Tellimine ja toimetamine USAst

Minu kogemus USA-ga ütleb, et Eesti toll tahab ka päris palju ja võimalik, et USAs veel mingi käitlustasu, niiet umbes kahega tuleb kogu pott korrutada hetkeks kui reaalselt käes.

Do'nt panic
Vasta

(26-05-2025, 23:23 PM)alfredo Kirjutas:  Usast juppide tellimise kohapealt ma nii optimistlik ei oleks, et jupid+transa+tänased maksud.

Eelmine esmaspäev rockautost tellitud osad olid selle nädala teisipäeval koduukse juures kenasti.

Mul tuli kauba hinnaks 78€(2 amordisaatorit), saatmine 32 ja toll kohe Rock auto kaudu makstes 24€. Rohkem küsimusi ei tekkinud kellegil, üldiselt ei saagi tekkida kui ette kõik ära makstud. Eesti eraldi tolliga jagelemine lisab tavaliselt nädala. Ja üldiselt USA'st tallinna liigub kaup kiiremini kui tallinnast->tartu...

'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
 Ulila Jäärada FB
Vasta

Rockautos just tuli viimati 4 päeva kaup siia. Üks kliimaradikas kliendile. Kohalikud butiigid hinnastasid asja 550 eurole ja tarneaeg 3 nädalat. Rockautost kogukulu tollide jms 212. Sealt mõtekas tellida suurem hunnik korraga, leida võimalikult palju asju ühest laost ja siis asjal jumet küll isegi arvestades kõiki makse. Lisaks DHL toob kola mikistanist kiiremini kui Omniva naabervallast.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne