Treipink kodukasutusse

Uut selle raha eest ilmselgelt ei leia,küll,aga leiab kasutatud korralikuma.Neid liigub,aga mitte iga päev...ja kirde eestist ei soovitata kuna vene kultuuri kohaselt täielikult hoolamata ja kohati vanaraud...seda olen erinevatest kohtadest kuulnud...
Vasta

(06-08-2025, 15:16 PM)muska71 Kirjutas:  Uut selle raha eest ilmselgelt ei leia,küll,aga leiab kasutatud korralikuma.Neid liigub,aga mitte iga päev...ja kirde eestist ei soovitata kuna vene kultuuri kohaselt täielikult hoolamata ja kohati vanaraud...seda olen erinevatest kohtadest kuulnud...

Ei ütleks nii... Oleneb, kuidas pohhuism on edasi arenenud. Riigi ilmakaared siin rolli ilmselt ei mängi.
Selle teooria järgi ütled, et ka viimased e- valimised olid täiesti ausad?
Vasta

(07-08-2025, 21:31 PM)I.A Kirjutas:  
(06-08-2025, 15:16 PM)muska71 Kirjutas:  Uut selle raha eest ilmselgelt ei leia,küll,aga leiab kasutatud korralikuma.Neid liigub,aga mitte iga päev...ja kirde eestist ei soovitata kuna vene kultuuri kohaselt täielikult hoolamata ja kohati vanaraud...seda olen erinevatest kohtadest kuulnud...

Ei ütleks nii... Oleneb, kuidas pohhuism on edasi arenenud. Riigi ilmakaared siin rolli ilmselt ei mängi.
Selle teooria järgi ütled, et ka viimased e- valimised olid täiesti ausad?

Tere!
Jah, nii on! Stalini ajal käisid kõik treipingid nagu siidi, mingeid lokse peale tehasest tulnud tolerantside ei olnud, e - valimisi ka ei olnud ja 99,9 % elanikkonnast (mitte valijatest) hääletas ausatel ja salajastel valimistel kommunistide ja parteitute valimisliidu poolt! Ja kuidas maitses tollane keeduvorst (kui õnnestus osta), imeline, tänapäeval enam sellist ei saa kusagilt!  Sad Anglo - ameerika imperialism oli Nõukogude Liidu kindla kontrolli all ja eesti inime võis rahus puhata pärast loovat ja nauditavat eneseteostuslikkusest tiinet  tööpäeva, jah, olid ilusad ajad!  Cool 
EKRE - t ka ei olnud ...  Sad
Vasta

Olgu, kuna tarvitatud on juba rohkem, kui ... , siis arendan teemat edasi. Küsimuse autor on niigi iseseisvalt asja lahendanud - tuleb osta kõige suurem ja kõige kallim treipink, paraku aga ei ole ei raha ega ruumi piisavalt. Siit edasi küsimus, kus kohast saaks sellise pingi väikese raha eest ja tore oleks, kui ta ka ruumi eriti ei võtaks. Juutuubis on piisavalt videosi teemal - ostsin treipingi, aga kuidas treida, seda ei ostnud!
Ise ma metallitreimisest midagi ei tea, aga kuna siinse (ilmselt juba Päikesekodu kliendi) voorumi 3 peamist teemat, mille üle ja ümber käib äge väitlus ja heitlus, on - treipink nendele, kes treida ei mõista, siis veel see, et kõik teised sõidavad valesti ja siis, kui mina sõidan ka valesti, siis teised sõidavad veel valestimini ja siis veel see robotniiduki epopöa, millest ma oma piiratuses (nagu ka muudest enamikest siin voorumis) teemadest ülepeaüldse aru ei saa .... no kingiti mulle ka 60 - ndaks juubelivõimateitea mis sünnipäevaks mingi husqvarna robotmuruniitmisemasin, olgu, aitähhhh, jube nunnu, aga oleks võinud selle raha eest mingi 3+ pudelit midagi tuua näiteks. Ja pole ma seda pappkasti siiani lahti teinud (kingitud hobese suhu ei vahita vms), põhjamaa suvi on lühike ja mul on ikkagi alles see normaalne leedus tehtud käsitsi lükatav Vela niiduk....
Nii et, kõik on hästi, kui voorumile oleks vaja soetada mingeid abivahendeid, näiteks korralik rulaator vms, siis andke teada, kindlasti saame aidata, minul endal küll kahjuks hetkel vaba raha ei ole, aga ma saaks näiteks osaleda mingis reklaamvideos, kus vana ja haige roidemõradega kass rallitab rulaatoriga mööda Näljaküla ja kuulab sealjuures kõrvadeklappide kaudu sulnist automuusikat!  Cool
Seda viimast soovin ka Teile, toredad (nali) ksf! - d ja kirjutage ikka, kuidas muru kasvab, kes kellest mööda sõitis ja kes tegelikult m.. on ja ka ärge unustage häid nõuandeid treipingi ja kätepesuvõimaluste soetamiseks!

tervitades, Priit Näljakülast, ei trei, ei pese ennast, ei sõida kellestki mööda ja ei lase ka endast mööda sõita, ei kuula head automuusikat. ( Näete, ka nii saab elada, muidugi, kui sellist eksisteerimist saab üldse elamiseks kvalifitseerida), aga muidu - hea voorum, kui seda ei oleks, siis tuleks see välja möttelda, kui selleks kellelgi üldse ajubodensiaali siinsel Eestimaal olemas oleks...  Rolleyes
Aga pole hullu, tuleb ka siia Jumalast unustatud maailmanurka uut verd, meil virmas on peale läti venelaste ja juutide juba ka meistrimehed Malaisiast, Filipiinidelt ja täna oli jälle 2 uut keevitajat, maskid peas ja kindad käes, millist värvi nad tegelikult on, seda ilmselt näeb ainult õigel hetkel WC, eks ma hoian silmad lahti!
Sorry for the off-topic post, treitsehhi pole veel asiaate tulud. Muidugi mul on ka muud hivitavat infot meie ja muidu Kagu - Aasia teemadel, aga paraku see ei haaku hetkel ei treiamise, ei huiamise (liikluses) ega ka mitte niitamise lugudega, sestap jätkake edasi ikka ise!
Palun mitte kusta, mul ikka projektid ka, ikka projektid ka, kuda mudu!  Cool
Vasta

Tsitaat:põhjamaa suvi on lühike ja mul on ikkagi alles see normaalne leedus tehtud käsitsi lükatav Vela niiduk....
No vähemasti pääsed jõusaali maksust, mida robotniiduki omanikud regulaarselt käivad jõusaalides kulutamas. Paigalduse ja garantii närvipingest ka puhkad käsitsiniitmisel.

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

(07-08-2025, 23:57 PM)kass Kirjutas:  ----Palun mitte kusta, mul ikka projektid ka, ikka projektid ka, kuda mudu!  Cool

Tere!
Tegelikult muidugi võib ja isegi peaks kustutama, ma ise ei julge peale postiamist järgmisel päeval enne kl 10 -t ülepeaüldse voorumit lahti teha ja sinna nina pista, projekti, kui sellist mul ka pigem ei ole, nii et laske edasi omade murede ja rõõmudega....
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 15 külali(st)ne