Ei, minu arvamused või standardid ei puutu antud juhul asjasse. Võta nüüd oma probleem ette ja hakka seda lahendama nendesamade nõuannete järgi, nagu sa minul soovitasid täpselt samasugust situatsiooni lahendada:
* Esiteks kontrolli spidomeetrit, sest kindlasti see valetab hästi palju
* Seejärel korrigeeri oma halvustavat suhtumist Audi juhi suhtes
* Seejärel proovi minna ja veeta mõni päev Audi roolis, kui muidu aru ei saa
* Kuna Audisid näeb kraavis harva, siis tegelikult pole selline käitumine üldse probleem, Audi juhid üldiselt on ilmselgelt professionaalid ja muidu muhedad sellid!
Ahjaa, ma muideks tean mõnda mootorratturit, kes töö ajal veoauto rooli keeravad. Üks konkreetne tüüp on eriti vastik, iga kord kui ma võistlustel omaarust maksimaalse võimaliku kiirusega pressin, saab tema ikka kuidagi kiiremini, lisaks on ta noorem, ilusam ja jaksab Vana Tallinnat ilma ära kustumata rohkem laksata kui mina. A nüüd neid viimast kahte lõiku lugedes on segadus, kas tohib teda sõimata või näitab see piiratust? Kas see oleneb nädalapäevast, et E-R peaksin lugupidav olema ja L-P teda elundidoonoriks kutsuma? Või pean enne ketta pealt töögraafikut kontrollima? Anna nüüd tarka nõu, seda sul paistab jätkuvat