Kui keegi ei taha, viskan minema või viin vanarauda! (osa 2)

Nordikuid on 2, natuke rohkem kulunud, neid ei viitsinud pildistada, saab kauba peale Toungue
Läks sassi jahh vähe, Vallai Formulat on 4 ühesugust ja neid teisi on 2
Vasta

[Pilt: IMG-20241025-160942.jpg]

Sattusid näppu, ehk kellelgi kasutust?
Tallinn
Vasta

Kas keegi soovib "purkla" ehitamisekstühje õllepurke? Mõnedsajad on ikka, täpselt pole lugenud.
Vasta

mu omad lähevad laupäeval Jaama tänava punkti, kui keegi täna omale ei soovi Sad
Vasta

Harige mind: misasi on purkla?
Vasta

(01-11-2024, 11:31 AM)suvasass Kirjutas:  Harige mind: misasi on purkla?

Nagu lehtla aga purkidest Smile

Jawa 350OHV, Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20/Mustang, Jawa Robot, Jawa Perak, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559/Super Sport, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638,  Velorex 16,  2x Riga, ET-600, Moskvits 2140 '79 ...
Vasta

(01-11-2024, 11:31 AM)suvasass Kirjutas:  Harige mind: misasi on purkla?

Mõned tegelased kajastasid siin foorumis projekte, kus sooja õhku saadi katusele paigutatud soojusvahetist, mille moodustas mustaks värvitud õllepurkidest tehtud ussikujuline toru ehk purkla.
Minu ~200l kotitäis läti maksumärgiga purke läks täna rauda. Kuna hinnavahe on olematu, siis on sorteerimine mõtetu. Läks ülejäänud materjaliga segamini.

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Tallinnas, Mustamäel on üle:
jalgratas
ehituskäru
saunaahi Harvia M3 ja 3m korstnatoru
2 prügikoti raam
hulk metallnarisid.
grill tarvikutega                            
alusetäis erinevaid värve, täis ja ka kinniseid anumaid.
Kohapeal leiab veel kindlasti palju huvitavat.

Hinnad südametunnistuse järgi, raha läheb Ukraina abistamiseks.

56Z52642 või PM.

Asjad on saadaval nädalavahetuse jooksul.
Vasta

Soojapuhurid 9 ja 2 kW

Vasta

Naelutusnurgad ja puidupoldid.

Vasta

Ehk kellelgi vaja,Gaasi soojendus.Kaasfoorumlase Marko käest saadud.Kuid kohe sain teise puhuriga,nüüd seisab kasutult.
Sain vist tasuta nii,et annan kah niisama.Kui saata vaja siis peale maksta siiski ei soovi.

Kuidagi ei saa fotot lisada`...
Vasta

[Pilt: download]

Helo saunaahi, 10 aastat oli suviti kasutuses, pärast seda saunamajas jõude seisnud. Roostet esineb, kuid metall on tugev ja kuskilt läbi pole põlenud. Vedeleb nüüd suvest saati õues jalus. Äkki keegi vajab? Raha ei taha, aga tehke annetus droonimeestele. Kui huvi, kirjutage PS. Kevadel viin vanarauda ära.

EDIT: Esimene kiire sai jaole. Ja ongi kõik Sad
Vasta

Kiidan ja soovitan: hea keris on ja tasub ära kahmata Smile
Mul tuli majaostul kõrvalhoone saunaga samasuguse veesärgiga versioon (mida ei ole kasutatud) kaasa. Erinevalt äraantavast isendist oli mul väline plekk-korpus parajalt ussitanud (kuigi koldeplekk oli hea). Asendasin välispleki võrkrestiga ja suurendasin kivikoguse 140kg peale.
Teenib mind suviti juba üle 8a. On mõnusam saun, kui mu teised kaks (Stoveman ja Kastor).

Edit: ökonoomsuse ja leiliga olen minagi rahul. Erinevalt puuröövel-stovemanist (tõsi - sellel pole mul võimsusvaru) ning vaid 40kg kive mahutavast ja vähe leili andvast Kastorist.
Vasta

Korraliku leiliga ökonoomne keris oli ta tõesti, aga kuna vanast saunamajast saab õige pea hobimaja, siis oli vaja ruumi teha.
Unustasin ennist mainida, et keris asub Harjumaal Harku vallas.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne