03-11-2024, 03:19 AM
KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 4)
03-11-2024, 19:04 PM
Ja mis laevadelt ja ajaliselt ka? Sewkord vist saame hakkama, aga äkki tulevikus ka vaja, siis teaks vaadata
03-11-2024, 22:45 PM
(03-11-2024, 19:04 PM)ronny25 Kirjutas: Ja mis laevadelt ja ajaliselt ka? Sewkord vist saame hakkama, aga äkki tulevikus ka vaja, siis teaks vaadata
Mina lasin tuua, hind oli oluliselt soodsam.
Seda pidasingi silmas, et kui aeg ei mängi rolli, saab treilameestega teinekord häid diile. Mulle toodi 2 rümpa ca 400€, lähtekoht oli Helkkarist ca 200km.
10-11-2024, 16:37 PM
Võimalik, et kuskil selline arutelu juba olnud, aga...
Kust oleks kõige mõtekam hiina võrri mootorit osta?
On neil mingi kvaliteedivahe ka või üks hiinlane kõik?
80cc on vist suht katsetatud variant, nüüd ka 100cc turule tulnud sellega kogemusi?
Kust oleks kõige mõtekam hiina võrri mootorit osta?
On neil mingi kvaliteedivahe ka või üks hiinlane kõik?
80cc on vist suht katsetatud variant, nüüd ka 100cc turule tulnud sellega kogemusi?
13-11-2024, 11:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-11-2024, 11:55 AM ja muutjaks oli Mahno.)
Eriti rumal küsimus....aga ma lapsepõlvest justkui mäletan, et T16 oli kaheistmeline - juhi kõrval oli miski tooli moodi asi veel. Samas kui ma moodsaid pilte vaatan, siis on kõik ühesed kabinetid. Kas see ma mäletan valesti või ma mäletan häkk-lahendust...või on tänapäevaks mittetarvilikud istmed välja visatud....
Mul on lihtsalt loll mõte, et kahekohaline paberitega T16 oleks midagi, millel oleks minu jaoks praktiline väärtus, ja millega saaks laps ka tee peal kaasa sõita. Gaz kalluri omamise keelas kuri naine esialgu ära (aga konsultatsioonid instantsides jätkuvad) ....
Mul on lihtsalt loll mõte, et kahekohaline paberitega T16 oleks midagi, millel oleks minu jaoks praktiline väärtus, ja millega saaks laps ka tee peal kaasa sõita. Gaz kalluri omamise keelas kuri naine esialgu ära (aga konsultatsioonid instantsides jätkuvad) ....
13-11-2024, 12:30 PM
Tere!
Vanematüübilised Sassud olidki kahekohalised. DSŠ-14, DVSŠ-16 ja vanatüübi T-16. Pikk istepink võimaldas ka minul sellega lapsi sõidutada ja kellegil polnud mingit kobinat.
T.
Vanematüübilised Sassud olidki kahekohalised. DSŠ-14, DVSŠ-16 ja vanatüübi T-16. Pikk istepink võimaldas ka minul sellega lapsi sõidutada ja kellegil polnud mingit kobinat.
T.
13-11-2024, 15:49 PM
(13-11-2024, 12:30 PM)Talupoeg taluja Kirjutas: Tere!
T.
Vanatüübilist paberitega sassut....nagu klassikalises komöödias öeldigi....budem iskat.
17-11-2024, 22:21 PM
17-11-2024, 22:25 PM
Vähe inimlikuma hinnaga ka saada https://www.anhaenger-ersatzteile24.de/f...uihin.html
19-11-2024, 20:59 PM
Redmi a2 telefon läheb pidevalt lukku, ei saa talle helistada. Siis helistatakse minu vanale telefonile ja ma annan abikaasale oma telefon, et jutud saaksid räägitud. Kohati võtab IT oskusega inimene need blokeeringud maha aga tekib jälle. Kas kusagilt võiks leida normaalse kasutamisjuhendi, et lõpuks ise õppida ära. See nuppude vajutamine kiirkorras ei jää meelde ja noored ei saa aru, et meie ajal oli eestis vaid üks arvuti kusagil Tartu ülikoolis vist. Meie õppisime ikka korrutamistabeli pähe ja abiks olid ka arvelaud ja lükati. Internetis on kõige täpsemini kirjeldatud, et ära viska prügikasti ja fotoka resulutsioon. Aitähh, sellest on VÄGA suur abi kasutamisel.
Kas tõesti on nii suur firmasaladus kõige lihtsam kasutusjuhend???
Kas tõesti on nii suur firmasaladus kõige lihtsam kasutusjuhend???
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
19-11-2024, 21:27 PM
juu sa lennureziimi aktiveerid, mudu lukku seal väga ei saa olla....
19-11-2024, 22:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-11-2024, 22:29 PM ja muutjaks oli aavu.)
(19-11-2024, 21:27 PM)pannkook Kirjutas: juu sa lennureziimi aktiveerid, mudu lukku seal väga ei saa olla....
Ei, minu telefon tal heliseb, ainult mingid kõne lõpetamised konkreetse inimesega panevad ühe inimese lukku Võibolla ka kõne vastuvõtmised ja telefonis piltide vaatamise ajal helistajad lähevad blokeerituks. No ei oska ma kommenteerida, sest kõik korraga ka lukus pole olnud. Võibolla päris alguses kui mina ka ei saanud talle helistada. Midagi ta ise teeb valesti. Saaks mingi juhendi, et iga kord sealt lugeda, ehk harjub ära kasutamisega. Vähemalt vaadata kusagilt pärast kõnet, et see number saab järgmine kord helistada, et kas on blokeeritud või mitte.
Veel oleks vaja mingit õpetust videokõne kohta, Egiptusest taheti videokõnet teha aga meie ei oska seda siin vastu võtta.
Ega need üksikud õpetused kusagile vii, ikka päris õpetust on vaja.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
20-11-2024, 00:08 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-11-2024, 00:20 AM ja muutjaks oli Aare72.)
Kustkohast tel ostetud on? Need ei taha aidata?
See IT oskusega inimene võiks protsessi käigu paberile kirja panna nt.
Eesti nr-lt väljaspool EU-d videokõnet tehes tasub teinekord igaks juhuks meelde tuletada, mis sellega kaasneda võib (kui mobiilset netti kasutatakse): https://reis.postimees.ee/8137054/reisil...testId=114&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=0#cxrecs_s
Lisan: Endal puudub Androidiga kogemus aga kogemata siit ei võiks abi leida?: https://support.google.com/phoneapp/answ...9196?hl=et
See IT oskusega inimene võiks protsessi käigu paberile kirja panna nt.
Eesti nr-lt väljaspool EU-d videokõnet tehes tasub teinekord igaks juhuks meelde tuletada, mis sellega kaasneda võib (kui mobiilset netti kasutatakse): https://reis.postimees.ee/8137054/reisil...testId=114&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=0#cxrecs_s
Lisan: Endal puudub Androidiga kogemus aga kogemata siit ei võiks abi leida?: https://support.google.com/phoneapp/answ...9196?hl=et
20-11-2024, 00:49 AM
(20-11-2024, 00:08 AM)Aare72 Kirjutas: Lisan: Endal puudub Androidiga kogemus aga kogemata siit ei võiks abi leida?: https://support.google.com/phoneapp/answ...9196?hl=et
Aitähh, homme uurin.
20-11-2024, 02:57 AM
Küsimus foorumi kohta:
mobiilivaates ei õnnestu muuta ja postitada mustandina salvestatud postitust.
Sestap ütlesin telefonis, et näidaku mulle arvutiversiooni. Aga kuidas ma uuesti mobiilivaate saan sisse lülitada?
mobiilivaates ei õnnestu muuta ja postitada mustandina salvestatud postitust.
Sestap ütlesin telefonis, et näidaku mulle arvutiversiooni. Aga kuidas ma uuesti mobiilivaate saan sisse lülitada?
20-11-2024, 11:33 AM
Nooh - juhendid on liigagi põhjalikud.
Otsimootorist nt "redmi a2 user manual" üks vastus:
https://www.helpforsmartphone.com/public...0/manual#1
Kasutame aga otseselt telefoni tarkvara ja nagu ka arvuti puhul, on oluline eelkõige see ja mitte riistvara-mudel. Kui paljud teavad täpselt oma arvuti(te) riistvara-mudelit ja kui paljud seda, mis opsüsteem arvutil jookseb?
Selle telefoni operatsioonisüsteem peaks olema miui 13. Otsing "miui 13 kasutusjuhend" annab vastena lausa 156-leheküljelise eestikeelse juhendi - uuri esmalt seda:
https://www.juhend.ee/xiaomi/miui-13/juhend
Otsimootorist nt "redmi a2 user manual" üks vastus:
https://www.helpforsmartphone.com/public...0/manual#1
Kasutame aga otseselt telefoni tarkvara ja nagu ka arvuti puhul, on oluline eelkõige see ja mitte riistvara-mudel. Kui paljud teavad täpselt oma arvuti(te) riistvara-mudelit ja kui paljud seda, mis opsüsteem arvutil jookseb?
Selle telefoni operatsioonisüsteem peaks olema miui 13. Otsing "miui 13 kasutusjuhend" annab vastena lausa 156-leheküljelise eestikeelse juhendi - uuri esmalt seda:
https://www.juhend.ee/xiaomi/miui-13/juhend
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
20-11-2024, 11:49 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-11-2024, 12:08 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Redmi puhul pole sellest üld- ja googletarkusest suuremat abi, võid kõik leitud juhendid pikka rivisse panna ja lõpuks mingi kriitiline asi on ikka sinu telefonis teistmoodi. Ja täitsa vabalt võib olla, et jooksebki sajal moel kokku ja lukku, ma enda omal (teine telefonimudel, aga ka miui) võtsin kätte ja tegin factory reseti lõpuks, siis pani üldse ühe võrra vanema miui peale. Ju siis nad olid vahepeal avastanud, et uusim on sellele mudelile liiast...
Ma veel ääri-veeri kannatan selle ära, aga järgmine telefon tuleb küll mingi teise firma oma, kõrini on sellest hiina viletsusest. Kasutagu siis puhast Androidi nagu mõned teised väiksemad tootjad teevad, aga ei, ikka on vaja neil minna töötavat süsteemi oma lollide peade ja oskamatute näppudega ringi tegema. Omnishambles.
Ma veel ääri-veeri kannatan selle ära, aga järgmine telefon tuleb küll mingi teise firma oma, kõrini on sellest hiina viletsusest. Kasutagu siis puhast Androidi nagu mõned teised väiksemad tootjad teevad, aga ei, ikka on vaja neil minna töötavat süsteemi oma lollide peade ja oskamatute näppudega ringi tegema. Omnishambles.
20-11-2024, 18:24 PM
Vanal B3, B4 Passatil on velje keskava mõõt 57mm kuskil, auguvalem 4*100. Kui aga tahta sinna alla panna sama auguvalemiga velg, aga 60mm keskava mõõduga, siis kas tsentreerimisrõngas on sinna vajalik? Või poldi koonused ka teevad oma töö ära?
20-11-2024, 19:16 PM
(20-11-2024, 18:24 PM)meli666 Kirjutas: Vanal B3, B4 Passatil on velje keskava mõõt 57mm kuskil, auguvalem 4*100. Kui aga tahta sinna alla panna sama auguvalemiga velg, aga 60mm keskava mõõduga, siis kas tsentreerimisrõngas on sinna vajalik? Või poldi koonused ka teevad oma töö ära?
G2-el panin ilma rõngasteta, ei täheldanud mingeid anomaaliaid. Jutt siis plekk velgedest, valude puhul ei oska arvata.
20-11-2024, 19:28 PM
(20-11-2024, 18:24 PM)meli666 Kirjutas: Vanal B3, B4 Passatil on velje keskava mõõt 57mm kuskil, auguvalem 4*100. Kui aga tahta sinna alla panna sama auguvalemiga velg, aga 60mm keskava mõõduga, siis kas tsentreerimisrõngas on sinna vajalik? Või poldi koonused ka teevad oma töö ära?
Valuvelje olen pannud ilma tsentreerimisrõngata, ei juhtu midagi, lihtsalt ebamugav on ratast kinnitada- VW'l on ju poldid, mitte tikud. Tuleb lihtsalt igal juhul diagonaalis poldid kinni keerata. Hea külg on see et velg ei saa kinni roostetada
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
« Järgmine vanem | Järgmine uuem »
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: marek1970, 14 külali(st)ne