Hea autoteemaline/autos kuulamiseks mõeldud muusika

Isand Kasikov, muusika (ja selle teema kontekstis) on Teil enam-vähem kolm võimalust.

Esimene: esitada siinkohal oma näited väärikast muusikast, mis autorooli või autos kuulamiseks sobib. Meeleldi hariks ennast espetsialistide ja korüfeede abil.

Kaks: Vererõhu stabiilsena hoidmise nimel seda teemat üldse mitte avada (igas pulmas ei saa peigmees ka olla).

Kolmandaks: Siinkirjutaja lihtsalt ära blokkida, nii et väärkunst silma ei riivaks. Õige muusika postitused jäävad seejuures nähtavaks.

Seniks aga on mõistlik jälgida rahvatarkust: vähem möla, pikem samm.

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

Tere, Tarmo!
Sain aru ja vabandan! Ning kustutan oma postitused siin teemas.
Vasta

Vasta

Läksime sõbraga vaidlema. Tema soiub et on ikka vist mingi väljamaa bänd, sest meil kohapeal nii head mussi ei tehta. Mina vastu et jama jutt, see on ju uue saundiga Vanilje Ninja, nagu juba pealevaadates näha. Siret Lõhmus ja Lenna ja kes seal veel kõik olid. Ja nii ongi
Vasta

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

(28-02-2025, 20:50 PM)alfredo Kirjutas:  Läksime sõbraga vaidlema. Tema soiub et on ikka vist mingi väljamaa bänd, sest meil kohapeal nii head mussi ei tehta. Mina vastu et jama jutt, see on ju uue saundiga Vanilje Ninja, nagu juba pealevaadates näha. Siret Lõhmus ja Lenna ja kes seal veel kõik olid. Ja nii ongi

Erialane kirjandus vaidleb sulle paraku vastu:

https://www.rollingstone.com/music/music...234993800/

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(28-02-2025, 21:55 PM)Marko Kirjutas:  
(28-02-2025, 20:50 PM)alfredo Kirjutas:  Läksime sõbraga vaidlema. Tema soiub et on ikka vist mingi väljamaa bänd, sest meil kohapeal nii head mussi ei tehta. Mina vastu et jama jutt, see on ju uue saundiga Vanilje Ninja, nagu juba pealevaadates näha. Siret Lõhmus ja Lenna ja kes seal veel kõik olid. Ja nii ongi

Erialane kirjandus vaidleb sulle paraku vastu:

https://www.rollingstone.com/music/music...234993800/

Tere, voorum!
Jah, nii ongi, oleks vaja vaielda mingi asja vastu! Tundub hea asi olevat ja hea vaidlus! Selleks juu see meie eesti, ma isegi ei tea, mis voorum ongi loodud, see ei ole mingi seenelkäimise muusika, see on juba aste kõrgem!
"Erialane kirjandus...." ... väga hea, erialane kirjandus, ma ei või, tegelikult on halb, kui sul on mingid sõbrad, aga moraal on selline, kui "sõber" vaidleb, siis kohe reaalne vastulöök, kui veel vaidleb, siis vastavalt olukorrale.... (ei ole isiklikult muusiaka vastane, kui muusika on normaalne, vt, on spetsiaalne teena voorumis!)
Vabandan, lgp. ksf! Aspelund (et siia postin), kõik on õige, hea muss ja jama jutt, rahvas tahab tõde teada, see on ikka kordades olulisem, kui mingi pellarussi umbes rabiaator! Veri sorri, lihtsalt lihtsa voorumlase arvamus....
Vasta

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne