KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 4)

(Eile, 18:16 PM)Janka Kirjutas:  Honkomees, ei oska ma soovitada midagi paremat ega nigelamat. 
Kümne aasta eest sai ostetud 47 meetrit seda materjali 34,80€ eest ja siiani pole olnud vajadust kera uuendada. Umbes pool on veel tolleaegsest ostust alles.
Ma pole muidugi mingi profitrimmerdaja ka, aga neli-kuus korda suve jooksul on ikka heina niita tarvis.

https://www.verkter.ee/trimmeri-johv-ore...250-m.html

Ma kunagi ka seda kasutasin, aga minuarsut katkes kole kergesti.
Nüüd kasutan seda ja saan hakkama, aga plätsin vaid lehtset rohtu sellega, kuivanud varsi ja peent võsa, ikka kolmenurkse kettaga
[Pilt: 49c0a09a-e5be-47e1-b1ed-9e4eb9f45b72.jpg]
Vasta

no kui kogemus Flexiblade katkemisega siis võtan sel hooajal prooviks rulli seda Terramaxi, pilt nagu lubab ka peenemat võsa või putkeid niita     
Vasta

Te ikka teate, et tootja soovitab tamiili enne muru kallale tormamist veepange visata? Liguneb, muutub elastsemaks ja ei katke nii kergesti.
Vasta

Tihti pole probleem mitte tamiilis endas vaid trimmeri poolses liig agaras etteandes. Osadel trimmipeadel saab seda reguleerida näiteks seibi panekuga trimmipeas oleva vedru alla. Mu meelest kõige parem on nii, et tamiili tuleks juurde ikkagi ainult konkreetse liigutuse tegemisel operaatori poolt. Mitte suvalisel hetkel peaga vastu maad puutudes.
Ja nagu juba siin ka mainiti, siis teine variant on valed riistad valeks tööks. Kõik mis enam muruks ei kvalifitseeru, tõenäoliselt pole sobiv materjal tamiiliga töötlemiseks. Puitunud kõrtest rääkimata. Mida kõrgemaks ja paksemaks hein läheb, seda suurem on võit õigest kettast. Ka üldises töö kiiruses. Saad ühe korraga rohkem hammustada ilma et ümber võlli mätsiks jne.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne