lihtsalt vaatamiseks ja õppimiseks

On-on, pole kahtlustki.
See tüüp veel ei tea, et kui see huiaraaga vahtrasiirupit täis valada, tõuseb võimsus 40kw peale, kuna see sisaldab vabasid regenereeritavaid elekrtromolekuule.

Muuseas, 1.23.32 on näha, kuidas voolujuhe võpatab, kui talle laua alt lisasärts sisse lastakse.
Vasta

(15-01-2025, 00:18 AM)Roomik Kirjutas:   voolujuhe võpatab, kui talle laua alt lisasärts sisse lastakse.

Pigem siiski hetk mil kaamera uuesti käima pandi.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Päriselt ka.?  
Tekitab küsimusi ?
Seal on nii palju vigu juba teoorias et ....
Püha rämps nagu kõik teised sajad free energy videod.
Vasta

Tsitaat:20 kw elektrigeneraatori ehitus
Soovin, et minu autot liigutaks edasi selline või siis 500 kilovatine! Tuba võiks ka kütta elektriradikaga. 

Ma ei usu sellist jama, ise ehitaksin selle peteka kas juhtmeta telefonilaadja stiilis või lisavoolu andmise alt püsttorude avade kaudu. Osav sell, mõne ususekti liikmed petab ära küll.

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

Selliste klippide eesmärk on lihtsalt tähelepanu teenida kuna vaatamiste taga on teenistus. Jäi siinmail silma, jääb ka mujal. Mida absurdsem idee seda parem.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

Tean päris mitut kes sellist jama järgi teeb. A ma netis nägin, töötab. Big Grin
Vasta

(15-01-2025, 16:17 PM)klemm Kirjutas:  Tean päris mitut kes sellist jama järgi teeb. A ma netis nägin, töötab. Big Grin

Tere!
Jah, ma olen ka päris palju videosid sel teemal vaadanud ning tõesti, asi töötab! Oleks 1 või 2 videot, siis vb võiks mingi nali või veik olla, aga neid on ikka palju ja mitmest kohast erinevatelt leiutajatelt! Olles ise TPI Elektriajamite kateedrist suure vaevaga läbi veetud, võin tehnikateaduste magistrina kinnitada, et jah, nii peaks tõesti saama toota tasuta elektrienergiat eimillestki, st magnetitest tuleb see energia, tänapäeval on juba ikka väga head magnetid, püsimagnetid!  Cool Meil koolis oli isegi Elektrimasinate kursuse töö, ma tegin kas elektrigeneraatori või elektrimootori projekteerimise, täpselt ei saanud aru, kumb oli, no ega projekteerimisest ka eriti midagi aru ei saanud, mis hindele tegin, ei määleta ...  Sad
Aga kahjuks riigid ja igasugused monopolid (Enefit MTÜ jne mis nad seal kõik on, Elektrileevi jne) ei tolereeri selliseid leiutisi.
Mul ka siin Türil üks tuttav hakkas säändset masinat tegema, käis ikka minu käest nõu ja värvilist traati jms küsimas. Pole teda ammu näinud, ei teagi, kas on juba kinnimajja pandud või vaikselt Auvere kombijaama katlasse ... vb ka pole masin veel päris vaömis saanud, maitea...  Sad
Vasta

Võtaks ehk enne riigifirma pankrottiajaja kokkuliimimist veidi lihtsama projekti teha, näiteks - cruzin cooler
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne