(01-04-2025, 08:14 AM)hobiautod Kirjutas: Mure murutraktoriga. Käivitub ja käib kenasti aga liikumise alustamisel sureb välja.
P14510H Partner
Hiljuti reanimeerisin ühistu lumepuhurit. Jehoova ka ei tea, mitu korda ja mis bensiin sinna sisse oli ära kuivanud.
Karbuss maha ja puhtaks, paak ka. Seepeale julges juba käivitada, käitus täpselt ülalkirjeldatud moel. Küünal ka valgem kui trumbi hambad, järelikult kütust vajaka.
Karbuss uuesti maha ja luubiga uurima mingeid peenemaid kanaleid. Polnudki luupi vaja, et pealt leida väike õhudüüs ja selle alt pisike bensudüüs. Niipalju kui aru sain, vaaritavad need oma segu, mis käib segusiibrist paralleelselt mööda. Kui need ja kanalid ka puhastatud, hakkas peaaegu normaalselt käima s.t. kui gaas põhja lükata ei koolend enam ära.
Teine ja vähem tõenäoline variant, et kast on kinni jäänud. Mul traktoriks 20 aastat vana Partner P145107PH, võimalik et sama asi, kui ülal kirjaviga sisse lipsanud.
Hooldusraamat näitab, et 326 töötunni järel olen vahetanud kasti "
lifetime" õli vahetanud. Meeles pole, kas oli ta kinni või ei võtnud vahel enam vedu taha. Õli oli igal juhul selline, et kui oleks veljehõbedaga kõrvuti purkides, poleks õnnestunud vahet teha.
Vist kujuneb tehnika eluiga mu käes ettearvamatult pikaks. Viidet pole kinnituseks panna, aga meeles, et kasti õli vahetuse soovitus esmalt 50h ja siis 200h järel. Hüdrokasti hingeelust on netist leitud jutt manuses.