Huvitav numbrimärk

Vana kola seas sobrades jäi näppu selline numbrimärk.

Eesti šrift aga Rootsi tüüpi asetus (tähed ees, number järel). Ka pole euromärki ega kohta ülevaatuse kleepsule.

Mõõdud 28,5x20,5 cm, seega paras labidas.

Haagis? Liikurtehnika?

A.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

Kas traktoritel ei olnud taasiseseisvuse algul sellised?
Vasta

(10-01-2025, 08:10 AM)tcumen Kirjutas:  Kas traktoritel ei olnud taasiseseisvuse algul sellised?

Ei olnud, läheb valgeks, siis ehk leian kusagilt ühe ja saab pildi teha.

Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Vasta

Sellised olid nagu vabaduse esimestel aastatel

Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Vasta

Miks mitte Soome?
Vasta

(13-01-2025, 09:11 AM)MeelisV Kirjutas:  Miks mitte Soome?

Vale font soome jaoks
Vasta

Äkki siis Rootsi, mingi ajastu kui polnud üv kleepsu?  9182d_8dcfffce5484c42_med.jpeg (600×900)
Vasta

mul muidugi silm kõver aga mis selle fondiga on ?
vaadates siin neid mootorrataste numbreid ma ei oska vahet teha
jah kunstiannet mul pole seega silma ka mitte aga nii vale nagu ka ei paista

https://olavsplates.com/finland3.html
Vasta

Ainus, millele sarnaneb, on ajalooline Soome mopeedi numbrimärk.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

(13-01-2025, 14:22 PM)Aare72 Kirjutas:  Ainus, millele sarnaneb, on ajalooline Soome mopeedi numbrimärk.

Numbri- ja tähevahed on erineva laiusega.
Vasta

Sellest ka sõna ''sarnaneb''.
Üheski lähiriigis avalikel andmetel täpset vastet ei leia. Kes viitsib, võib ise süvitsi kaevata. Võimalik, et ikkagi mingi nõukaaja lõpuaegne vms üleminekuversioon (andmebaas surnud riigi märke ei oma). Kuid mis sõidukiliigile, see on jätkuvalt teadmata. Mõni vanem mnt, miilitsa vms eksametnik ehk mäletab.
Vasta

Noh numbri ja tähevahed on ka meil praegustel numbritel erinevate laiustega. Vahest kohtab autot kus vaevalt 3 nr ja 3 tähte ära mahuvad samas teisel on ruumi laialt üle. 
Aga las siis olla.
Vasta

Soome mopeedi nrmärk on umbes samas mõõdus nagu meie mopeedi nr
Vasta

Ma ka guugeldasin ja lappasin ka kõik need googlevasted läbi ja tegin ka keerulisemaid otsisõnadega päringuid ja sain ka sarnaseid numbrimärke.

Paraku arvasin, et auväärt ksf oskab ise ka otsimootoreid kasutada ja jätsin sarnased, kuid valed vastused postitamata.  Sad
Vasta

Äkki Leedukas? Neil ka kolm tähte ja kolm numbrit. Samas neil on vist alati sinine riba olnud.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne