Abipalve. Sisu: Eesti politseiautod

Üks Chevy oli ka Viljandi haiglal, ükskord Tartu juures hääletades sai sellega Viljandisse sõidetud.

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

See on sīit vist enne ka läbi käinud ?
6.06.93
[Pilt: Screenshot_20250117-195716.png]
Vasta

Kiirabide teema on põnev. Tundub, et Pärnu "meelitas" tõepoolest Chevysid oma ridadesse, sest peale nende vanemate G20 tüüpi busside oli suvepealinna kiirabil ka vähemalt üks Chevrolet Express. Sellel oli numbrimärk 010EKL, mis viitas Eesti Kiirabi Liidule. Expressi ennast näeb siit:http://pic.planet.ee/gallery/v/silver/ro...4.jpg.html
Vasta

Pilt FBst.
Tartu.
[Pilt: img_1_1740583082486.jpg]
Vasta

FBst
[Pilt: img_1_1741868341230.jpg]
Vasta

Uued tänavapuhastus masinad.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

Viljandi äriklubi poolt politsei kiirreageerijate jaoks auto üleandmine Viljandi Linnavalitsuse ees, 28.02.1996.

Viljandi politseiprefektuuri kiirreageerijad.

Vasta

Kui ma ei eksi, siis lõpetas see masin oma elupäevad järveäärsel puiesteel, kui järjekordse kurikaela püük veidi lappama läks...

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

See oli mäletsemistmööda sedapidi, et tublid kiirreageerijad suhtlesid sumedal suveõhtul naisolevustega teejupil, millel paslik nimi Vesiflirdi allee. Teadjad rääkisid, et seltskonnas ringles ka lauluõli. Nuh ja siis oli vaja kombekohaselt kiiresti liigelda, eelpoolmainitud tagajärgedega. Vist suisa nii edukalt, et näo päästmiseks kedagi ei karistatud aga kiirreageerijad kadusidki ajaloo hämarusse.

Eks nad pakkusid meelelahutust uutmoodi - ühe kodaniku hüüdnimeks saanud Pump. Kuna tema opereeris pumppüssi. Tüüpiline vaatemäng nägi välja selline, et näiteks Vismeti putka juures või bussijaama ristis Uuel tänaval kontrolliti rullnokkade või kelleiganes sõidukit. Juhi ja dokustaatidega tegeles üks kodanik ja siis kõrvalistujale sihtis pumppüssiga pähe loomulikult Pump.

Sirvisin jälle juutuubi videoid, lootuses leida kaadreid Tartu Taunusest.
Ja taaskord edutult.
Sattusin aga vaatama Jäägrikriisi mingit vanemat dokki ja silma jäid mõned politseiautod ja üllatuseks ka mina isiklikult.
[Pilt: Screenshot_20250428-194532.png][Pilt: Screenshot_20250428-194949.png][Pilt: Screenshot_20250428-194332.png]
[Pilt: Screenshot_20250428-192748.png]

Ja väike kaak pruunis
[Pilt: Screenshot_20250428-194605.png]
Vasta

Taunust pole küll näinud kuid vanad politseiautod leiavad kasutust päästjate õppetöödel.

[Pilt: 1000030127.jpg]

Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Vasta

(01-05-2025, 13:16 PM)Heigok Kirjutas:  Sirvisin jälle juutuubi videoid, lootuses leida kaadreid Tartu Taunusest.
Ja taaskord edutult.
Siin videos minu meelest vilksas vahepeal kaheukseline politsei värvides Taunus: https://www.youtube.com/watch?v=XLGtRwnn8jQ
Vasta

(02-05-2025, 11:19 AM)uiskur Kirjutas:  
(01-05-2025, 13:16 PM)Heigok Kirjutas:  Sirvisin jälle juutuubi videoid, lootuses leida kaadreid Tartu Taunusest.
Ja taaskord edutult.
Siin videos minu meelest vilksas vahepeal kaheukseline politsei värvides Taunus: https://www.youtube.com/watch?v=XLGtRwnn8jQ

Postitus #181 olen ma sellest kaadrist juba kuvatõmmise pannud.
See on ka teadaolevalt ainuke säilinud kaader(kehvake).
Vaja oleks vähe paremat pilti kus näeks reg nr ja auto väljanägemise ära.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne