KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 4)

Ostin uue teleri, kasutajaks vanem generatsioon, kellel on koordinatsiooniga keeruline.
Teler on selline:  Samsung QE43Q7FAAUXXH
Oluline osa on, et pult on selline. See on liiga keeruline.
Eelmise LG teleriga toimis laitmatult hiina universaalpult, mingi selline
väga väheste nuppudega.
Uue teleriga toimima ei saanud, kanalivahetuse nupud korrektselt funkama ei hakanud. Vahetas juhuslikult, mitu korraga ja vahest üldse mitte.
Sisulise poole pealt oli see universaalpult ideaalne, täpselt õige kogus nuppe, juba kanali numbrid oleks ainult üks segadust tekivtav mittevajalik lisa....

Küsimus: Kas keegi teab mingit kvaliteetsemat universaalpulti, mis võiks mainitud Samsungiga toimida aga funktsionaalsuselt ja kasutusmugavuselt sarnane minu viidatud universaalpildiga?
Vasta

(Eile, 12:06 PM)jtt Kirjutas:  Ostin uue teleri, kasutajaks vanem generatsioon, kellel on koordinatsiooniga keeruline.
väga väheste nuppudega.
Uue teleriga toimima ei saanud, kanalivahetuse nupud korrektselt funkama ei hakanud. Vahetas juhuslikult, mitu korraga ja vahest üldse mitte.
Sisulise poole pealt oli see universaalpult ideaalne, täpselt õige kogus nuppe, juba kanali numbrid oleks ainult üks segadust tekivtav mittevajalik lisa....

Küsimus: Kas keegi teab mingit kvaliteetsemat universaalpulti, mis võiks mainitud Samsungiga toimida aga funktsionaalsuselt ja kasutusmugavuselt sarnane minu viidatud universaalpildiga?
Tavaliselt need universaalpuldid tahavad õpetamist või siis tuleb sisestada konkreetse mudeli põhine kood vms.
Mulle paneb Telia uus pult näkku (vana Arrise oma oli OK) - telekat sisse ei lülita, aga välja lülitab :-)
Vasta

(Eile, 13:33 PM)maaks Kirjutas:  Mulle paneb Telia uus pult näkku (vana Arrise oma oli OK) - telekat sisse ei lülita, aga välja lülitab :-)
Peale mõningast kasutamist on mul telekapult (Philips) hakanud Telia viimast digiboksi juhtima - vahetab kanaleid, lülitab sisse-välja jne. Big Grin

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

(Eile, 13:33 PM)maaks Kirjutas:  
(Eile, 12:06 PM)jtt Kirjutas:  Ostin uue teleri, kasutajaks vanem generatsioon, kellel on koordinatsiooniga keeruline.
väga väheste nuppudega.

Tavaliselt need universaalpuldid tahavad õpetamist või siis tuleb sisestada konkreetse mudeli põhine kood vms.
Mulle paneb Telia uus pult näkku (vana Arrise oma oli OK) - telekat sisse ei lülita, aga välja lülitab :-)
 see on jah õpetatav pult. Aga näed, õppis ainult pool Smile
Tund aega jukerdasin ja proovisin õpetada, aga ei miskit, kanalite vahetus toimima ei hakanud.
Vasta

Ma saan aru et pensionär vaatab antennist ilma digiboksita vabalevi või ka Starmani kaardiga kodeeritud saateid. Variant oleks proovida vanemat Samsungi pulti, nagu see: https://m.media-amazon.com/images/I/61XM..._QL80_.jpg
Telia digiboksiga on lihtsam (kui sellega puldiga hakkama saadakse) Seal pole pmtslt üldse teleka pulti vaja, kui tahta ainult telekanaleid vaadata. Sõber pani mingi suure 40tollise kõlaritega monitori niimoodi telekana tööle Smile

You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Vasta

Milline koht võiks teha garaazi toruvõtmest koopia? Ise olen proovinud, pole keerama saanud korralikult. Soovitatavalt tln.
Pilt võtmest https://drive.google.com/file/d/1-BZ2H3k...drive_link
Vasta

Mina pole leidnud kohta, kes teeks.
Küll aga tegin ise nii, et kaks erinevat vana võtit, viilisin hambaid maha kuni sain mõlemad samasuguseks.
Lammutasin laiali kolm lukku kust sain omale peotäie muuke.
Nendest siis ladusin kokku kaks lukku, mida keeravad olemasolevad kaks võtit.

Muuke oli vaja parajaks viilida.

Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Vasta

(Täna, 10:35 AM)Tegelane5 Kirjutas:  Ma saan aru et pensionär vaatab antennist ilma digiboksita vabalevi või ka Starmani kaardiga kodeeritud saateid. Variant oleks proovida vanemat Samsungi pulti, nagu see: https://m.media-amazon.com/images/I/61XM..._QL80_.jpg
Telia digiboksiga on lihtsam (kui sellega puldiga hakkama saadakse) Seal pole pmtslt üldse teleka pulti vaja, kui tahta ainult telekanaleid vaadata. Sõber pani mingi suure 40tollise kõlaritega monitori niimoodi telekana tööle Smile

Jah, kaardiga vaatab, STV küll, aga vahet pole. Kanaleid vahetab nagu vanasti, otse telekast.
Säherdune Samsa pult on isegi mul endal kodus olemas, huvi pärast proovin, äkki toimibki.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 7 külali(st)ne