Postitused: 144
Teemad: 5
Liitus: Feb 2008
Maine:
0
11-11-2024, 13:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-11-2024, 13:58 PM ja muutjaks oli
A.V.S.K.)
@isandpauk
Kas Teil nagu ongi see CO-7 ja suur mahuti ja sellega töötate?
Mõni kirjutab, et ühest CO-7 vähe.
Pannakse 2 kompressorit kokku, mis käivad ühe mootoriga.
Ehk siis mootor keskel ja kaks CO-7 "pead" kummagil poolel.
See pidi tootlikkuse ca 1000 peale tõstma, lisaks vist oli veidi võimsam mootor ja mingi lisajahutuse vajadus.
See jõudluse puudus vist jällegi oleneb düüside suurusest, millega pritsitakse.
Ja millistes mastaabides
Postitused: 3,316
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
67
minu kolekompressorist on juttu siin teemas:
https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid545711
Alguses mõtlesin ka mitu CO7 kompressori tööorganit kokku panna, kuid sain kiusatusest võitu. Selle asemel on lisaks membraankompressor, mis hakkab kohe tööle, kui rõhk veidi langeb. CO7 rakendub, kui rõhk kukub rohkem ja sinna läheb ikka aega. Mõlemal on oma regulaator. lisaks on väiksema kompressori regulaatori taha ühendatud ka väike elektriline ventilaator (ei ole ülaltoodud teema piltidel näha), mis jahutab lisaks suurt kompressorit ka peale seda kui too on välja lülitanud ja sundjahutust enam pole.
Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 3,316
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
67
Hakkas silma üks pirakas vertikaalne ressiiver, sobib juhuks kui keegi soovib CO-7 kompressoriga suuremat liivapritsi ehitada.
https://soov.ee/25549534-suruohumahuti-5...PM_Banners
Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 827
Teemad: 28
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
Essooseitse minestab ära sellise paagi peale...
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Maine:
38
Hakkas kompressor siin ükspäev trikki tegema, tootlikkus polnud enam see ja seismajäämisel tegi naljakat plopsu.
Ja õli hakkas kulutama ebanormaalselt.
Virutasin siis talle noa ribide vahele. Väljaviske klapp koos kattega on irdunud kinnituspoldi murdumise tagajärjel ja
õlitagastusklapis miski sodi sees mille tagajärjel õli hakkas survepaaki eralduma.
Nüüd inglismannide juurest varaosad sebida ja kokku tagasi.
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Postitused: 133
Teemad: 1
Liitus: Mar 2012
Maine:
3
Krt paari-kolme aastaga siis mingi mure ikka? Kas kasutus nõnda tihe?
Maine:
38
See kompressor ei olnud uus kui ma ta soetasin.
Klapi kinnituspoldi katkemine ei sõltu kasutusest, pigem on häda selles, et kasutus ei ole tihe.
Nimelt kohalik esindus pakub kompressorile ainult sünteetiist õli(alkarüülkarboksüülhappe derivaat) mille
eelduseks on, et kompressor töötab peaaegu permanentselt. Millest tulenevalt on õli kogu aeg kuum ja
kondensaat ei teki tööorganis ja õli ei muutu mingiks nutellalaadseks olluseks.
Inglismannide juurest saab seda õiget(sobivat) mineraalset õli millel see probleem nii teravalt ei väljendu.
Mingil hetkel teen ratsi õlikorgile banjo ühenduse näol ja tekitan nii 100 ml vaateaknaga anuma tööorganile
kuhu siis kondensaat koguneb. Selles anumas olev õli/vesi ei ringle tööorganis ja vesi saab rahulikult separeeruda
õlist. Väike vaateaken näitab ära dreenimise vajaduse.
Aga võibolla panen automaatse särtsu pealt toimiva vee-eraldaja.
Peab natuke mõtlema, seal on omad nüansid.
Postitused: 1,284
Teemad: 76
Liitus: Apr 2009
Maine:
38
Mul vist kruvimompressoriga sama teema. Töötunde tuleb hobikasutuses aasta peale 15-20 kandis ja käivitusi harva. Seega sama, et iga aasta sügisel vahetades selline paks rooste lögane õli sees.
Mis hea õli see vähem kondentsi korjab? Praegu olen kasutanud Shell Corena S3.
Minu Alup kruvil on vist miski omanimeline õli ka olemas kasutusjuhendit vaadates, aga seda peaks ka ilmselt siis tellima.
Separaatorit olen ka ikka vahetanud üle aasta, muidu nähtud ette iga 4000 tunni tagant.
Maine:
38
Kruviga peaks olema lihtne, pikendades tühikäigu aega piisavalt.
Muidugi peaks kompressori tootlikkus olema mingis mõistlikus korrelatsioonis tarbimisega
Postitused: 133
Teemad: 1
Liitus: Mar 2012
Maine:
3
OK ega ma tahtnudki norida. Mul ka vaja mingit kompressorit, ja no ikka vaatad ju paremaid ja võimsamaid. Kuid sellele ei mõelnudki ennem, et mõni asi on loodud pidevaks tööks ja seetõttu mulle üldsegi mittesobiv.
Postitused: 2,849
Teemad: 116
Liitus: May 2004
Maine:
31
Siis ostadki õlivaba kompressori, sellise millega oleks mugav ringi liikuda ning pole oluline kas transpordil on püsti või pikali.
Suuruselt selline, et oleks hea käeotsas ringi liikuda.
Mul üks 24L õlivaba.
Kui kellegil rehv tühjaks või katki läheb siis on mugav see garaasis õhku täis lasta, pagassi pista ning kohale sõita.
Õhku on piisavalt, et üks rehv täis pumbata ka siis kui rehv on veljelt maha tulnud.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.