, et käib küll. Üldiselt jah, mõttekas mitu osta, sest võib juhtuda, et saad praagi. Kui karburaator korras kas siis poleks mõttekam Hiinast ainult klapp tellida?
Peaks olema selle traktori pikaaegsetele omanikele tuttav teema. Karburaatori all olev elektriline klapp läheb tuksi ja bensiin voolab välja.
Eelmine aasta ostsin uue, maksis sadakond euri. Kuna kiire oli, tuli osta.
See aasta sama jama. Mõtlesin et tellin Hiinast terve uue karburaatori. 100 eest saaks neid neli tükki. Kuna hooaeg läbi, siis aega on katsetada.
Kellelgi kogemusi?
(23-10-2024, 11:17 AM)meeterkeere Kirjutas:Mul hetkel oli tegemist "lahtivõtmise veaga" ehk võtsin uuesti lahti, panin kokku ja töötab. Ilmselt nõelklapp jukerdas. Elektriline jupstükk kuhu juhtmed külge lähevad, toimib. Sihukese vidina eest 100 eur küsida on muidugi sigadus.(01-10-2024, 09:01 AM)Peeter2 Kirjutas: Husq LT151 Kohleri mootoriga traktor.Kurikuulsa Nikki karpa koopia olen Alist paar aastat tagasi soetanud ja hetkel siiamaani peal - tühikäik on selline kahtlane, aga ilmselt võib viga olla ka regulaatori hoobade seadistuses, sest orikaga oli sarnane probleem, muus osas ütleks, et käib küll. Üldiselt jah, mõttekas mitu osta, sest võib juhtuda, et saad praagi. Kui karburaator korras kas siis poleks mõttekam Hiinast ainult klapp tellida?
Peaks olema selle traktori pikaaegsetele omanikele tuttav teema. Karburaatori all olev elektriline klapp läheb tuksi ja bensiin voolab välja.
See aasta sama jama. Mõtlesin et tellin Hiinast terve uue karburaatori. 100 eest saaks neid neli tükki. Kuna hooaeg läbi, siis aega on katsetada.
Kellelgi kogemusi?
(23-10-2024, 13:16 PM)Peeter2 Kirjutas:Osatakse küsida jah , eriti meie kohalikul turul. Originaaljuppide hinnast saab veel kuidagi aru, aga sageli saad selle jõhkra hinna eest sama Aliexpressi toodangu(23-10-2024, 11:17 AM)meeterkeere Kirjutas:Mul hetkel oli tegemist "lahtivõtmise veaga" ehk võtsin uuesti lahti, panin kokku ja töötab. Ilmselt nõelklapp jukerdas. Elektriline jupstükk kuhu juhtmed külge lähevad, toimib. Sihukese vidina eest 100 eur küsida on muidugi sigadus.(01-10-2024, 09:01 AM)Peeter2 Kirjutas: Husq LT151 Kohleri mootoriga traktor.Kurikuulsa Nikki karpa koopia olen Alist paar aastat tagasi soetanud ja hetkel siiamaani peal - tühikäik on selline kahtlane, aga ilmselt võib viga olla ka regulaatori hoobade seadistuses, sest orikaga oli sarnane probleem, muus osas ütleks, et käib küll. Üldiselt jah, mõttekas mitu osta, sest võib juhtuda, et saad praagi. Kui karburaator korras kas siis poleks mõttekam Hiinast ainult klapp tellida?
Kellelgi kogemusi?